Voice-over Temptation Island: ‘De Villa ging te ver’

Geplaatst op do 28 nov 2019 om 10:00

Mark Labrand, de voice-over van Temptation Island, vindt ook dat De Villa te ver is gegaan. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in Shownieuws. De Villa is van de buis gehaald vanwege seksueel overschrijdend gedrag. “Ik vind het ook zeker niet kunnen wat er in De Villa is gebeurd. Kijk je naar Temptation Island specifiek: daar is volgens mij over gezegd dat het is opgeschort. Ik heb nog wel de hoop dat er wordt gekeken om het programma alsnog uit te zenden“, zegt hij.

Is Temptation Island ook niet veel te ordinair? “Wat ik dan een goede suggestie zou vinden is dat ze wat meer naar de Amerikaanse Temptation kijken. Geloof het of niet als je de Nederlandse versie gewend bent: daar komen de verleiders echt om te zoeken naar ware liefde. Kijk je bijvoorbeeld naar Love Island: daar wordt weer geen alcohol geschonken. Als je misschien wat elementen pakt van andere reallifeprogramma’s en die in Temptation stopt, dan wordt het wat minder plat en zou je het misschien nog een tweede leven in kunnen blazen.”

Presentatrice Airen Mylene: “Zijn er ooit fragmenten geweest waarvan jij dacht: jongens kan dit wel door de beugel? Of twijfelgevallen? En zo ja, zeg je er wat van als stem zijnde?

Labrand: “Nee, als stem kun je daar eigenlijk niets over zeggen. De tape die ik voor me krijg is al helemaal gesneden en gemonteerd. De kandidaten tekenen er ook voor dat er dingen met die beelden gebeuren. Dat die achter elkaar worden gezet en het zo wordt uitgezonden.”

De stem van De Villa is Bram Krikke. Hij voorzag de beelden met daarop seksueel overschrijdend gedrag van ludiek commentaar.

Foto: SBS
28 Reacties op “Voice-over Temptation Island: ‘De Villa ging te ver’”


 1. Broek

  Seks is voor de voortplanting, een liefdesspel voor een getrouwde man en vrouw. Door er entertainment van te maken wordt het een steriele vorm van bezigheidstherapie waardoor de mens zich laat verlagen naar het niveau van chimpansees.

 2. Henk

  Glibberlabrand waait met alle winden mee!

 3. Leo knots

  Onzinnege Tokkie programma’s

 4. Kijk

  Je ziet dezelfde reflexen als bij Gosschalk: iedereen weet het, maar zegt van niet. De oplossing hebben zij toevallig ook allemaal. Minder drank, meer echte liefde… alsof mensen daarvoor gaan kijken.

 5. NPO - kwaliteit

  PetervdVorst is daar verantwoordelijk voor.

  Hij geeft de opdracht en hij moet dus ook namens RTL voor de uitzending alles controleren.

 6. Peter

  Het kon voor mij niet ver genoeg gaan.

 7. Bart

  Wat een onzin kraamt deze jongen weer uit. Programma’s als Temptation Island, Love Island en The Villa horen gewoon helemaal niet gemaakt te worden. Je moet het niet willen als je liefde hebt voor het vak tv maken. Je moet ook de voice-over niet willen zijn. Weg met deze troep!

  Ga zorgen voor een beetje meer kwaliteit op RTL5 en maak meer goede Nederlandse series voor Videoland. Besteed het geld aan een 3e seizoen Zwarte Tulp en een 5e seizoen Nieuwe Buren.

 8. Lars

  Maak van RTL 5 een soort Vice.

 9. mark2

  al jarenlang wort bij boulevard, waar peter van de vorst ook presenteerde, smeuig gesproken over dit soort programma’s. iedereen weet er dus van, en overigens ook de kijkers: die hebben toch ook smakelijk gekeken naar de fouten? iedereen weet heus dat ze de rank gratis krijgen om op die manier losser te worden

 10. Peter Poot

  In commercieel tv land bestaan weinig principes.

 11. potmeter

  ik zeg maar een ding over RTL LIEGEN,BEDRIEGEN en MANUPILEREN is hun motto,
  kanidaten kunnen basten hun hebben hun geld al binnen,
  dus acociale tv zender.

 12. Mildred

  Alles op tv is manipulatie maar dat willen we toch zien.

 13. Ron

  Het probleem is ook niet zo zeer Temptation Island. Tja, het is nu even on hold gezet maar gaat gewoon volgend jaar de ‘live’ hoor. RTL 5 kan het zich niet permiteren omdat helemaal niet uit te zenden. Naar De Villa keek geen hond. Het zijn juist de net iets verder gaande afgeleide van Temptation Island zoals De Villa inderdaad maar ook Ex On The Beach.

 14. Sven L.

  Gister zat er een deelneemster bij BEAU, ene Marral. Ze stipte de olifant in de kamer aan: mensen wíllen dit gedrag zien. Werd niet op in gegaan helaas. Alleen vd Heuvel leverde een normale bijdrage aan het gesprek. Van Erven-Dorens las de vragen op alsof Blue Circle zich wilde indekken. Leek wel een verhoor.

  On-topic; dit type programma’s is er om te “shockeren”. Daar draait het hele verdienmodel om. Het is echt TE sneu voor woorden om nu te gaan draaikonten.

 15. Mildred

  Niemand zit toch te wachten op een All you need is love versie van Temptation Island.

 16. Docu

  Interessante docu: Life after reality TV

  https://youtu.be/K9JxhugIFsc

 17. Plien

  Wat een kwal is die Labrand, engnek!!

 18. Jan Versteegh

  En dan dat kapsel…

 19. TV Criticus

  Waarom zou je eigenlijk kijken naar al die ”onzin” Er is toch voldoende ”goeie” tv te zien bij NPO!

 20. TV Criticus

  De programma’s bij RTL en SBS gaan ”nergens” over!

 21. Pennenlikker

  Charme offensief, hij is net zo schuldig; bijgestaan heeft meegedaan.

  En nou oprotten!

 22. Ton van Dam

  Hoe kan iemand die Shownieuws doet, dj is bij 538, stem van Sky….allen Talpa in hemelsnaam voor RTL schnabbelen???????? Onbegrijpelijk.

 23. TV Criticus

  Dat hele Talpa, dat stinkt! En niet zo’n klein beetje ook! Dit is regelrechte verarming/verloedering van de Hollandse tv!!!

 24. Piet

  Kan die mark gewoon een keer zn kop houden. Misschien bij de cosmo kappers je toupet weer laten plakken deze maand of met je vrouw weer naar 1 van de swingersfeesten…of verklap ik nu 2 geheimpjes van labrand???

 25. Suzy Wang

  is dat ding van boven ontsnapt uit Artis?

 26. Lau

  @Bart;
  Niet helemaal mee eens. Er is een publiek voor dit soort programma’s, gezien de scores van Temptation. Zo lang er publiek is voor dit genre, mag/moet het gemaakt worden. Een andere discussie is de weg die RTL5 op wil gaan en zou moeten gaan. Dit is hetzelfde als zeggen dat HvNL niet meer mag, omdat NOS kwalitatief veel beter is.

 27. Fox Mulder

  Als je haar(stukje) maar goed zit.

 28. vaginale schimmel

  wat een lelijke aap is dit zeg tjonge tjonge

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.