Hélène Hendriks voor het eerst in Veronica Inside

Hélène Hendriks is vanavond voor het eerst analist in Veronica Inside. Ze neemt plaats naast de vaste mannen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Dat vertelde ze gisterenavond in Beau. Hendriks is al wel vaker te zien geweest in VI met een live-verbinding, maar nog nooit zat ze aan tafel in de studio. Daar komt nu verandering in. “Ik heb er echt alles aan gedaan sinds mijn overstap van FOX naar Talpa om daar niet te hoeven zitten“, aldus de presentatrice.

Waarom wilde ze niet te gast zijn bij VI? “Niet omdat ik het niet leuk vind, want ik vind het een hartstikke leuk programma, maar ik dacht: wat is mijn toegevoegde waarde? Dat denk ik nog steeds, maar ja, ik moet het programma promoten.”

Hendriks doelt op Café Hendriks & Genee, dat zondag weer van start gaat. “Het was niet echt een onverdeeld succes qua kijkcijfers de vorige serie. Waarom mogen jullie weer doorgaan?“, vroeg Beau van Erven Dorens.

Daarop zei de presentatrice: “Ik moet wel even bijzeggen: we zaten in een bepaalde periode, de vrouwen hadden het WK Voetbal, we hadden het niet aangekondigd, we waren gewoon begonnen en die kijkcijfers waren inderdaad niet goed, maar ook wel omdat Veronica geen talkshowzender is. De mensen moeten je vinden. Maar blijkbaar vonden ze het toch leuk, Erland en Marco Louwerens, de bazen.

Verder vertelde Hendriks dat ze volgend jaar zomer ook een rol krijgt in VI Oranje. “Ja, maar ik weet eigenlijk totaal niet welke rol.”

Wilfred Genee: “Ik denk dat zij naar wedstrijden op locatie gaat.”

Veronica Inside is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen