Guido den Aantrekker boos over hoofddoek in Pauw

Guido den Aantrekker, de baas van Story en deskundige van Shownieuws, ergert zich aan het ‘strategisch inzetten’ van een dame met hoofddoek in het publiek van Pauw. Dat laat de mediapersoonlijkheid, die vanavond op tv in discussie gaat met Peter R. de Vries, weten op Twitter. Den Aantrekker zag de dame voor het eerst op 5 november. “Hoe voorspelbaar: vrouw met hoofddoek in het publiek knikt overdreven mee over dit onderwerp, strategisch in beeld neergezet achter Pauw.”

De redactie heeft dit bewust gedaan, zei Den Aantrekker toen. “Misschien volgende keer een subtieler acterende figurante inhuren 😉.

De ergernis groeide toen hij de dame vrijdag opnieuw zag. Verschrikkelijk, vindt hij het. “Voor wie nog twijfelt over het strategisch inzetten van meisjes met een hoofddoek, pal achter Jeroen in beeld: degene die nu links achter hem zit, zat laatst rechts achter hem. Het moet en zal. Houd je religie privé.

Het is volgens hem hoofddoekpropaganda. “Het hoofddoekmeisje achter Jeroen lacht zelfs exact hetzelfde als ze in beeld is. Het moet er positief en sympathiek uitzien.

De dame in kwestie:

Foto: SBS

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen