SBS-classic Komt Een Man terug, 360 nieuwe moppen

Geplaatst op di 19 nov 2019 om 15:30

Komt Een Man Bij De Dokter begint inmiddels een echte SBS 6-klassieker te worden. Het programma, dat in 2012 begon, is nog maar vijf seizoenen onderweg, maar met alle herhalingen die als vullertjes worden gebruikt lijken het er wel vijftien. Op ‘veler verzoek’ heeft producent Talpa Fictie weer wat nieuwe afleveringen gemaakt en die reeks van twaalf afleveringen is vanaf 30 november elke zaterdagavond om 22.00 uur op zender. Dit jaar met twee bijzondere gastoptredens.

SBS 6 heeft Que Si Que No-zanger Jody Bernal en kaartspelgoochelaar Hans Kazàn gestrikt voor een gastoptreden. De vaste cast bestaat uit Esmée van Kampen, Leo Alkemade, Trudi Klever, Ferdi Stofmeel, Michiel Nooter, Frits Lambrechts en Loes Schnepper.

Het recept blijft hetzelfde. “Hilarische moppen, snoeiharde grappen en pijnlijke situaties in herkenbare settings: het humoristische sketchprogramma Komt een man bij de Dokter brengt al sinds 2012 gegarandeerd een lach op het gezicht van de SBS 6-kijker.”

Voorlopig kan de zender weer even vooruit. “Op veler verzoek zijn er weer 360 nieuwe moppen opgenomen.

Net als vorige seizoenen is het via sbs6.nl/kembdd mogelijk om nieuwe originele moppen in te sturen.

Foto: SBS
32 Reacties op “SBS-classic Komt Een Man terug, 360 nieuwe moppen”


 1. Waarheid

  Komt een man terug op TV, en FC Den Bosch afschaffen. Zo hoort het.

 2. Linda

  Volgens mij doet Leo Alkemade niet meer mee, die is bij het vorige seizoen gestopt MC

 3. Mark2

  Grappig programma

 4. Linda

  En Michiel Varga, Mylene D’Anjou en Davy Eduard King horen ook bij de vaste cast

 5. Dennis

  Doen die 2 blondjes niet mee aankomend seizoen?

 6. Flip de Beer

  Leuk leuk leuk

 7. Insider

  Het persbericht meldt niet dat John de Mol de 1e reeks grappen (het waren er honderden) allemaal stuk voor stuk heeft afgekeurd, dat een deel van het team weg is wegens geen inspiratie meer en door de constante druk en bemoeienis van de baas himself..

 8. SBS fan

  Ik ben zo fan! Wat leuk dat dit terugkomt, ik hoop ook dat lachen met video;s blijft. en ik zou bij voorkeur ook willen blijven gieren om de grappen bij “Ik hou van Holland”. SBS is zo hilarisch!

 9. Jaap Stam

  Wellicht leukste programma op televisie vandaag de dag. Kan zelf niet genoeg krijgen van de herhalingen. Maar Leo van Alkemade was er het laatste seizoen toch niet meer bij, hij dus komt weer terug? Helemaal niet gek, hoop dat ze nog heel veel seizoenen door mogen gaan.

 10. John de Mol - Narcist

  Ik regeer en domineer! En daarmee zal ik SBS overtuigend de nek om draaien. Ik ben geweldig, er is maar 1 ding belangrijk, mijn ego!! Ik zal nooit toegeven dat mijn successen in het verleden door anderen bedacht waren en dat alleen mijn financiële positie heeft gemaakt dat overal mijn naam op staat!! Hahaha klootjesvolk!! I AM THE GREATEST…. en Linda is (weer) mijn bitc.h

 11. Jaap Stam

  Enthousiasme enigszins getemperd als ik lees dat Jody Bernal ook een rol krijgt, wat moet ik met die sukkel, weg ermee. En ja, en dat bemoeien van John de Mol met de inhoud van dat programma, wat een idioot is dat toch.

 12. Mike

  Hahaha John heeft wel meer bitches….alle radio DJ’s van Talpa, de VI mensen, Shownieuws etc etc.. Hij censureert en maakt van goede mensen trouwe slaafjes. Wie had gedacht dat Johan Derksen en Wifred zo geregisseerd konden worden. Dat kan alleen John de Mol. Overigens zeker geen compliment. Iedereen binnen Hilversum en Amsterdam is bang voor John de Mol.

 13. John de Mol - Narcist

  @Mike, ho ho ik censureer niet he. Ik vraag ze gewoon vriendelijk feiten weg te laten of iets te verdraaien in mijn voordeel. En tja dat ze dat gewoon doen… ach ik ben ook gewoon een inspirerende en overtuigende man… die overigens wel houdt van middeleeuwse praktijken, maar dat terzijde.

 14. Mathijs van Nieuwkerk

  Ik probeer toch wel 10% van mijn shows te vullen met nieuwe John de Mol programma’s. Dat mijn kijkers daar niet op zitten te wachten snap ik, maar ik kan toch zeker niet iets weigeren bij John de Mol. Wij zijn sowieso gevraagd bij de NPO om Wendy, Linda en Gordon weer te promoten. Staan wij niet achter hoor, maar wie zegt er nou nee tegen John de Mol. En ik heb zelf altijd kritiek geuit op de kritiekloze Humberto Tan, maar vergeef me dat ik dat zelf ook heb als er iets van John de Mol wordt gepromoot. Wie gaat er nou tegen meneer de Mol in….

 15. FlyingLotus

  Wie zijn dit allemaal?

 16. Mike

  Dit is SBS onder John de Mol. Hiermee gaat hij de zender overeind helpen…en natuurlijk Henny Huisman… Ziet nou niemand dat John de Mol alleen maar emotioneel zaken doet en het verleden wil laten herleven….maar dat hij vooral weigert te accepteren dat het gewoon niet meer zo werkt? John en Henny lijken wel op elkaar op dit vlak…

 17. John de Mol - Narcist

  Nogmaals ik regeer en domineer! En daarmee zal ik SBS overtuigend de nek om draaien. Ik ben geweldig, er is maar 1 ding belangrijk, mijn ego!! Ik zal nooit toegeven dat mijn successen in het verleden door anderen bedacht waren en dat alleen mijn financiële positie heeft gemaakt dat overal mijn naam op staat!! Hahaha klootjesvolk!! I AM THE GREATEST…. en Linda is (weer) mijn bitc.h

 18. Paul

  Komt een man…. het niveau van SBS, het niveau van John de Mol…
  Bagger-TV

 19. Insider

  Daarom komt hij ook met een nieuwe variant van Big Brother vanaf januari…oeps, dat embargo had ik nog niet mogen schenden denk ik. Nou ja what the f.

 20. LLRV

  Waarheid in een zak stoppen en uurenlang op slaan, zo hoort het!

 21. Bart

  @Mike Als het verleden wil laten herleven dan had hij wel andere programma’s laten terugkomen. Nee de Mol wil gewoon zo goedkoop mogelijk programma’s maken en zoveel mogelijk geld verdienen. Waarom? Hij heeft geld zat dus als hij toch niet wil stoppen met werken investeer het dan in meer en betere programma’s.

 22. George H.

  De geschiedenis herhaalt zich, keer op keer op keer op keer.

 23. kidminnesota

  Krijg altijd sentimenteel gevoeld bij de filmpjes, vaak goede achtergrondmuziek ook. Op één of andere manier koppel ik het programma altijd aan Brabant, misschien niet terecht want volgens mij zijn de meeste scenes opgenomen in Amsterdam en regio.
  Kijk echt uit naar de volgende serie, dat er nog veel mogen volgen, echt hilarisch.

 24. Caramba

  Ik heb nog een goeie vraag: waarom zijn anekdotes en verhalen vaak wel grappig en moppen zelden tot nooit?

 25. Wessel

  Welke kant wil SBS nou eigenlijk op, dit is weer een klootjes programma. Niks mis mee hoor maar wel onduidelijk voor het zogenaamde nieuwe zender profiel.

 26. Drs. Geylstra

  Breng dan Ab Normaal ook terug!

 27. Jaap Aap

  Hilarische moppen. Ik schuddebuik al bij het geweldige idee!

 28. Nils Holgersson

  Campingzender!

 29. Annoniemus

  Van flauw tot heel flauw voorspelbare mopjes in een programma met slechte b-acteurs !

 30. xandertje

  Dat is toch ‎Tijl Beckand‎ op de foto?

 31. Kayleigh

  Gaap

 32. Mark

  Doet Koos Dobbelsteen ook weer mee, of is die nu eindelijk met pensioen?

  Ab Normaal ook terug! Met Rob Ronalds en die vieze opa in de kelder. Zo fout mogelijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.