Voice-over Temptation Island: ‘De Villa ging te ver’

Mark Labrand, de voice-over van Temptation Island, vindt ook dat De Villa te ver is gegaan. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in Shownieuws. De Villa is van de buis gehaald vanwege seksueel overschrijdend gedrag. “Ik vind het ook zeker niet kunnen wat er in De Villa is gebeurd. Kijk je naar Temptation Island specifiek: daar is volgens mij over gezegd dat het is opgeschort. Ik heb nog wel de hoop dat er wordt gekeken om het programma alsnog uit te zenden“, zegt hij.

Is Temptation Island ook niet veel te ordinair? “Wat ik dan een goede suggestie zou vinden is dat ze wat meer naar de Amerikaanse Temptation kijken. Geloof het of niet als je de Nederlandse versie gewend bent: daar komen de verleiders echt om te zoeken naar ware liefde. Kijk je bijvoorbeeld naar Love Island: daar wordt weer geen alcohol geschonken. Als je misschien wat elementen pakt van andere reallifeprogramma’s en die in Temptation stopt, dan wordt het wat minder plat en zou je het misschien nog een tweede leven in kunnen blazen.”

Presentatrice Airen Mylene: “Zijn er ooit fragmenten geweest waarvan jij dacht: jongens kan dit wel door de beugel? Of twijfelgevallen? En zo ja, zeg je er wat van als stem zijnde?

Labrand: “Nee, als stem kun je daar eigenlijk niets over zeggen. De tape die ik voor me krijg is al helemaal gesneden en gemonteerd. De kandidaten tekenen er ook voor dat er dingen met die beelden gebeuren. Dat die achter elkaar worden gezet en het zo wordt uitgezonden.”

De stem van De Villa is Bram Krikke. Hij voorzag de beelden met daarop seksueel overschrijdend gedrag van ludiek commentaar.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen