Edwin Evers rekent op radiocomeback in 2020

Geplaatst op wo 06 nov 2019 om 8:15

Edwin Evers ziet het wel gebeuren dat hij in 2020 weer te horen is in de ether. Hij denkt dat het na de jaarwisseling wel weer tijd wordt voor een radioprogramma. Dat heeft hij gisteren telefonisch laten weten in de radiospecial van De Wereld Draait Door. Evers zat zelf niet in de studio, maar werd opgebeld door Giel Beelen. Waarom was hij er niet? “Mijn excuus is dat ik radiomaken een van de allerleukste dingen vind, maar radiomaken op tv een van de allerverschrikkelijkste.”

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Evers stopte met zijn beroemde radioshow Evers Staat Op. “Ik vul mijn dagen met muziek maken, het voorbereiden van mijn theatershows en ik schrijf muziek. Ik verveel me geen seconde eigenlijk.”

Keert hij in 2020 weer terug op de radio? “Dat is een vraag die ik wel eens vaker krijg, maar ik weet het echt niet. Als mijn gevoel dat ingeeft, dan zal dat zo zijn hopelijk. Ik denk het wel ergens. Als iemand me nog wil hebben, hè?

Evers liet eerder al laten weten dat hij in elk geval nooit meer terugkeert in de ochtendspits. Het is goed mogelijk dat hij kiest voor een wekelijks programma of een weekendprogramma.

Aangezien Evers elke ochtend baadt in het briefgeld, kan die radiocomeback ook plaatsvinden bij de zuinige NPO. Daar kan hij op veel meer artistieke vrijheid rekenen dan bij commerciële zenders.

Foto: Talpa
22 Reacties op “Edwin Evers rekent op radiocomeback in 2020”


 1. Svp

  NEEEEEEEEEE………

 2. Kijker

  IK luister graag in de ochtend naar Qmusic dus geen interesse in programma van Edwin evers

 3. o.p. lichter

  Krijgen we dan weer de hele dag de imitaties van de gebroeders de boer , nee toch .

 4. Pißwasser

  Luister dan niet, azijnpissers.

 5. Giel Genee

  Edwin op Radio 2 , op de plek van Staverman.

 6. Pro Du Cent

  Geweldig hoe je een in essentie prachtig avondvullend programma in 50 minuten kunt proppen en er dan een tenenkrommend geheel van kunt maken met

  technici die schuiven niet of juist wel open hebben staan waar dat wel of juist niet moet,

  wilde presentatoren die zichzelf belangrijker vinden dan de gast die wel een interessant verhaal heeft te vertellen,

  een dj die te pas en te onpas veel te harde, ongepaste, fillertjes en jingles instart,

  Jan van Veen die een niet werkende microfoon krijgt na door “zichzelf” belachelijk te hebben gemaakt,

  en ga zo maar even door.

  Gelukkig was de live muziek wel een feest van herkenning.

  Ben heel benieuwd of mevrouw De Jong dit ook heeft gekeken en wat zij er van vindt.

 7. StefanV

  De zenders staan voor hem in de rij, denk ik. Qua profiel zou hij natuurlijk het beste bij Radio 2 passen. Heel veel andere smaken zijn er ook niet.

 8. Minder of Mirjam

  Bij evers is het een gevalletje “Shut up and take my money” als hij een radiozender belt. Iedereen wil hem hebben en ik zie hem wel een weekendshow presenteren.

  Heel slim van hem om te zeggen dat hij nooit meer een ochtendshow wil gaan doen. “Evers Staat Op” heeft nu een gouden medaille verdient en een ereplek in de radiogeschiedenis, daar moet hij super trots op zijn maar niet een nieuw hoofdstuk meer aan toevoegen.

 9. Magnus Dickendorfer

  Ik denk Evers bij een Talpa zender opduikt. John de Mollusconi laat hem niet zomaar lopen. Of bij Veronica duikt hij op of op radio 10.

 10. Bart

  Hij denkt van wel. Eigenlijk was wel duidelijk dat hij al gesprekken voert. Ik ben benieuwd en of dit dagelijks zal zijn. Ik denk dat het goed zal zijn voor Veronica als hij daar aan de slag gaat. Radio 2 past publiek het beste bij hem maar ze hebben daar al zoveel veel dj’s. Daar kunnen er makkelijk een stuk of 10 uit. Radio 10 zou ook nog kunnen.

  Die Dolf Janssen was weer echt mega irritant. Spijkers met koppen moest natuurlijk aandacht krijgen want is van de VARA. Jammer dat de overige gesprekken zo kort waren. Te lang duurde ook het onderdeel Het Geluid.

 11. Knoet

  Heb ooit is 5 minuten geluisterd wat een irritante vent met zijn de Boertjes imitatie.
  Begrijp het succes niet maar ja het is voor mensen die in een magazijn werken. Ik was fan van 3 voor 12 . Luister nooit meer naar de radio. Ben nu van Spotify.

 12. Pißwasser

  @Knoet

  Het interesseert echt helemaal niemand wat jij wel of niet luistert. Je bent een totale nobody.

 13. anoniem

  edwin evers

  er is tijd van komen

  en ook tijd van gaan

  je bent weg

  weg is weg

  ga wat anders doen

  ga een eigen bedrijf beginnen

  of hebben jullie dat niet in je gene

  Neem cursus bij de familie Mol.

  een beugel hoort op zijn plaats

 14. Ron

  Hij gaat naar de middag van Veronica vanaf januari 2020, Giel uit de ochtend en Wilfred met VI er voor in de plaats.

 15. Bart

  @Ron Dat zou goed kunnen. Jan Joost zou eigenlijk ook wel wat prominenter ingezet mogen worden i.p.v. alleen als vervanger van Wilfred. Jammer dat The Friday Move van Wilfred niet naar Veronica kan. Blijft zijn beste radioshow en zou eindelijk een iets nieuws en wat onderscheidens naar Veronica brengen.

 16. Sander

  Hij gaat naar de olympische spelen…

 17. Dirkje

  Nog nooit zo’n slechte dj gehoord , en dan die vreselijke lachzakken erbij nog nooit zulke slechte radio gehoord .

 18. Ronnie

  Ik denk dat Ron gelijk heeft.. Giel zijn tijd is wel geweest, hij zorgt niet voor een stijging in marktaandeel en die test van laatst was heus niet omdat Giel graag de middagshow een keer wilde proberen.

  Inderdaad Evers in de middag en Genee in de ochtend. Bij wie gaan de sidekicks dan alleen zitten?

 19. Jamai

  Evers is / was (al) twintig jaar lang de koning van de radio. Zou fantastisch zijn als hij weer terug kwam; waarschijnlijk inderdaad op de plek van Wilfred Genee, samen met Niels en Rick. Kan niet wachten!

 20. Joto

  Ha ha ha ha ha ha haha ha ha hahaha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha haha ha hahahahaha ha dussss

 21. ano@niem.nl

  Je kan het wel inkleuren. Genee blijft nog tot juni/juli en dan neemt Evers het over. Genee heeft nog een contract getekend van een half jaar.

  De OS2020 komen er ook aan en Rick en Niels zijn daar op zeker bij (dat hebben ze zelf al aangegeven). Evers zal dus ook wel meereizen.

  Evers wil niet meer in de ochtend, dus wie weet dat Genee naar de ochtend gaat met andere side kicks.

 22. PatatmetMayo

  Op radio 2 in zijn eentje in het weekend zou het mooiste zijn.
  Edwin is liefhebber maar is 20 jaar terug in het keurslijf van 538 gepropt met kut-liedjes en zielige sidekicks.
  Na al die jaren de troep van John 5 dagen in de week te hebben gepromoot nu weer echte radio gaan maken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.