SBS 6 deelt begin 2020 ton uit in We Want More

SBS 6 lanceert begin 2020 de groots opgezette tv-show We Want More, waarin zangtalent strijdt om een geldbedrag van 100.000 euro. Iedereen mag meedoen, dus ook bekende acts. Dat is zondag bekendgemaakt in Shownieuws. Alle leeftijden en alle genres zijn welkom in het programma. “Het is geen talentenjacht, dus er wordt niet gezocht naar de x-factor, naar een idool of iemand die de hitlijsten gaat bestormen. Nee, het gaat er alleen om dat je kan zingen: van zangers tot bands.

De hoofdprijs is geen platencontract, maar een ton. “Dat is serieus geld. Ik was zo geprikkeld door dit filmpje wat ik zag dat ik ook voor de uitzending nog even heb gebeld met onze grote baas John de Mol en die vertelde mij inderdaad dat je met die tas met geld naar buiten loopt en je mag doen wat je wil. Je zit niet vast aan bepaalde afspraken“, aldus presentator Mark Schaaf.

Er heeft zich al een bekende band aangemeld. “John vertelde mij dat er al een heel bekende Nederlandse band is die zich al heeft aangemeld. Die hebben op dit moment geen budget voor een tourbus en die kunnen ze ontzettend goed gebruiken. Het maakt niet: onbekend, bekend, elke leeftijd. Alles is welkom, als je maar kan zingen.”

Het wordt verspreid over zeven afleveringen. “Er zijn vier auditierondes voor een jury van vijf. Weet je er vier van de vijf te overtuigen, dan ga je door naar ronde twee. Dan komt er een 25-koppige vakjury en John heeft mij ook verteld dat daar hele bekende mensen uit de muziekbusiness in komen en dan komt de finale. Ik weet niet of jullie mee zitten te tellen, maar dat betekent dus drie keer optreden en dan kan je dus met een ton naar huis.”

De nummer twee krijgt 25.000 euro en de nummer drie 10.000 euro.

Airen Mylene hysterisch: “Ik wil nog één keer die oproep zien!!!!!

Hopelijk leest Mylene mee, want onderstaand kan ze nóg een keer naar de oproep kijken:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen