SBS 6 filmt hoe bekende vrouwen Monique knuffelen

Monique Westenberg wilde een team van Shownieuws maandag niet te woord staan bij de opening van Nicolette van Dams kerstwinkeltje in BN’er-wijk Amsterdam-Zuid. Wel legden ze vast hoe de door André Hazes jr. gedumpte blondine continu werd geknuffeld door andere bekende vrouwen, zo was gisterenavond te zien op SBS 6. “Ze verscheen daar stralend in een gele jurk en had heel veel aanspraak van iedereen“, aldus showkenner Evert Santegoeds.

Ook Shownieuws trok Westenberg aan haar jurkje. “Maar ze wilde op camera niets zeggen. Je ziet daar wel hoe ze opgegaan is in die kringen en zich daar de afgelopen tijd heel erg populair gemaakt heeft. Ze werd onmiddellijk opgenomen in de hele kennissenkring die ze de afgelopen tijd heeft opgebouwd met onder andere Leontine Borsato en Connie Witteman.

Een aantal aanwezige BN’ers lieten zich voor de camera van Shownieuws uit over de relatiebreuk. Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, zei: “Ik vind het geweldig dat Monique er is en ze heeft groot gelijk dat ze er is. Natuurlijk. Het heeft geen zin om thuis te zitten. Je moet juist leuke dingen gaan doen en je ziet haar genieten. Dat is toch top?

Connie Witteman: “Ze ziet er fantastisch uit en ze straalt en ze shinet en terecht. Ik heb ook mijn ups en downs gehad en het zou een beetje onzinnig zijn dat je met een dekbed over je hoofd ergens moet gaan liggen van: ik ga nergens heen. Ik vind het gewoon stoer, zij is gewoon een powervrouw, respect.”

Lieke van Lexmond: “Ik heb geen idee hoe dingen zitten, ik heb geen idee. Ik wens iedereen liefde en geluk en veel wijsheid.”

Vond Nikkie van Plessen, van wie ook geruchten gingen over een affaire met Hazes, het ook leuk dat Westenberg er was? “Ja, hartstikke, super.”

Quinty Trustfull: “Ik denk dat het juist heel goed is dat ze hier wel is. Gewoon onder de mensen en ja, hoe verdrietig de situatie is, het leven gaat ook door. Ik denk dat ze dat heel sterk doet.”

Ondertussen laten ook Hazes en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland zich overal zien. “Ook zij verstoppen zich niet. Gisterenavond waren André en Bridget uit eten samen in een heel tof restaurant in de Spuistraat, waar je normaal geen tafel kan krijgen, maar wat hen wel gelukt is. En vanavond zijn ze in Afas Live. Ze wagen zich dus onder de mensen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen