Jeroen Pauw: ‘Ben ik gevraagd voor piemelshow?!’

Jeroen Pauw is ook gevraagd voor de piemelshow die Net5 morgenavond uitzendt, maar was daar zelf niet van de op de hoogte. Dat bleek gisteren in de uitzending van Pauw. Een groep bekende mannen gaat in de Net5-show For One Night Only volledig uit de kleren voor het goede doel en gisteren vertelden ze daarover in Pauw. Kandidaat Jan Versteegh vroeg de gastheer daar waarom hij niet wilde meedoen. “Ik ben niet gevraagd“, reageerde de talkshowhost daarop.

Versteegh vervolgens: “O, de producent zit namelijk daar en die zei dat jij ook gevraagd bent, maar nee hebt gezegd.

Pauw: “Hebben jullie mij gebeld? Serieus?

Kennelijk is het management van Pauw benaderd, maar heeft die de Net5-uitnodiging direct in de prullenbak gegooid. De producent ziet hem graag meedoen aan de tweede editie:  “Met dat naakt heb je geen probleem, zei je net.”

Pauw: “Dat naakt, nee. Dat dansen zou mijn probleem zijn!

De piemelshow vraagt aandacht voor prostaatkanker. Pauw sprak over dat onderwerp met een arts. “Heeft het ook te maken met of je veel of weinig seks hebt bijvoorbeeld?“, wilde hij weten.

Pauw heeft zich in de zomer laten testen. “Ik vind het altijd verschrikkelijk om naar zo’n huisarts of tandarts te gaan. Ik ben nu 59 en ik heb het pas afgelopen zomer gedaan na lang aandringen van allerlei vrienden die zeiden: ‘Doe niet zo dom jongen.’ Ik zei altijd: ‘Als de auto niet stuk is, dan hoeft hij niet naar de garage.’ Maar het is eigenlijk heel simpel, want je gaat naar de huisarts en die neemt gewoon een paar bloedbuisjes af.”

Hij heeft alles gelijk laten testen. “Ik heb meteen maar gevraagd om alles na te kijken wat er verder eventueel nog stuk gaan. Het is verder geen inwendig onderzoek of wat dan ook. Het is gewoon een bloedbuisje en dan wordt de PSA-waarde getest. De dokter zei tegen mij: ‘Het is in orde.’

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen