SBS 6 filmt hoe bekende vrouwen Monique knuffelen

Geplaatst op wo 13 nov 2019 om 11:00

Monique Westenberg wilde een team van Shownieuws maandag niet te woord staan bij de opening van Nicolette van Dams kerstwinkeltje in BN’er-wijk Amsterdam-Zuid. Wel legden ze vast hoe de door André Hazes jr. gedumpte blondine continu werd geknuffeld door andere bekende vrouwen, zo was gisterenavond te zien op SBS 6. “Ze verscheen daar stralend in een gele jurk en had heel veel aanspraak van iedereen“, aldus showkenner Evert Santegoeds.

Ook Shownieuws trok Westenberg aan haar jurkje. “Maar ze wilde op camera niets zeggen. Je ziet daar wel hoe ze opgegaan is in die kringen en zich daar de afgelopen tijd heel erg populair gemaakt heeft. Ze werd onmiddellijk opgenomen in de hele kennissenkring die ze de afgelopen tijd heeft opgebouwd met onder andere Leontine Borsato en Connie Witteman.

Een aantal aanwezige BN’ers lieten zich voor de camera van Shownieuws uit over de relatiebreuk. Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, zei: “Ik vind het geweldig dat Monique er is en ze heeft groot gelijk dat ze er is. Natuurlijk. Het heeft geen zin om thuis te zitten. Je moet juist leuke dingen gaan doen en je ziet haar genieten. Dat is toch top?

Connie Witteman: “Ze ziet er fantastisch uit en ze straalt en ze shinet en terecht. Ik heb ook mijn ups en downs gehad en het zou een beetje onzinnig zijn dat je met een dekbed over je hoofd ergens moet gaan liggen van: ik ga nergens heen. Ik vind het gewoon stoer, zij is gewoon een powervrouw, respect.”

Lieke van Lexmond: “Ik heb geen idee hoe dingen zitten, ik heb geen idee. Ik wens iedereen liefde en geluk en veel wijsheid.”

Vond Nikkie van Plessen, van wie ook geruchten gingen over een affaire met Hazes, het ook leuk dat Westenberg er was? “Ja, hartstikke, super.”

Quinty Trustfull: “Ik denk dat het juist heel goed is dat ze hier wel is. Gewoon onder de mensen en ja, hoe verdrietig de situatie is, het leven gaat ook door. Ik denk dat ze dat heel sterk doet.”

Ondertussen laten ook Hazes en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland zich overal zien. “Ook zij verstoppen zich niet. Gisterenavond waren André en Bridget uit eten samen in een heel tof restaurant in de Spuistraat, waar je normaal geen tafel kan krijgen, maar wat hen wel gelukt is. En vanavond zijn ze in Afas Live. Ze wagen zich dus onder de mensen.”

Foto: SBS
39 Reacties op “SBS 6 filmt hoe bekende vrouwen Monique knuffelen”


 1. Jannie

  ZOOOOOO overdreven allemaal het was tocch al uit?

 2. Curryworst

  Die Amsterdam-Zuid shopaholics hebben ook allemaal hetzelfde kapsel.
  Maasland had er zo tussen kunnen staan. Had niemand opgevallen.

 3. Henk

  Monique is de winnaar!
  Tactisch erg sterk.
  Go for iT Monique!!!Jij verdient dit na al die jaren voor een puber gezorgd te hebben.

 4. Rick

  Connie is knettergek.

 5. Sjaak

  @Henk Wed 13 Nov 2019 om 11:10
  Monique is de winnaar omdat ze een rijke jonge man aan de haak sloeg en nu van zijn geld kan gaan leven.

 6. M.

  Normaal gesproken reageer ik niet op zulke roddel en achterklap: Maar Ongelofelijke stupide vrouwen bij elkaar, je zou toch op je 45ste, het bed willen delen met een nietszeggend, tenenkrommend, Karaoke typpetje genaamd Dretje Hazes. Wat smerige allemaal.

 7. Oppersmurf

  Geweldig, wat een (non)nieuws …

 8. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  Dat is geen nieuws voor Boulevard.

  Wij verspreiden liever leugens.

 9. Curryworst

  Ze genoot zichtbaar van alle aandacht. Ik zou zeggen geniet nog maar even Monique, want nog even en iedereen is jou vergeten. Je bent nu gewoon een simpel afdankertje. Naar, maar gewoon waar.

 10. Tina

  Tenenkrommende spruitjes glamour.

 11. Flauwe Kul

  Connie: “….en ze shinet…”
  @Rick, je hebt volkomen gelijk!

 12. Zalmneusje

  Waarom zou je niet gewoon in je bed mogen blijven liggen met de bel en telefoon uit? Waarom dat gedram dat je altijd per se zsm weer door móet gaan. Waarschijnlijk zidat anderen zich dan een houding kunnen geven en je opgelucht schouderklopjes kunnen geven ipv echte steun.

 13. Peanut

  Deze aandacht is natuurlijk van korte duur. Zo is het wereldje. Weet ook niet of dit verstandig is om te doen. Maar goed, ieder zijn ding.

 14. Robert

  Ze ging met haar tassen vol weg, graties zeggen ze dan, dan komt iedereen.

 15. P0epveegpiet

  Als Monique geen relatie was begonnen met Dre Hazes dan woonde ze nog steeds als kinderloze vrouw op het Rotterdamse woonwagenkamp met een paar grote tokkie honden.

 16. Remi

  Deze Monique doet me onbewust denken aan Mona, Big Brother eerste jaargang.

  “Ik ben overal welkom!”
  “Overal word ik voor uitgenodigd!”

 17. sukkel

  Ex stewardess Moniek krijgt gauw weer een echte leuke man geen neurotisch narcistisch kind van 20 kan ze lekker voor zichzelf en haar zoontje gaan zorgen geen alcoholist meer om haar heen ….laat Bridget maar voor hem gaan zorgen die kan dat toch niet loopt spaak die affaire….. Andre is net zn vader drank en vrouwen

 18. Dennis

  wat een poppenkast…alsof er iemand dood is.

  Bridget en André zullen ook niet lang samen zijn.

  Lang en gelukkig leven geld niet in Hilversum

 19. Walgelijk Volk

  M. is jaloers!

 20. K.C.T.

  BNNers PROFESSIONELE LIJKENPRIKKERS, zelfs als er geen lijk te bespeuren is,,,, WAT EEN AANSTELLERIGE VOLGESPOTEN tokkie beweging, hoewel,,,,, enkele opgewarmde lijken de revue zien passeren!

 21. Bridget Maasland

  Ze stralen, ik vind dat leuk om te zien ja. Mag ik mij dan ook met ANDRE laten zien? Ik laat mij graag zien, met ANDRE om mijn pols in het restaurant en daarna even een muziekje gepakt.

 22. Gerard

  Van dit soort nieuws ga ik spontaan over m’n nek, wat een onbenulligheid van een stel onbenullige mensen. Waar gaat dit over? Over helemaal niks!!

 23. Den Draaiert Joost

  “Ze ziet er fantastisch uit en ze straalt en ze shinet….” alsof stralen en shinen niet hetzelfde is. Dat soort dingen krijg je als kampervolk interessant wil doen en geen Engels of Nederlands kennen.

 24. Gerard

  Komt door al die verbouwingen aan haar bekkie…het komt er niet meer goed uit🤣

 25. NEE

  Wat een nieuws.

 26. Demi

  wat een geouwehoer en door met ons leven, Andre gelukkig, Monique gelukkig met de kleine, niks aan de hand, niet bemoeien met andermans prive zaken doen we ook niet met jullie.. ga slapen of aan het werk

 27. Winterklaar

  Geel jurkje. Een kanarie zingt ook in zijn kooi.

 28. Zakg

  Boycot Talpa! #freemamjo

 29. l

  Dreetje was een puber,net een jonge Pup, ook Dre zal zijn levenslessen krijgen, waar onder gedumpt worden.hij weet nog niet hoe de echte wereld vrouwen zijn.

 30. elizabeth

  De liefde is Zwaar, maar breekt al, verliefd zijn,is een beetje gek zijn, dat is alles.

 31. Guttegut

  Connie gaat niet met haar hoofd onder een dekbed zitten. Lijkt me voor iedereen wel het beste Connie!

 32. Katja

  En daar liep ze met haar dure tasje van Gucci maar lieve meid, als je geschoren wordt moet je stilzitten en al die geweldige showbizzvriendinnen zijn allemaal heksen, ze menen er geen moer van. Jij wordt gefotografeerd en zij staan erbij met als enig doel, nu kom ik ook weer in de belangstelling. Wees blij dat je van die hazes verlost bent want hij gaat zijn vader achterna, die had een geweldige stem maar ook geen ruggegraat! lekker met je familie op het kamp want die zijn nl wel echt en hecht!

 33. anja

  Hoe heette zij links ook weer. Met een russisch klinkende naam.

 34. zoe

  Elke manier om Hazes Jr in de grond te drukken moet ze niet laten .
  Zijn vader was een drankorgel en hij is er niet ver vandaan .

 35. Hallo zeg

  Barbie doet dingen in de auto voor de goede Sweer

 36. sukkel

  Monique komt eerdaags een echte vent tegen die er voor haar is… niet zo een jongetje van 20 die denkt dat hij wat voorstelt met zn tokkiegedrag en zwaar over het paard getild is omdat hij liedjes van zn vader zingt…. kon hij maar zingen dat kan hij niet … tis net eenl atente homo om te zien als hij praat is het alleen maar ik ik ik ik ik narcitisch mannetje …

 37. Rick

  Brigitte proficiat met de geboorte van superbaby Andre op jou leeftijd een zeare bevalling sukses met het groot brengen van dit kind !!

 38. Ben

  1000% eens Rick!!! Of gaan ze elkaar ….opvoeden…..
  Moet het koude frietje weer aan de luiers……??

 39. Ben

  Grote luiers…….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.