Waarom floppen Beau, Ladies Night, Hendriks & Genee?

Geplaatst op wo 06 nov 2019 om 12:30

Terwijl de NPO avond aan avond grote successen boekt met zijn talkshows, lijken bij de commerciëlen werkelijk álle praatprogramma’s te floppen. Momenteel zijn er zelfs drie talkshowflops op de buis: Beau (uitgezonderd de vrijdagshow), Ladies Night en Café Hendriks & Genee. Wat is er met deze programma’s aan de hand? Het antwoord is volgens Angela de Jong, de tv-kenner van het AD, eenvoudig. De makers laten inhoudelijk gewoon keihard steken vallen, zegt de papierdiva.

Het grote probleem van Beau is natuurlijk dat hij vanwege zijn lage kijkcijfers continu naast de nieuwsgasten van de dag grijpt. “Bij Beau zijn de gasten niet onderscheidend genoeg“, zegt De Jong.

Bovendien is Beau veel te aardig als talkshowhost, vindt ze. “Het mag wel wat pittiger bij Beau, vind ik. Hij is zo bewonderend en aardig de hele tijd, maar mag zijn tanden vaker laten zien.”

Door naar Ladies Night. Dat programma was veelbelovend, maar stelt nu toch wat teleur, vindt De Jong. “Ladies Night begon leuk en sprankelend, een beetje VI-achtig, maar had in aflevering drie ook gewoon Jennifer Hoffman die haar nieuwe programma op Net 5 kwam verkopen. Dat is niet echt vernieuwend.”

En de horrorcijfers van Café Hendriks & Genee? Die wijt De Jong aan de zender (Veronica) én aan Hélène Hendriks. “Het zou meer succes zou hebben, in elk geval spraakmakender kan zijn, als Wilfred er in zijn eentje zou zitten. Het rekening houden met Hélène belemmert hem er vol voor te gaan als interviewer.”

Over twee maanden begint Eva Jinek op RTL 4. Eén ding is zeker: “De druk voor Eva is groot.”

Het AD-artikel ‘Goede talkshow blijft lastig’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
84 Reacties op “Waarom floppen Beau, Ladies Night, Hendriks & Genee?”


 1. Tinie Parkiet

  Bij NPO wordt een talkshow NIET onderbroken door reclame.

 2. Brimstig

  Mensen schakelen niet speciaal voor deze talkshows naar de zender, dus ze zijn alle drie afhankelijk wat ervoor geprogrammeerd zit. Dat is bij alle drie waardeloos. Behalve dan op vrijdag bij Beau, waardoor hij dan wel een mooie score heeft.

 3. Leo vloers

  Omdat bijna niemand meer tv kijkt behalve de oudste onder ons

 4. Daan

  Met een volledig instortend RTL om zich heen gaat Eva het niet redden. Sowieso hebben RTL kijkers niets met talkshows. Dat mag nu onderhand toch wel eens duidelijk zijn?

 5. Ron

  Helemaal eens met Angela, maar het is niet alleen de ‘allemansvriend’ Beau die hij graag wil zijn maar in bij de inhoud gaat het gewoon mis. Maak er nou maar gewoon een ‘RTL Boulevard late night’ van dan valt er voor de kijkers die een Pauw te zwaar vinden nog iets te kiezen. Nu is het elke avond, in ieder geval deze week, een uitwisselbare tafel met Pauw. Dan valt er dus niets te kiezen en kijk je liever naar het ‘origineel’ Pauw in dit geval. Dit gaat ook Eva mee maken straks als ze exact hetzelfde gaat doen. En dan mag je Eva heten maar dan faal je dus al bij voorbaat want alles valt of staat bij content, content en oh ja…content!
  Beau is ijzersterk in zijn ENG programma’s en zelfs kritisch, zo bleek gisterenavond maar weer in De Sleutel. Zo heb ik Beau in al die weken nog niet gezien in zijn talkshow…

 6. Ron

  @Tinie Parkiet: dat speelt deels mee, maar als de inhoud/content goed is blijft de kijker wel hangen. En dat is het hem nou juist…

 7. Peanut

  @Daan: ik denk niet dat het probleem in een talkshow zit, maar in de uitvoering. Als je hetzelfde team, dat al bewezen heeft het niet goed te doen, keer op keer toch weer die talkshows laat maken… tsja. Eva krijgt haar eigen team. Als ze slim zijn ook uitkijken met het aantal reclameblokken. Daar haken mensen echt op af. Zeker bij een programma waarin je het van gesprekken moet hebben.

 8. Frenske

  De enige twee redenen dat talkshows op de CO mislukken zijn dat tv kijkers gemiddeld oud zijn en vastgeroest zitten aan de PO en dat de CO reclames moet uitzenden om te kunnen overleven.
  Die situatie gaat niet veranderen.

 9. Connerjohn

  Beau weet geen goede gasten te krijgen,hij wil iedereen te vriend houden en niet al te kritisch want dan gaat RTL zeiken. Waarom werkt VI wel omdat het altijd spraakmakend is. Ladies Night heeft een presentatrice die niet bij het programma past. Hetzelfde als bij Margriet van der Linden, ze hebben geen likeability.

 10. timon

  Wel mee eens.
  Ik vind Ladies Night wel een leuk programma maar het is geen hoogstaand journalistiek programma.

  Het mag allemaal wat pittiger.

 11. Tinie Parkiet

  @Ron – Dat RTL vlak voor Pauw begint nog een reclameblok inprogrammeert doet de kijkers grijpen naar de afstandbediening ook al zijn de gasten nog zo interessant. En zo je zegt dat is het hem nou juist . .

 12. Thymen

  @Frenske. RTL is een tokkie zender. Tokkies houden niet van nadenken. Willen de Voice. Geen moeilijke programma’s als talkshows.

 13. Rene de Leeuw

  Ik ben het helemaal eens met Tinie Parkiet. De schijtreclames zijn funest. Bij NPO zet je de tv aan als de reclame is afgelopen. Jinek komt straks ook niet structureel boven de 500.000 kijkers. Let op mijn woorden. Dat is al een hele prestatie voor RTL.

 14. Angela de Jong- ook op loonlijst RTL

  Alleen Beau is een flop wat kijkcijfers betreft.

  De andere 2 zijn kleine zenders waar nog flink aan gesleuteld wordt. Naar VI kijken er meer in 2 avonden dan Beau in 5 avonden.

  Wederom is Hamsterwang weer appels met peren aan het vergelijken om Beau te beschermen.

  Kruip maar verder in de hol van Peter vd Vorst. Hamsterwangen zijn nog niet vol genoeg voor RTL op zwart gaat.

 15. jippie

  Ja hoe zou het nu komen dat Beau flopt…Had ook echt nieeeemand voorspelt . Pff.

 16. dcp

  Beau mag gewoon floppen zoveel als hij wil, krijgt gewoon weer een nieuw programma. En dan al die mensen die wel intelligent en getalenteerd zijn, en die gewoon nooit een kans krijgen. Of die onterecht kapot gemaakt worden door figuren die zelf geen talent hebben en jaloers zijn, neem Beau, Spijkerman, en hoe al die domme lui heten. Het zijn monsters, JUIST omdat ze niet intelligent zijn en geen talent hebben. Anderen kapot maken wordt dan je methode, lijk je toch nog wat.

 17. ome H

  Eigenlijk was die Tan wel best goed ….

 18. Bart

  @Leo Vloers Praat geen onzin! Mensen kijken nog heel veel tv . Alleen er zijn veel manieren van kijken bijgekomen.

  @Tinie Parkiet Veel mensen hebben een pakket bij de provider met opnemen. Kun je alles opnemen wat je wil zien. Per aflevering of per seizoen. Alle reclame en dingen die je niet interessant vind kun je door spoelen.

 19. dcp

  Denken ze.

 20. gertjan

  Beau is een flop, beau is een flop, Beau is een flop, Beau is een flop, het is bewezen !

 21. orgel

  ik denk dat mensen het handjevol bners wat de tv domineert inmiddels zat is

  het werd tijd ook

  het zijn allemaal deugende paupers die totaal niks boeiend te melden hebben en er gewoon maar zitten voor wat makkelijke centjes of zelf promotie

  terwijl normale mensen moeite hebben met een baan te vinden moeten ze dit soort waardeloze zien die alles maar in de schoot geworpen krijgen

 22. Grootvader

  Leo vloers
  Wed 06 Nov 2019 om 12:33

  Dat is er maar één. Dat zet geen zoden aan de dijk.

 23. dynamische dennis

  Helene Hendriks is een leuk poppetje voor langs de lijn maar een lichtgewicht als talkshow-host!

 24. Eric

  @orgel. Helemaal mee eens. Steeds weer het rondje om de kerk. Steeds weer dezelfde koppen en het kunstmatige en voorspelbare gedrag.

 25. Geox

  @orgel
  Doorsnee mensen hebben in deze tijd vrijwel allemaal een baan. Als je in deze economische bloeitijd en krappe arbeidsmarkt geen baan vindt, dan ga je die nooit vinden.

 26. Ronnie

  Het is een combinatie van factoren.. Beau wordt laat uitgezonden en ook nog eens onderbroken door reclameblokken, dat is bij NPO niet het geval, dus men kan het voor het slapen gaan zonder onderbrekingen kijken.

  Een volledig vrouwelijke talkshow is blijkbaar geen behoefte aan.. Vrouwen kijken gewoon Amerikaanse series en films op NET5. Misschien wordt dit programma nog wel goed teruggekeken? Geen idee..

  Hendriks en Genee is op de zondagavond gewoon geen succes, omdat mensen dan al lang in hun routine zitten om óf Studio Voetbal, óf 1 tegen 100 te kijken. Er is dus geen vraag naar dit programma.

 27. Angela de Jong- ook op loonlijst RTL

  Helene Hendriks was 200% beter dan in het 1e seizoen.

  Zondag zonder FI zullen er meer gaan kijken.

 28. Reivi

  Het is kommer en kwel op de commerciële omroepen.
  Het is werkelijk tenenkrommend wat voor rotzooi de commerciële zenders ons voorschotelen.
  Het is een Breij van Gordon en Jolings.
  Flut programma’s dance dance dance,sing sing sing en alles wat daar tussen zit.
  Op de sbs 6 Alberto Stegenman,de surogaat Peter R de Vries.
  Ook Jinek zal het waarschijnlijk niet gaan redden op rtl.
  Net zo als Twan Huis.
  Het is dat ik die commerciële zenders moet afnemen bij Ziggo,anders had ze er al uit gegooid.

 29. Jeroen

  Omdat er op de commerciële zenders de hele avond shit is voor laag opgeleiden en die kijken geen talkshow.

 30. Paut Pielusma

  Misschien moet Hugo Brandt Corstius in de strijd worden geworpen bij RTL, die heeft nu niets te doen en is zeer doorgewinterd in het onverwacht doorzagen van zijn gasten.

 31. Angela de Jong- ook op loonlijst RTL

  Vreemd

  Het artikel in het AD was voor 80% van Fons van Westerloo. Hamsterwang haar 20% aandeel is alleen maar Talpa zwart maken.

  Wat lees ik hierboven: 100% Angela

 32. Wij van TV eend

  Toen talkshows bij RTL nog wel succesvol waren was er ook reclame, maar niet zo vreselijk lang en saai.
  Ik vind Beau wel een goede talkshow maar krijg het gewoon niet voor elkaar om zo laat op de avond ook nog een kwartier reclame en programma trailers aan te horen.
  In de meeste gevallen gaat dan de tv maar uit of (als we ‘s-ochtends niet heel vroeg op moeten zappen we naar Pauw.
  Als die reclame etc. blokken er niet geweest zouden zijn dan zou Beau gewoon blijven staan.

 33. Angela de Jong- ook op loonlijst RTL

  Wat ik mis zijn deze woorden van Fons van Westerloo. Klein stukje van de80%

  ,,Maar daar weten de kijkers Veronica Inside wél te vinden”, countert Van Westerloo. ,,Les één voor een goede talkshow is relevant zijn. Mijn vrouw zegt ’s avonds vaak: even kijken wat Pauw heeft. En dan hééft hij ook wat. Ik heb al vaker gezegd: Frits Barend liep de hele dag te bellen met ministers, sporters, iedereen die hij in de uitzending wilde hebben. Je moet willen dat ze de volgende dag over je programma praten.”

  En Frits Barend praatte dan zelf ook mee. ,,Vroeg ik mijn buurman of de caissière of ze gekeken hadden. Of wat ze wilden zien die avond, waar het over moest gaan”, diept Barend op. ,,Natuurlijk is er ruimte voor meerdere talkshows. Je hebt toch ook meer kranten? Wij keken ook naar onszelf: wat wilden we allemaal weten van welke onderwerpen. Je wilde dé gast van de dag hebben.”

  En die laatste zit waar de meeste kijkers op afstemmen, aldus Van Westerloo. ,,Wil je dus je boek verkopen, dan weet je waar je moet zijn. Kijk, die Genee kan echt wel wat, maar je móet kijkers hebben en spraakmakende gasten. Anders is het gauw afgelopen en heb je al snel een Jan de Hoopje, hoor”, refereert de voormalig RTL-baas aan de quiz van De Hoop die na één aflevering van de buis werd gehaald.

 34. Pißwasser

  Ik kijk ernaar uit om Eva Jinek genadeloos te zien floppen, die overgewaardeerde multcultikut met haar Twamp-bashing en mohammedaan-knuffelen.

 35. MediaPrak

  Omdat er door de angstcultuur bij RTL en Talpa een chronisch tekort aan echt creatief talent is en er vooral van concurrenten gekopieerd wordt.

 36. Bennie

  Is het echt zo moeilijk om die vraag te beantwoorden?

  – de commerciële zenders produceren voornamelijk troep, slechte kopieën en goedkope formats om de programmering op te vullen. Er is dus geen tot weinig reden om je aan een zender te verbinden.
  – die troep wordt bedacht door mensen en adviseurs die uit een tijd stammen waarin televisie het dominante medium was
  – die troep wordt gemaakt door productiemaatschappijen die uit een tijd stammen waarin televisie het dominante medium was
  – mensen verbinden zich sowieso al niet meer aan zenders.
  – er is niets nieuws onder de zon, het zijn allemaal slappe aftreksels van bestaande talkshow-formats.
  – de reclameblokken duren eindeloos.
  – je mist niets, er is nauwelijks urgentie en als dit wel een keer het geval is dan kijk je het snel even online terug.

  – en last but not least: het is gewoon niet leuk meer, die hele televisiewereld vol arrogante mannetjes en vrouwtjes, overijdele presentatoren en wannabee-figuren.

 37. Bart

  Hendriks en Genee loopt gewoon niet lekker omdat het programma gewoon niet goed is. Weinig tot geen chemie tussen de presentatoren. Die ligt niet aan Helene maar aan Wilfred die gewoon niet geschikt is voor echt duo presentatie. Beter gaat hij alleen iets als The Friday Move op tv maken en/of een programma waar hij 1 op 1 een uur lang met iemand zit. Daarbij valt een talkshow weg in de verre zwakke programmering van Veronica. Dom om te doen! VI is op zich zelf als merk naast het voetbal.

  Ladies night kan wel wat worden maar valt weg in de volledig kleurloze zender NET5. De zender heeft helemaal geen duidelijk profiel. De menukaart is elke avond anders. De verbinding tussen de merken Linda en NET5 is op het logo na ver te zoeken. Ik denk wel dat er plek is voor zo’n soort talkshow maar het valt of staat met de rest van zender.

  Beau gaat niet goed. Ligt aan een hoop dingen. Bovenal aan Blue Circle maar ook de studio en de rest van de matige programmering van RTL4 op dit moment. Ik verwacht wel dat het beter zal worden als de productiemaatschappij van Eva de talkshow gaat maken. Misschien moet het wel totaal anders. Een Nederlandse versie van Gert Late night zou goed bij hem passen.

 38. DeKijkerHeeftAltijdGelijk

  Waarom was Barend & Van Dorp wel een succes? Omdat zij de eersten waren met een late night talkshow. Dus met spraakmakende gasten en dito onderwerpen, en het trucje van sidekick Jan Mulder (de boze/verontwaardige man) was nog niet bekend.

 39. Annoniemus

  Die tering reclameblokken doen er ook geen goed aan , buiten dat de kwaliteit van de diverse hosten ernstig te wensen over laat !

 40. Pißwasser

  @Bennie
  U heeft volkomen gelijk.

 41. Bart

  @annonimus Opnemen in het pakket van je provider nemen en je hoeft nooit meer reclame te zien.

 42. StefanV

  Hendriks en Genee zit op een ongunstig tijdstip. Ze moeten het toch een beetje van de voetbalfans hebben; tegelijkertijd is Studio Voetbal op NPO1 te zien.

 43. robb

  Het kan wel Humberto heeft het gedaan ,als hij alleen RTLLN had gedaan en niet vreemd was gegaan was er nog geweest .

 44. Hé Lène

  Sidekick Hendriks moet vooral ’s nachts op de zender te zien zijn en dan doen wat die andere dames op dat tijdstip ook doen….;-)

 45. Ikke

  Commerciële zenders moeten brengen wat de grootste groep kijkers willen zien. Wil de grootste groep kijkers een talkshow zien, of misschien liever geen pratende hoofden maar een dagelijks spelletje of reality?

 46. Ron

  @DeKijkerHeeftAltijdGelijk: juist, het vergelijk met Barend en Van Dorp gaat vandaag de dag totaal niet op. Pauw en Witteman zijn ooit in dat gat gesprongen en hebben dat format overgenomen en zo ook Pauw en Jinek, die hebben hier op voortgeborduurd tot aan vandaag de dag. Exact hetzelfde gaan doen op RTL 4 heeft dus totaal. geen. zin.

 47. René

  Hoe meer Jennifer Hoffman op tv. Hoe beter!

 48. Guttegut

  Kunnen mensen die bij ieder artikel roepen dat de PO voor oudere mensen is hun drol is inslikken? Zou het wellicht kunnen zijn dat mensen behoefte hebben aan programma’s die ergens over gaan i.p.v. de diarree die de CO over Nederland heen spuit voor de kijker met het intellect van een bloedende aambei.

 49. Ellie de Kuttenlikker

  Bootje Lamlul snapt niet dat:
  -NL geen behoefte heeft aan een 3e late night show
  -Daar überhaupt geen gasten voor zijn
  -Blue Circle sucks.

  Vergeet het Bootje Lamlul!

 50. Thymen

  Als RTL kijkers geen talkshow willen, dan willen ze geen talkshow. Stop dan ook met blijven proberen. Voor wie?

 51. Familie Westers

  Wij kijken al jaren geen televisie meer.

 52. Bobby Eden

  Wie gaat er nou speciaal voor de buis zitten voor een talkshow? Alleen om te lachen (VI) of voor het nieuws van de dag (Pauw/Jinek). Of uit gemak (DWDD). Mensen zetten de TV niet aan voor Beau, voor Westrik of voor Hendriks. Easy. Dus ze moeten het hebben van de gemaksmensen. Dat zijn er weinig.

 53. ikweethetbeter

  Onbegrijpelijk dat Helene en Wilfred op de zelfde tijd zitten van studio voetbal ,waarom niet om acht uur ?De kijker denkt toch aan een voetbalprogramma op zondagavond !!!

 54. Goudbes

  Reclameblokken van 8 tot 9 minuten maken alles kapot. En soms zit er nog maar 10 minuten tussen de reclameblokken. Reken maar dat ik dan afhaak.

 55. Solomon

  Het grote probleem van Beau is natuurlijk dat hij helaas geen talent heeft om een volwaardig talkshow host te kunnen worden en dat dit de grootste reden is van de lage kijkcijfers van zijn programma waardoor hij continu naast de nieuwsgasten van de dag grijpt !..

  In de 22 jarige carrière van Beau is namelijk gebleken dat hij slechts een roddelrubriek succesvol heeft weten te presenteren en daarbij ook nog een spraakmakend programma op talkradio heeft gepresenteerd !..
  Verder heeft Beau ontzettend veel programma flops op zijn naam staan en is het uiterst verbazingwekkend dat hij het zolang heeft weten vol te houden op tv !..
  Eigenlijk kan men zeggen dat Beau de Nederlandse kijker al die tijd heel goed voor de gek heeft weten te houden en dat daar anno 2019 toch echt een einde aan gaat komen doordat hij nu wel heel erg door de mand is gevallen !..

  Dat had u eigenlijk als antwoord moeten geven valse Mevrouw de Jong !..
  Daar kan natuurlijk geen enkel tafel iets aan veranderen dom blondje dat u bent !.. U had het gewoon mis truttebol van het Fake AD dat u bent !..

  Of had u misschien gehoopt dat u invloed op uw lezers zou kunnen uitoefenen zodat zij onbewust uw positieve mening over Beau zouden gaan opvolgen en daardoor massaal naar Fake Beau zouden gaan kijken in het belang van uw Duitse broodheer !.. Nee mevrouw de Jong men heeft u nu inmiddels wel heel erg goed door in Nederland !.. Het zal u niet meer gaan lukken !…

 56. PietjePuk

  Eerst zei Gansjela nog dat het kwam door de bank…

 57. sukkel

  Omdat de mensen de fakekoppen van die zichzelf noemde Bnners zat zijn

 58. JDJ

  Ik vraag me af of de metingen nog steeds kloppen. Zijn deze ook vernieuwd net zoals de wijze hoe mensen nu tv kijken? Zijn de mensen met een kijkers kastje niet veel bewuster aan het kijken? Bias voor NPO1 omdat dit zou horen? Beau kijk ik vaak pas een dag later.

 59. Boy

  Dat RTL vlak voor Pauw begint nog een reclameblok in programmeert,
  doet de kijkers grijpen naar de afstandbediening,
  ook al zijn de gasten nog zo interessant. Dat.

 60. Diana

  @Boy, helemaal mee eens.

  Afgelopen vrijdag na The Masked Singer kwam Beau in beeld, vertelde de onderwerpen en toen kwam er eerst een reclameblok voordat het begon. Hoe raak je je kijkers kwijt? Zo dus.

  Pak dan gelijk door.

 61. FK

  Totaal niet eens met de Jong.
  Het is de reclame die boel nekt!

 62. FK

  Precies wat Diana zegt!!!

 63. PatatmetMayo

  Geen inhoud,gasten en gekwalificeerde heer of dame op de presentatiestoel.

 64. Bertus

  Vind zijn talkshow vaak erg saai en niet echt interessant, hij praat ook zo langzaam en weet vaak niet de juiste vragen te stellen.

 65. Eric

  @FK Zonder reclame geen Beau, RTL.

 66. Eric

  De NPO kost iedere Nederlander maar €0,10 cent per dag. De boodschappen in de supermarkt zijn duurder.

 67. Het speet me

  IK WIL ZOMER MET ART TERUG

 68. orgel

  18:36

  nou en?
  dat jij nou gehersenspoeld wilt worden van je eigen geld moet je zelf weten

  20.000 mensen zijn er dus nodig om die waardeloze doodskop genaamd marc marie van een uur salaris te voorzien als die weer eens zit te janken bij dwdd

  en dat 1 x per week

  spoor jij wel helemaal ?
  met je goed gepraat van dit allemaalm

 69. Fluitsma

  Wij kijken nog amper tv

 70. Marjon Hanse

  He, wat een gedoe toch allemaal, als ik het zo lees is het niet erg hoopgevend allemaal, met name de talkshows, wil het maar niet mee vlotten! Beau is te soft, klopt, hij moet andere mensen uitnodigen, meer spraakmakende onderwerpen aanroeren , zoals ie het nu doet is een beetje van dit en een beetje napraten nog van dat…., politiek, voetbal of anderszins…nee idd niet goed, hopelijk komt het volgend jaar in orde met Eva Jinek? Of gaat zij hem NEKken?

 71. Wes

  Dat ladies Night is best wel een ordinair programma geworden, maar ja dat past bij de SBS zenders.
  De vrouwen die daar zitten zijn toch een persiflage van zichzelf.

 72. Klaas

  Helene opgehemeld door de mannen van Vi. Kan eigenlijk niet veel. Trots is ze dat ze gewaardeerd wordt in de mannenwereld van het voetbal. Niet meer dan een overgewaardeerd huppeltrutje.

 73. Remon

  Beau heeft zichzelf al genekt door risico te nemen van de presentatie van een talkshow. Eva Jinek gaat vooral zichzelf nekken past totaal niet in RTL setting,
  zal zeker minder kijkers gaan halen, maar ja zij kan in ieder geval wel flink gaan cashen. Voor Beau is het de finale van zijn langdurig faal carrière.

 74. Erwin

  Beau past meer bij de publieken VPRO bijvoorbeeld, past heel goed bij Arjen Lubach en anderen daar.

 75. Solomon

  Het begint nu wel steeds meer pijnlijk duidelijk te worden waarom Beau al die tijd de boot maar bleef afhouden toen zijn naam veelvuldig genoemd bleef worden als mogelijke goede talkshow presentator voor zowel de commerciële als publieke omroep !.. De publieke omroep betaalde naar het oordeel van Beau te weinig !.. Hij wist zelf natuurlijk maar al te goed dat hij overschat werd, …dat is dan ook de reden dat Luxembourg Peter flink zijn best heeft moeten doen om hem hiertoe over te halen !.. Achteraf gezien had hij dit beter niet kunnen doen want dit is schadelijk gebleken voor zijn verdere carrière !.. Inmiddels doen zijn andere programma’s het beneden alle verwachtingen omdat zijn geveinsde empathie ook boven water is komen te drijven !.. De kijkers hebben met talkshow Beau voornamelijk kennis kunnen maken met de onzekerheid en onvermogen van Beau, … die hij al die jaren heel goed heeft weten te verbergen, … helaas Beau, … aan alles komt een eind !..

 76. Pieter

  Eric Orgel

  Als ’t allemaal zo makkelijk gaat om geld te verdienen met
  weinig inzet waarom gaan jullie ’t zelf niet doen??

 77. Westdeck

  Makkelijk, de stal wordt gepromoot, en de gruwelijke 10 minuten reclame gaat geen weldenkend mens kijken!

 78. Sabine

  Reclames middenin het programma zijn voor mij een reden om niet meer naar de commerciëlen te kijken. Zó irritant!

 79. Eric

  Beau, deze week (ma, di, wo) gemiddeld 298.000 kijkers.

 80. Zo zit het

  Het komt grotendeels door die irritante, vervloekte, stompzinnige, herhaling van herhaling ellenlange walgelijke k u t reclameblokken. En dat gaat Eva Jinek straks ook heel veel kijkers kosten. Als Pauw en Jinek allebei goede gasten hebben ga je gewoon Pauw kijken. En dat gezeur over dat oudjes enkel 1 kennen is onzin natuurlijk. Genoeg oudjes die 1, 2 en 3 overslaan en bij 4 beginnen.

 81. Remon

  Irritante ellenlange reclame is er bijvoorbeeld bij TMS, The Voice en was ook aanwijzig bij RTL Late Night met Humberto Tan. Deze programma’s werden toch ook gewoon heel erg goed bekeken? Beau is gewoon niet goed genoeg als talkshow host om de kijkers vast te houden net zoals Twan en Art dat ook niet bleken te zijn. Talkshow Beau is niet interessant genoeg waardoor de kijkers wegzappen.

 82. CB

  Als het om Hendriks en Genee gaat: er mist chemie tussen die twee. Bij een talkshowduo denk ik aan Barend & van Dorp, Pauw en Witteman en Knevel en Van den Brink. Daar zat een duidelijke chemie en rolverdeling in. Hendriks en Genee zijn soms net twee tegenpolen die het ook echt uitstralen. Of die chemie moet zich ontwikkelen, of Genee is sterker alleen (of met kletstantes Derksen en Gijpie)

 83. Johan

  Het is voorbij. Het wordt tijd dat er een nieuwe lichting komt.

 84. Ben

  Fake en kapotgeregisseerd er zijn geen echte programma’s meer die aan de kaak stellen wat er echt mus gaat en is in ons prachtig landje en daarom gaan mensen steeds meer naar internet neem zo’n walgelijke paternotte die is er als de kippen bij om ned te veroordelen walgelijke opportunist kom eens op voor je eigen mensen en cultuur

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.