Talpa stopt met AstroTV: ‘Past niet meer bij Net5’

Talpa Network heeft besloten om per 1 januari 2020 te stoppen met de live-uitzendingen van AstroTV die nu overdag op Net5 worden uitgezonden. Ook de nachtelijke uitzendingen op de andere zenders van Talpa eindigen. Dat heeft het mediabedrijf laten weten. Op Net5 wordt per 1 januari overdag een geheel andere programmering uitgezonden. “Het besluit van Talpa Network om te stoppen met AstroTV hangt samen met de aangescherpte positionering van Net5“, zo klinkt het.

Ook ’s nachts kan straks niet meer gekeken worden naar AstroTV. “De komende maanden wordt bekend gemaakt welke programma’s de uitzendingen van AstroTV overdag en in de nacht op de Talpa Network zenders gaan vervangen.”

Het bedrijf achter AstroTV, Smart Media Services b.v. (SMS b.v.), gaat wel verder met AstroTV, maar dan online, telefonisch en via de app. “Hierdoor kunnen mensen nog steeds advies vragen van gescreende mediums.”

Eén ding is zeker: “Talpa Network is vanaf 1 januari 2020 op geen enkele wijze meer bij AstroTV betrokken.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen