Verkeerschaos Zuidas verstoort TMF-reünie in DWDD

De verkeerschaos in Amsterdam door de werkzaamheden aan de Zuidas hebben vrijdagavond een TMF-presentatorenreünie in De Wereld Draait Door verstoord. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Het is volgend jaar 25 jaar geleden dat Bridget Maasland, Isabelle Brinkman, Fabienne de Vries en Sylvana Simons hun televisiedebuut maakten op de muziekzender en daarom zouden ze alle vier aan tafel zitten in DWDD. Brinkman was door het fileleed echter niet op tijd.

Maasland was maar nét op tijd aanwezig in de studio. “Bridget komt net binnen. Good to see you. Er staan heel veel files rondom de hoofdstad. We gaan het hebben over TMF, dat 25 jaar geleden begon met The Magnificent Four. Drie daarvan zie je al zitten. Eentje zit nog in de file“, zei presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Bridget Maasland: “Die gaat het niet redden.”

Van Nieuwkerk: “Isabelle niet?

Maasland: “Nee, het staat muurvast. Niet voor- of achteruit.”

Daarop kwam Van Nieuwkerk wat onaardig uit de hoek: “Dan moeten jullie het met z’n drieën doen. Dat is toch helemaal niet erg?

Maasland: “Nou, dat vind ik wel.”

Van Nieuwkerk: “Nee, het is niet onoverkomelijk, dat was beter geweest.”

Tafelheer Marc-Marie Huijbregts: “Dat is een betere verwoording, ja.”

Tijdens het gesprek over TMF ging het ook nog even over de haat en nijd achter de schermen. De Vries gaf toe dat er af en toe inderdaad sprake was van jaloezie. “Omdat ik live was had ik altijd de Nederlandse artiesten en de rest van de collega’s hadden dus de tijd om overal heen te vliegen om de internationale artiesten te doen. Nou, daar ben ik best wel jaloers op geweest. Ik deed wel alle boybands en girlbands.”

Lees ook: Mental Theo: ‘Bridget Maasland is gemene vrouw’ (februari 2019)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen