Temptation-dame: ‘Ik kreeg alcohol ondanks antibiotica’

Nu er een hoop controverse is rondom de RTL 5-show De Villa, staan er ook wat verontwaardigde kandidates van Temptation Island op. De Culemborgse Demi en de Almeerse Rodanya, die vorig jaar onderdeel waren van ’het saaiste Temptation-seizoen ooit’, doen hun beklag in De Telegraaf. “De reeks aan incidenten die ze aanhalen, is ontluisterend. Zo was Rodanya door een ongelukje tijdens de opnames aan de antibiotica, maar werd ze toch tot drinken aangemoedigd.

Demi maakte van dichtbij hoe de productie hen onder druk zette om ‘spannendere’ tv te maken. “Ze zeiden: ’We hebben geen beelden, jullie feesten niet.’ Dat kwam omdat ze wilden dat we dingen tegen onze zin deden, en dat deden we niet.”

Dat klinkt natuurlijk niet bepaald als een grote verrassing. Temptation Island is sensatie-tv en dat tv-makers proberen om sensatie uit te lokken is geen geheim. Waar zijn ze boos over? “Wij merkten dat de verleiders ook richting ons werden gepusht en ineens bij ons in bed gingen liggen“, aldus Demi.

De psycholoog die de programmamakers gebruiken zit volgens Rodanya in het complot. “Die zei: ’Als jullie niet meewerken, dan krijgen jullie een boete. Jullie moeten dat doen. Het is toch televisie.’

De twee oud-deelnemers doen hun verhaal ook voor de camera. Heel shockerend zijn de verhalen niet. U ziet het in het Telegraaf-artikel ‘Oud-deelnemers Temptation Island: ’We moesten dingen tegen onze zin doen’’.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen