Wie wint vanavond de finale van The Masked Singer?

De kijkers van The Masked Singer zijn al weken in de ban van welke bekende Nederlanders er nou schuilgaan achter de zingende maskers. Acht karakters zijn inmiddels ontmaskerd en alleen Leeuw, Bidsprinkhaan, Neushoorn en Robot zijn nog in de race. Vanavond trekken ze alles uit de kast in de finale van de RTL 4-show. “Ze treden eerst solo op. Hierna wordt door het publiek in de zaal gestemd en vindt de eerste ontmaskering van de avond plaats“, legt een woordvoerder van RTL uit.

De overgebleven drie karakters zingen hierna ieder een medley, waarna weer één karakter zijn of haar masker moet afzetten. De laatste twee karakters zingen een duet en dan wordt bepaald wie als laatste door het publiek ontmaskerd moet worden en de winnaar is van The Masked Singer.

Wie krijgt uit handen van presentator Ruben Nicolai die gewilde eerste The Masked Singer-trofee? Ook de strijd tussen de twee panels wordt definitief beslist. Wie hebben de afgelopen weken meeste BN’ers goed geraden? Team Carlo Boszhard en Loretta Schrijver of team Gerard Joling en Buddy Vedder?

Afgelopen weken werden de volgende karakters al ontmaskerd:

Springbok = Rintje Ritsma
Aartsengel = Catherine Keyl
Hond = Joke Bruijs
Konijn = Gers Pardoel
Papegaai = Eddy Zoëy
Monster = Rick Brandsteder
Eenhoorn = Josje Huisman
Zeewezen = Tineke Schouten

De finale van The Masked Singer is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Laura Oldenbroek, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen