Trouw: ‘André Hazes jr. is vier jaar te jong voor Bridget’

André Hazes jr. (25) is ongeveer vier jaar te jong voor Bridget Maasland (45). Ze moet voor een partner gaan die minstens 29,5 jaar oud is. Dat blijkt uit een rekensom van Trouw. Het dagblad heeft een artikel gepubliceerd met de titel: ‘Is Bridget Maasland (45) te oud voor André Hazes (25)?’ Daarin duikt de krant op Hazes’ voorliefde voor veel oudere vrouwen. Met zijn ex Monique Westenberg scheelde hij zestien jaar, maar het verschil met Bridget is maar liefst twintig jaar.

Kan dit wel, vraagt Trouw zich af. “Wat is nou een te groot leeftijdsverschil? Een vuistregel in deze kwestie is ‘de helft plus zeven’: de helft van de leeftijd van de oudste partner plus zeven jaar is de minimale leeftijd die acceptabel is voor de jongste partner.”

In het geval van Bridget valt dan de volgende rekensom te maken: (45÷2)+7=29,5. “Ze zou dus voor partners vanaf 29 jaar en 6 maanden moeten gaan, André valt buiten haar jachtgebied.”

Maar ja, dat is de theorie. Je hebt ook nog die ongrijpbare fenomenen als liefde en lust.

Foto: SBS, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen