SBS 6 naast Lingo met nieuwe dagelijkse spelshow

SBS 6 komt met nóg een dagelijks spelprogramma nu Lingo het zo verrassend goed doet in de vooravond van de zender. Er wordt momenteel gezocht naar kandidaten. Dat is te lezen op de website van de zender. De vooravond van SBS 6 wordt nu nog gevuld door Utopia (18.00 uur), Hart van Nederland en Shownieuws (19.00 uur), Man Bijt Hond (19.30 uur) en Lingo (20.00 uur), maar het zesuurslot komt binnenkort vrij nu Utopia per 1 januari ophoudt te bestaan. 

SBS 6 komt straks dus met iets nieuws tussen 18.00 en 19.00 uur, maar wát het is, is nog volstrekt onduidelijk. Mogelijk gaat het dus om de nieuwe spelshow waarvoor de zender nu kandidaten zoekt.

Het enige wat SBS 6 kwijt wil is dat het gaat om een ‘nieuwe quiz’. “Voor een nieuwe, dagelijkse kennisquiz is SBS 6 op zoek naar kandidaten. Hou jij wel van een spelletje en ben je niet bang om op televisie je kennis te testen? Meld je dan nu aan en maak kans op leuke geldprijzen!

De quiz komt in elk geval niet op het tijdslot van Lingo. Het taalspelletje van Jan Versteegh is in elk geval nog tot de zomer van 2020 dagelijks te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen