Spannend: fittie Guido den Aantrekker en Peter de Vries

Wilfred Genee belooft vanavond weer ouderwets spannende televisie af te leveren, want hij zet de uitgesproken rechtse Shownieuws-ster Guido den Aantrekker en de uitgesproken linkse Boulevard-ster Peter R. de Vries tegenover elkaar om te discussiëren over de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. De Vries vindt dat het nieuws walgelijk benaderd wordt door de roddelbladen en met name Privé, en Story-baas Guido den Aantrekker komt tegenwoord bieden.

Het was in deze specifieke discussie wellicht spannender geweest als Privé-baas Evert Santegoeds tegenover De Vries had plaatsgenomen, want Den Aantrekker is een grote vriend van Hazes, maar aan de andere kant zal de Story-baas in de bres springen voor de roddelbladen en veel belangrijker: hij heeft een bloedhekel aan De Vries.

Den Aantrekker slacht De Vries aan de lopende band af op Twitter. Een selectie:

  • Troost je maar met de gedachte dat intussen niemand in dit vak Peter R. nog serieus neemt 😂 Hij is verworden tot een meningenhuurling.
  • Kan iemand Peter R. de Vries een eigen land geven. En dan zijn paspoort afnemen #DeKunstVanHetMaken.
  • Ik dacht dat er geen ego pompeuzer was dan dat van Peter R. de Vries. Ik had het dus mis #martsmeets
  • Peter de Vries die PRdV op zijn hemd heeft laten stikken
  • Wat zullen nabestaanden van terrorismeslachtoffers blij zijn met het commentaar van Peter R. (‘Kans op auto-ongeluk is groter’) #lul

De zuigende Wilfred Genee kennende laat hij De Vries ook nog even in discussie gaan met Marga Bult, die uitgesproken voorstander is van Zwarte Piet. Al hebben ze ook een gemeenschappelijke vijand: Glennis Grace.

Marga Bult zit samen met songfestivalkenner Koos van Plateringen en songfestivalfan Frits Huffnagel aan tafel om te praten over het door De Vries zo gehate Songfestival.

Verder zit er in de show ook nog iets over voetbal, maar daar kijkt de rechtgeaarde relnicht natuurlijk niet voor.

Café Hendriks & Genee is om 22.30 uur te zien op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen