Carlo Boszhard gaat AD-Angela niet grond in schrijven

Geplaatst op do 14 nov 2019 om 13:15

Carlo Boszhard gaat niet in op de vele verzoeken om Angela de Jong de grond in te schrijven in zijn wekelijkse column in de Televizier. Dat laat hij deze week weten in het televisieblad. De Jong schrijft regelmatig kritische columns over tv-sterren en hun programma’s en dat valt bij sommige types – denk aan Britt Dekker of Gordon – heel erg verkeerd: in tv-land wil iedereen vooral heel graag horen hoe geweldig ze wel niet zijn. Boszhard hoort níet bij het anti-Angela-kamp.

Hij heeft dan ook helemaal geen zin om tegen haar tekeer te gaan in zijn column. “Er zijn collega’s die mij aansporen om een scherp stuk te schrijven over een tv-programma of over een optreden van een collega. ‘Schrijf die Angela de Jong eens in de grond, wat een vreselijk mens.’

Daar ziet Boszhard geen reden toe. “Negen van de tien keer ben ik het juist met Angela eens en daarnaast wil ik dit stuk papier doordrenken met positiviteit. En niet geheel onbelangrijk, het moet persoonlijk zijn.”

Boszhard merkt in elk geval wel dat zijn column goed gelezen wordt. “Het valt meer op dan ik dacht. Sterker nog, het geeft toch een soort van macht.

Foto: RTL
19 Reacties op “Carlo Boszhard gaat AD-Angela niet grond in schrijven”


 1. Roy Donderz

  Ik ben het 9 van de 10 keer ook eens met Angela de Jong. Mag ook wel eens gezegd worden.

 2. pieter

  Ik ben het 11 van de 10 keer ook eens met Angela de Jong. Mag ook wel eens gezegd worden.

 3. Beppie

  En ik ook!!
  Valt me heel erg mee van Carlo, hij heeft brains en leest de stukjes van Angela goed.

 4. Irene

  Helemaal met Carlo eens.

 5. Jomanda - AD Roddelblad

  RTL sekte valt het AD niet af.

  Het zijn 2 handen op een buik. Ze vreten beide uit dezelfde ruif.

 6. ZayToven

  Ik mis ‘Cash & Carlo’.

 7. P0epveegpiet

  Alleen de oudjes hebben nog een papieren tv-gids.
  Dat is dan zijn lezerspubliek.

 8. Pieter

  Alleen de tokkies onder ons zijn het oneens met Angela. En de gemiddelde MC reageerder is heel wat negatiever dan Angela, dus due zal het ook met haar eens zijn #GoAngela

 9. Flauwe Kul

  Angela is top!
  & Carlo is bottom. ☺
  En beiden hebben volkomen gelijk!

 10. Solomon

  9 van de 10 is ook het aantal keer dat bruin Gifslang Angela de Jong van het Algemeen Fake Dagblad een listig column schrijft richting programma’s van Talpa Network ! Geen wonder dat Carlo het ook in al die 9 van 10 keer eens is met deze valse slang ! Als trouwe RTL Bertelsmann’s medewerker is het dan ook geen wonder dat Carlo niet ingaat op verzoeken om Gifslang Angela de grond in te schrijven, hij ziet namelijk het liefst zijn Luxemburgse Nederlandstalige TV gedrocht deze kijkers strijd winnen ! Ad’s bruin Gifslang Angela de Jong is alleen voor dit doel ingezet door RTL Group, zo doorzichtig dit allemaal !

 11. Irene

  @Solomon

  Gordon, ga wat nuttigs doen.

 12. Max

  #Solomon Volgens mij ben je niet helemaal in orde. Hoe kan het in hemelsnaam dat iemand zo’n haat ventileert over een tv station en een tv columniste. Zielig gewoon.

 13. daniel

  Eens met Carlo en hij schrijft leuke columns moet ik eerlijk bekennen.

 14. Henk@

  Zij en nog een paar columnisten is de reden dat ik die haatkrant niet meer lees.

 15. Help

  Carlo is top.

 16. Dennis

  Is Carlo dan in staat om Angela de Jong de grond in te schrijven, zou hij dat überhaupt durven? Hij is in elk geval wel een hele makkelijke prooi voor Angela waar ze niet veel moeite voor zou hoeven doen om hem kapot te krijgen.

 17. Iemand

  Heb nog nooit een column van Carlo gelezen. Wist niet eens dat hij columns schrijft. Zoveel macht zal hij dus wel niet hebben. Ik ben het ook meestal met Angela eens, maar vraag me wel eens af waarom er aan haar mening zoveel waarde wordt gehecht. Is zij professor in de televiziewetenschappen ofzo? Nee toch?

 18. Feut

  Pratende cudt. That”s it eigenlijk wel.

 19. anoniemmm

  angela de jong is onbeschoft

  een vieze vrouw

  media crimineel

  Angela in AD van vandaag

  staat geen advertenties

  lees niemand die krant meer

  dankjewel angela voor kleine oplage ad rotterdam

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.