Guido den Aantrekker boos over hoofddoek in Pauw

Geplaatst op zo 17 nov 2019 om 10:40

Guido den Aantrekker, de baas van Story en deskundige van Shownieuws, ergert zich aan het ‘strategisch inzetten’ van een dame met hoofddoek in het publiek van Pauw. Dat laat de mediapersoonlijkheid, die vanavond op tv in discussie gaat met Peter R. de Vries, weten op Twitter. Den Aantrekker zag de dame voor het eerst op 5 november. “Hoe voorspelbaar: vrouw met hoofddoek in het publiek knikt overdreven mee over dit onderwerp, strategisch in beeld neergezet achter Pauw.”

De redactie heeft dit bewust gedaan, zei Den Aantrekker toen. “Misschien volgende keer een subtieler acterende figurante inhuren 😉.

De ergernis groeide toen hij de dame vrijdag opnieuw zag. Verschrikkelijk, vindt hij het. “Voor wie nog twijfelt over het strategisch inzetten van meisjes met een hoofddoek, pal achter Jeroen in beeld: degene die nu links achter hem zit, zat laatst rechts achter hem. Het moet en zal. Houd je religie privé.

Het is volgens hem hoofddoekpropaganda. “Het hoofddoekmeisje achter Jeroen lacht zelfs exact hetzelfde als ze in beeld is. Het moet er positief en sympathiek uitzien.

De dame in kwestie:

Foto: SBS
52 Reacties op “Guido den Aantrekker boos over hoofddoek in Pauw”


 1. Sum Ting Wong

  Dat soort trucjes heeft Pauw eigenlijk niet nodig. Maar let er eens op en het zal u verbazen hoeveel dergelijke laaghartige, goedkope trucjes door de NPO ingezet worden om uw mening te manipuleren.

 2. Grace321

  Doen ze ook met donkere mensen pontificaal in beeld

 3. Ron

  Pff, man man, wat maakt die vent zich druk om.

 4. Angela de Jong- ook op loonlijst RTL

  Mijn roddels en leugens werken.

  Alles voor Beau en mijn hamsterwangen

 5. Pieter

  Welkom terug in 1992.
  Deze discussie komt uit de vorige eeuw of zo.
  Tegenwoordig kunnen immigranten en kleurlingen prima Nederlands verstaan.
  Ook houden ze van Zwarte Piet.
  Iets met integratie of zo.

 6. Zomaar

  Publiek bij Pauw is altijd goed in beeld, en dan zo reageren als je er 1 ziet met een hoofddoekje om ben je echt paranoïde.

 7. Zalmneusje

  Bij het journaal, in alle actualiteitenprogramma’s en reportages: bij de NPO wordt ons standaard ‘de geslaagde Turk’, ‘de hoogopgeleide Marokkaan’ of ‘gepeste Eritreër’ door de strot geduwd.

 8. Remi

  Den Aantrekker heeft volkómen gelijk.
  … De hoofddoeken worden strategisch ingezet bij Pauw en DWDD.

 9. Paut Pielusma

  @Zalmneusje Vergeet de roetveeg Piet niet.

 10. Jan

  Ze moeten en zullen je door je strot gedrukt worden…..

 11. Hoer

  Helemaal waar Guido!!

 12. Anna

  Bij gesprekken met gasten die het FVD vertegenwoordigen is het publiek ingehuurd om overdreven NEE te schudden.
  Zo fake, maar blijkbaar heeft de NPO het nodig.

 13. Fred

  Het schijnt de vrouw van Ramon Wiendels te zijn ;) https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2139727/Wie-is-die-man-die-elke-keer-in-het-publiek-zit-bij-De-slimste-mens

 14. Cobweb

  Hij heeft helemaal gelijk.

 15. Guido denkt met deze opmerkingen de populisten te kunnen bedienen

  Als je de baas van Storry bent dan ben je zelf al een amorele onetische populist die via de ellende van een ander probeert zo veel mogelijk geld te verdienen.

  Als deze a sociaal denkende prutser Guido commentaar gaat geven op een klein onderdeeltje van de show van Pauw dan moet deze persoon wederom eens nadenken over zijn medewerking geven en verdienen aan en zelfs opper verantwoordelijke te zijn voor een ranzig stompzinnig dubieus blad voor onnadenkende randdebielen.

  Kortom deze populist is niet de persoon die over niemand iets mag zeggen in welke vorm dan ook.

 16. Oppersmurf

  Het oh zo correcte linkse gedachtengoed moet natuurlijk geëtaleerd worden bij deze linkse omroep en ja, dan is een hoofddoekje natuurlijk fantastisch. Ben benieuwd of Nederlandse vrouwen in minirok en/of met ontblootte schouders en zonder hoofddoekje op islamitische tv-zenders mogen verschijnen. Ik weet het antwoord al … NEE! Gelukkig mag en kan in Nederland alles … BAH!!!

 17. Oppersmurf

  @Zomaar. Bekijk eerst de uitzending eens! Deze muts was zowat de hele uitzending in beeld! En hoe?! Vreselijk overdreven ja knikken en maar gemaakt lachen. Walgelijk! En niks paranoïde, want die muts was daar bewust neergezet.

 18. PJV

  En terecht. Nederland is van en voor de Nederlanders. Hoofddoeken (en anti-piet terroristen) horen hier niet thuis!

 19. peter

  Als je echt geeft om vrouwen, feminisme en hun positie in de samenleving dan verwijder je ieder beeld van een vrouw met hoofddoek of welke onderdrukking dan ook opgelegd door een man of religie.

  En kom niet met gezeik aanzetten dat het de keus is van die vrouwen. Zulke vrouwen hebben geen idee wat ze doen en hoe geïndoctrineerd ze zijn, ze hebben dat zelf niet eens meer door. Ze gaan dan zover door te zeggen dat het hun keus is, wij zouden die vrouwen tegen zich zelf moeten beschermen.

  De hoofddoek is er omdat de man zich niet kan inhouden als hij huid of haar ziet. Ze hebben zogenaamd zoveel respect voor vrouwen dat ze hun bedekken. Ik zie een andere oplossing, als je als man je niet kan inhouden blijf je maar lekker thuis en sluit je jezelf op zodat je geen vrouwen kan zien. De vrouwen kunnen dan het land opbouwen, vrede en vooruitgang teweeg brengen.

  Mand!

 20. K.C.T.

  Helemaal eens met deze mijnheer, wij worden dagelijks gedwongen om het islamitisch gedachtengoed te omarmen, stille propaganda van de deugende gutmensch, nog wat deugende n@@gerts, dan de lichtgetinten, enkele mulats van BIJ1 kortom de Nederland hatende gelukzoekers die ons dagelijkse leven verstieren op ale manieren daar waar ze kunnen!
  Linksch geteisem en aanverwanten tekent voor de teloorgang van Nederland!!!
  NEE, ben geen rascist maar waarnemend REALIST

 21. Michiel

  Zou hij dat hebben gezegd vóór of na zijn dagelijkse bezoek aan de zonnebank en sterren cosmetist? Ik begrijp wel waarom hij mensen met donkere huidskleuren niet mag; zet je hem ernaast dan ziet hij er nogal bleekjes uit. Als hij toch zoveel uitgeeft om zijn lichaam te bruinen, dan moet dat ook te zien zijn. Daarom moeten Nederlanders voor hem zo wit mogelijk zijn. Het moet wel te zien zijn dat hij geld heeft, nietwaar?

 22. JohanV

  Het valt inderdaad op de laatste tijd, steeds meer hoofddoeken in beeld. Om zo te koop lopen met je godsdienst is provocerend en helemaal niet nodig, doe dat maar bij je thuis. Je ziet toch ook niemand met een groot kruis om zijn nek!

 23. Ard

  Media heeft een quotum, zoveel % allochtoon in beeld. Ligt dus niet aan Pauw.

 24. B

  Er zijn tokkies die overal complotjes zien in hun bubbeltje.

 25. Oppersmurf

  @B Steek je kop nog verder in het zand!

 26. Zaterdag

  De Staats TV is één en al gemanipuleer. Nooit anders geweest.
  En die arme domme kijker slikt het ook nog.

 27. roevka

  Hoofddoek = onderwerping en uitdragen aan en van godsdienst = wegzappen.

  Geen zin om me te ergeren aan die fascistische ideologie uitgedragen door het #linksfacisme van de NPO.

 28. MC Ho en Ltd.

  @Peter: helemaal met je eens Peter. Maar die blinde vlek bij Links voor de uitwassen van de islam krijg je niet weg. Ze maken zich bijv. sterk voor een Palestijnse staat met vrouwenonderdrukking, jodenhaat, homovervolging, christenvervolging, shariawetgeving, geen VvMU etc . Kennelijk past dat goed in hun ideale wereldje en bij hun eigen opvattingen.

 29. RaymondVL

  Bizar eigenlijk, jezelf optuigen met een kopvod om je ingebeelde vriendje allah te gehoorzamen.

 30. Willy Wonka

  Wat een vreemde gedachte ,iedereen mag toch in de zaal zitten ongeacht uiterlijk. Maar wat ik wel irritant vind is dat Jeroen altijd met een pen in zijn hand zit te spelen, of dat ie met zijn duim en wijsvinger rondjes draait . Regelmatig ook in andere talkshows altijd een die in zijn oog zit te wrijven of zijn neus uitbaggert.

 31. sukkel

  Pauw heeft nik met een knikkende hoofddoek te maken

 32. Marq

  Echt triest de reacties hier.stelletje TOKKIES!

 33. Dikkiedik

  En zo wordt Nederland steeds meer verkwanselt

 34. Suzy Wang

  Dit creatuur. Deze man,( ). Is dat de man vd bitterbal? Als ik dit creatuur wel een voorbij zappen tegen kom vraag ik me iedere keer af, Is dit n volwassenen?

 35. NOS vortbal - Triest

  De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior uit de Jupiler League is gestaakt geweest, omdat Ahmad Mendes Moreira vanaf de tribune ‘onheus bejegend’ werd. Dat meldt Excelsior.
  Naar verluidt werd Zwarte Piet-liedjes gezongen door een deel van de supporters, maar alleen als Moreira aan de bal was. Excelsior-spelers verlieten daarop boos het veld.

  Dank je Wilders en Baudet

 36. RaymondVL

  Dat je supportersgedrag aan Wilders en Baudet probeert te koppelen is al dom genoeg maar je gooit er nog wat schepjes bovenop je eigen achterlijkheid…. wat is NOS vortbal? En als je voetbal bedoelde……. de Keuken Kampioen Divisie wordt bij Fpx Sports uitgezonden, kneus. Of zit je je te verkneukelen met je oor aan een transistorradio? Typisch gedrag van een zwakbegaafde.

 37. NOS voetbal - Triest

  RaymondVL
  Sun 17 Nov 2019 om 15:33

  https://nos.nl/artikel/2310854-den-bosch-excelsior-tijdelijk-stilgelegd-na-zwarte-piet-liedjes.html

  Scheidsrechter Laurens Gerrets probeerde eerst met het slachtoffer zelf te praten, maar die was zo van de kaart dat de arbiter de aanvoerders erbij haalde. “Ik heb daarop besloten de wedstrijd stil te leggen. Na overleg in de catacomben gaan we toch weer beginnen. Ik heb de keuze bij Excelsior gelegd. Zij wilden verder. Ik hoop dat het nu stopt”, aldus Gerrets bij FOX Sports.
  Gerrets ging in de catacomben.

  Niet veel later antwoordde Moreira met zijn voeten door Excelsior vlak voor rust op een 2-1 voorsprong te zetten.

  Diverse incidenten
  Vanmorgen was in Den Bosch de intocht van Sinterklaas en ook daar liepen de gemoederen hoog op tijdens demonstraties van voor- en tegenstanders van Zwarte Piet. Er werden ook rookbommen afgestoken.

  Racisme steekt de laatste tijd behoorlijk de kop op in het voetbal. Er waren incidenten in Oekraïne, Bulgarije en met name in Italië.

 38. HBaz

  Die mogen er wel meer zitten. Ik vind zo’n hoofddoekje leuk staan.

 39. Prima dat ook moslima's en mooie gekleurde Nederlanders veel meer in beeld komen

  Droevige types die hier weer het populistische en simpele gedachtegoed achterlaten.

  De wezenloze boze witte Nederlander zonder enig besef wat er in de wereld is veranderd, kan het allemaal niet meer volgen en blijft met zijn vrienden in zijn eigen bubbel rondzwemmen.

 40. Dirk de W.

  Guido de Aantrekker is een kleine dictator.
  Hoofddoekjes zijn juist geil. Voor een xenofoob als Guido die alleen maar schrijft voor de knaken van het tokkievolk is ee alleen het blanke vlees. Arm joch.

 41. Josta steenbekkers

  In plaats van sympathie kweekt het bij mij irritatatie. En niet zo weinig! We zijn nog wel gewoon nederland. Waar ieIn principe tollerant. Al denk ik dat extremisten op ieder gebied hun hand zoetjes gaan overspelen!

 42. dennis

  Die hoofdoek vod wordt inderdaad extra vele malen in beeld gebracht bij Pauw, zielig hoor, aandacht zullen we maar zeggen.

 43. man pan

  Is wel heel triest als we ons druk moeten maken wat een lul van de Story zegt, een of ander ranzig blad dat teert op andersmans privacy en misleidende fake verhalen.

 44. Sjors van Kempen

  guido den aantrekker is een stiekeme homofiel. Oosterse vrouwen met hoofddoekjes zijn maximaal erotiserende wezens en dat weten ze zelf ook wel. Ik ben niet de enige die er geil van wordt. Dus een hoofddoekje op tv is net zoiets als de tieten an Eva Jinek of de Botox-lippen van Olcay Gulcen met ‘r bolle kop.
  Gewoon lekker van genieten!

 45. F.U

  Guido den Aftrekker!

 46. Suzy Wang

  Is dat GEEN homo????

 47. Bart

  Weg met die theedoeken

 48. Martin

  En nog zijn er mensen die het niet willen zien : islamisering van NL / EU.
  Slaap lekker verder.
  Die religieuze hoofddoeken ‘zeggen’ dat mannen zich niet in kunnen houden wanneer hun wapperende haartjes gezien worden. Nou, ik heb die innerlijke discipline. Dat ontbreekt bij de moslim blijkbaar …
  Gecultiveerde achterlijkheid! De vrouwen als lijdend voorwerp. En de NPO fasciliteert deze achterlijkheid. Bizar !

 49. Erwin

  Er is natuurlijk een kans dat die mevrouw toevallig twee keer langs kon komen en toevallig door twee verschillende publieksmensen achter Dhr. Pauw werd gezet. Er zijn in feite talloze redenen waarom dat is gebeurd, maar rechtsschreeuwend Nederland moet er meteen weer een complot achter zoeken. Als je niets met de islam te maken wil hebben, heb ik een tip: leef je leven. Bemoei je met jezelf en laat de rest lekker gaan, dan heb je nergens last van weet ik uit ervaring! En kijk wat minder televisie, wat meer Netflix en maak je niet zo druk, speknek.

 50. Ingrid en Henk

  Dit bericht over Guido den Aansteller had je ook gewoon kunnen negeren MC want nul.nul medianieuws. Maar er toch aandacht aan besteden zegt ALLES over de politieke voorkeur van de stukjesschrijver hier (woon je eigenlijk nog steeds op dat zolderkamertje bij je moeder?) en is vooral bedoeld om -verhuld, dat dan wel weer wel held- je eigen mening te ventileren en om de rechtse deugmensjes hier alle gelegenheid hun bekrompen meningen in de comments te ventileren. Geef ons aub gewoon medianieuws en hou je menig voor je. Of verander de naam van je site in MediaMeninkjes…

 51. 4608351 5 Willem Thomas D

  Jah, wat is er nu niet plastic aan deze enge zombie? Zelfs zijn schaapachtig op commando klappende publiek!

 52. 4608351 5 Willem Thomas D

  Hbaz, ik denk dat die J. P. Als hij zich alleen waant ook een hoofddoekje draagt. Wat doet hij toch zijn best om wie hij werkelijk is te camoufleren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.