Carlo Boszhard gaat AD-Angela niet grond in schrijven

Carlo Boszhard gaat niet in op de vele verzoeken om Angela de Jong de grond in te schrijven in zijn wekelijkse column in de Televizier. Dat laat hij deze week weten in het televisieblad. De Jong schrijft regelmatig kritische columns over tv-sterren en hun programma’s en dat valt bij sommige types – denk aan Britt Dekker of Gordon – heel erg verkeerd: in tv-land wil iedereen vooral heel graag horen hoe geweldig ze wel niet zijn. Boszhard hoort níet bij het anti-Angela-kamp.

Hij heeft dan ook helemaal geen zin om tegen haar tekeer te gaan in zijn column. “Er zijn collega’s die mij aansporen om een scherp stuk te schrijven over een tv-programma of over een optreden van een collega. ‘Schrijf die Angela de Jong eens in de grond, wat een vreselijk mens.’

Daar ziet Boszhard geen reden toe. “Negen van de tien keer ben ik het juist met Angela eens en daarnaast wil ik dit stuk papier doordrenken met positiviteit. En niet geheel onbelangrijk, het moet persoonlijk zijn.”

Boszhard merkt in elk geval wel dat zijn column goed gelezen wordt. “Het valt meer op dan ik dacht. Sterker nog, het geeft toch een soort van macht.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen