Edwin Evers rekent op radiocomeback in 2020

Edwin Evers ziet het wel gebeuren dat hij in 2020 weer te horen is in de ether. Hij denkt dat het na de jaarwisseling wel weer tijd wordt voor een radioprogramma. Dat heeft hij gisteren telefonisch laten weten in de radiospecial van De Wereld Draait Door. Evers zat zelf niet in de studio, maar werd opgebeld door Giel Beelen. Waarom was hij er niet? “Mijn excuus is dat ik radiomaken een van de allerleukste dingen vind, maar radiomaken op tv een van de allerverschrikkelijkste.”

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Evers stopte met zijn beroemde radioshow Evers Staat Op. “Ik vul mijn dagen met muziek maken, het voorbereiden van mijn theatershows en ik schrijf muziek. Ik verveel me geen seconde eigenlijk.”

Keert hij in 2020 weer terug op de radio? “Dat is een vraag die ik wel eens vaker krijg, maar ik weet het echt niet. Als mijn gevoel dat ingeeft, dan zal dat zo zijn hopelijk. Ik denk het wel ergens. Als iemand me nog wil hebben, hè?

Evers liet eerder al laten weten dat hij in elk geval nooit meer terugkeert in de ochtendspits. Het is goed mogelijk dat hij kiest voor een wekelijks programma of een weekendprogramma.

Aangezien Evers elke ochtend baadt in het briefgeld, kan die radiocomeback ook plaatsvinden bij de zuinige NPO. Daar kan hij op veel meer artistieke vrijheid rekenen dan bij commerciële zenders.

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen