SBS 6 deelt begin 2020 ton uit in We Want More

Geplaatst op ma 04 nov 2019 om 9:30

SBS 6 lanceert begin 2020 de groots opgezette tv-show We Want More, waarin zangtalent strijdt om een geldbedrag van 100.000 euro. Iedereen mag meedoen, dus ook bekende acts. Dat is zondag bekendgemaakt in Shownieuws. Alle leeftijden en alle genres zijn welkom in het programma. “Het is geen talentenjacht, dus er wordt niet gezocht naar de x-factor, naar een idool of iemand die de hitlijsten gaat bestormen. Nee, het gaat er alleen om dat je kan zingen: van zangers tot bands.

De hoofdprijs is geen platencontract, maar een ton. “Dat is serieus geld. Ik was zo geprikkeld door dit filmpje wat ik zag dat ik ook voor de uitzending nog even heb gebeld met onze grote baas John de Mol en die vertelde mij inderdaad dat je met die tas met geld naar buiten loopt en je mag doen wat je wil. Je zit niet vast aan bepaalde afspraken“, aldus presentator Mark Schaaf.

Er heeft zich al een bekende band aangemeld. “John vertelde mij dat er al een heel bekende Nederlandse band is die zich al heeft aangemeld. Die hebben op dit moment geen budget voor een tourbus en die kunnen ze ontzettend goed gebruiken. Het maakt niet: onbekend, bekend, elke leeftijd. Alles is welkom, als je maar kan zingen.”

Het wordt verspreid over zeven afleveringen. “Er zijn vier auditierondes voor een jury van vijf. Weet je er vier van de vijf te overtuigen, dan ga je door naar ronde twee. Dan komt er een 25-koppige vakjury en John heeft mij ook verteld dat daar hele bekende mensen uit de muziekbusiness in komen en dan komt de finale. Ik weet niet of jullie mee zitten te tellen, maar dat betekent dus drie keer optreden en dan kan je dus met een ton naar huis.”

De nummer twee krijgt 25.000 euro en de nummer drie 10.000 euro.

Airen Mylene hysterisch: “Ik wil nog één keer die oproep zien!!!!!

Hopelijk leest Mylene mee, want onderstaand kan ze nóg een keer naar de oproep kijken:

Foto: SBS
60 Reacties op “SBS 6 deelt begin 2020 ton uit in We Want More”


 1. Pieter

  Die creatievelingen bij Talpa draaoen weer eens overuren…
  Gelukkig zijn er geen tig zang en dansshows op de tv…

 2. yunna

  Yes, flop nummer 421.845

  NEXT!

 3. Eveline

  Toch geen Wendy van dijk hoop ik?

 4. Viola

  Sjongejonge, ze mogen wel bij de geboorte beginnen met zangles anders zijn er later niet genoeg kandidaten.Bedenk eens wat anders.

 5. Janneke Taan

  Wendy als host zeker, geheid dat dat gaat floppen, gigantisch…
  Denk aan DanceSing, The Next Boy/Girl band

 6. ik reageer ook ff

  “John vertelde mij dat er al een heel bekende Nederlandse band is die zich al heeft aangemeld. ”

  Hahahahhahahahaha beste grap van vandaag.

 7. Paul

  De makers van de promo krijgen het voor elkaar om precies 6 woorden wél in het, toch vrij gemakkelijke, metrum te krijgen.

 8. Pieter

  All together now meets the winner is

 9. Mike

  John kennende is die ton nog niet belastingvrij… dus de artiest krijgt 50.000 euro.
  Het blijven Polderprijsjes…

 10. Sandertje

  Die bekende band is de Jostiband en Corry en de Rekels. Fantastisch!

 11. Mike

  En als je als band/artiest hier aan meedoet… dan is er een reden waarom je mee doet…namelijk dat je niet succesvol (meer) bent. Resultaat: Een show vol uitgerangeerde artiesten.

 12. Bart

  Weer een muziekshow. Wat zijn ze toch creatief he bij Talpa. Ze hebben echt maar niet door men dit soort shows spuugzat is! Wendy en Gordon maken op zeker wederom hun opwachting in deze show. Daarnaast waarschijnlijk Winston, Kim Lian, Jeroen of Jandino. Dat maakt deze show en dus de cijfers er al niet veel beter op. Als de Mol echt niet meer met iets beters kan komen dan kan hij beter de stekker uit Talpa/SBS trekken.

 13. Pieter

  Mike.

  Belasting is 30% geen 50% zoals ook bij loterijen behalve
  de staatsloterij.

 14. Einde TV

  @Bart, eens, ik vraag me af wie zo’n show uberhaupt kan dragen..
  De vellen van Linda kunnen niet nog eens opdagen…. Misschien dat dr Phill, uhh Gordon het kan doen….met Patty Brard. Wat een show!!

 15. Mike

  @Pieter, oh ok! Thx. Nog steeds een hoop geld.

 16. Martien Meiling

  Wat goed!

  Zonder wurgcontract zoals bij RTL.

 17. Mike

  @Martien, onzin, alle wurgcontracten waren in het verleden van JOHN DE MOL.

 18. Einde TV

  Ook in het nieuwe jaar is de zaterdagavond dus van de NPO! Talpa en RTL maken elkaar kapot. Wederom het bewijs. Resultaat…een schamele 600 duidend kijkers op beide zenders.

 19. Guttegut

  Welja ome John. Pleur nog maar een zangwedstrijd op die pauperzender van je. Wat een armoe!

 20. Dean

  Is dit niet gewoon The Winner Is uit 2012?
  Maar dan wel de goedkope versie want toen kon je een miljoen winnen. Blijkbaar zijn de productiebudgetten voor dit soort shows flink
  omlaag getrokken.

  Zal wel weer zo’n typische gelikte en van begin tot eind kapot regisseerde Talpa show worden. Als ze slim zijn zetten ze Linda hier op. Trekken ze zeker meer kijkers dan dat ze weer Wendy etc. hierop zetten.

 21. lees je mee Airen?

  “Onder begeleiding van een live band krijg jij de kans om jouw muzikale greep te doen naar die hoofdprijs”.

  Dan denk je toch niet dat een band zich gaat aanmelden?
  Die willen zelf live spelen…wat een onzin verhaal dus

 22. Mike

  Leuk

 23. Bart

  @Eindtv Linda doet eigenlijk nooit dit soort shows. Bijna op zeker dus Wendy met of Gordon naast haar en anders in de jury. Terwijl hij dat laatste volgens eigen zeggen niet meer ging doen. Daar heeft hij zich sinds hij bij SBS zit nu al 2x niet aan gehouden. Waarschijnlijk gaat dit een show worden die alle andere shows overtreffen. Zoiets hebben we echt nog nooit gezien! Het negatieve niet snappen omdat de Mol hier echt zijn nek uitsteekt. Het is gewoon ongelofelijk dat dit kan in Nederland! Zoiets denk ik ;)

 24. John de Mol himself

  Ongekend spectaculair. Nog nooit vertoond in de wereld.
  Heel Nederland is in de ban van de bekende band die mee gaat doen….
  Is het Krezip, De Dijk, Doe Maar?

 25. Magnus Dickendorfer

  Dat kan wel eens leuk worden, ik ga kijken.

 26. Wanny

  Voor de kijker is het toch niet interessant of er iemand 100k of 10k of 1 miljoen kan winnen. Als kijker word je daar niet rijker van.

 27. Dini

  Shownieuws is tegenwoordig net een Noord-Koreaanse TV show nl pure propaganda voor de eigen zender en de artiesten van de zender,geen eigen inbreng maar slaafs voldoen en gespeeld enthousiasme van de presentatoren/presentatrices.

 28. Einde TV

  @Bart, Gordon en John mogen dit natuurlijk weer pluggen bij de NPO talkshows. Zonder kritisch geluid zal Mathijs wel weer gapend luisteren naar het verhaal dat deze show, dit keer, ECHT, nu ECHT, wel heel bijzonder is. Zonder resultaat… nou ja Mark zou zeggen…voor SBS begrippen is 500 duizend kijkers best goed.

 29. Einde TV

  De ledlampen en special effects van Talpa zullen wel weer overuren draaien.
  Wederom goedkope wijn in wat duurdere zakken ;) De kijker trapt hier niet meer in.

 30. Bart

  @Einde TV Ja zo zal het ongeveer gaan. Matthijs gewapend met zijn schrijfblok en balpen nog even het aantal verwachte kijkers wil noteren.

 31. Zomaar een persoon

  @Dini – Je bent niet de enige die het is opgevallen. Een half jaar terug viel het nog wel mee (toen beet John zich nog vast in 6Inside).

 32. John de Mol himself

  Misschien moet ik er nog een paar miljoen tegenaan gooien om SBS6 uit het slijk te trekken….kijkers kopen

 33. Eric

  En de kopieermachine is weer aangezet. In dit tempo storten Talpa/SBS (maar ook RTL) nog sneller in dan voorzien.

 34. Ron

  Er wordt weer in gezongen en dat is sowieso een no go. Hoe je het ook verpakt het is een blijft een zangshow. In welke vorm je het ook giet. Nexxxt!

 35. Nachash

  Top Talpa!

 36. Hans

  Benieuwd welke dag ze dit gaan uitzenden . Ijsdansen zal meer als 4 afleveringen zijn verwacht ik dus zaterdagavond 20 uur valt dan af. Vrijdag tegenover de TVOH programmeren ze niks valt ook af. zondagavond om 20 uur misschien ??.

 37. MediaPrak

  Dit format komt uit de copy-fabriek welke “Ik Emigreer” (=Ik Vertrek), “Had Ik Niet Moeten Doen” (=Familiediner /Het Spijt Me), “Twee Linkerhanden” (=Help Mijn Man Is Klusser), “Ik Zoek Me Lens” (=Perfecte Plaatje) en “Nova Zembla” (=Exp Robinson) aan het ontwikkelen is. Er komt een dag dat John gaat procederen tegen een Producent omdat ze ‘zijn’ format hebben gejat en er in de rechtbank achter komt dat de jattende partij zijn Talpa is. Oh en zangwedstrijden met een geldbedrag voor de winnaar, bekend Talpa/John format, floppen altijd.

 38. Dick

  Talpa is televisie voor zwakzinnigen, door zwakzinnigen.

 39. Einde TV

  @Nachash, ik ben weer ontroert door je reactie. Zo mooi, zo inhoudelijk, zo objectief.

 40. Einde TV

  Het lijkt wel alsof Talpa erop hoopt dat ergens een hogere macht is die hen uit hun lijden verlost. Nou John, ik weet dat je verbaast bent, maar die hogere macht is er: DE KIJKER!! En die zal Talpa snel verlossen.

 41. Hannie

  Maximaal 580.000 kijkers…
  Ik denk trouwens dat Guns ‘N Roses die bekende band is

 42. Dennis Kroot

  Hopelijk geen Wendy…Wendy moet een tijdje van het scherm, ze is op dit ogenblik niet goed voor sbs6. Ik vind het vervelend voor haar maar het is wel haar eigen schuld. Ze heeft iets over haar gekregen wat het grote publiek heel erg irriteert. Houding, pose,soort kapsones enz. even weg dus is het beste.

 43. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Waarom komt TOPPOP niet terug?

 44. tweede seizoen Golden Boys

  Op SBS6 een nieuw seizoen van Golden Boys, hoe dom ben je dan na deze megaflop….

  “Je bent nooit te oud voor de liefde is het credo van Golden boys. André Hazes begeleidt zes vitale oudere mannen in hun zoektocht naar een nieuwe liefde. In elke aflevering wordt de zoektocht van één casanova op leeftijd gevolgd. In een romantisch kasteel stellen de vrouwen zich voor. Daarna volgen speeddates, een groepsdate thuis en een een-op-eendate met de overgebleven dames. Als er nog twee vrouwen over zijn, komt het keuzemoment. Wie mag er een romantisch weekendje weg met de golden boy? En wil zij eigenlijk wel mee?

 45. Einde TV

  https://www.ad.nl/show/sbs-heeft-de-kopieermachine-aangezet-zou-john-nu-trots-zijn~ad813f8a/

 46. Mike

  Als ze iets minder bang zouden zijn van John de Mol, zoals de Telegraaf dat vooral is, zou veel sneller duidelijk zijn hoe de vork werkelijk in de steel zit.
  Hoe verzint een krant om niet te schrijven over de gang van zaken bij SBS/Talpa?
  Angst voor John de Mol, net als Mathijs en zijn NPO vriendjes!

 47. Talpa

  A.B.M.S.R.B.A.A.A !……

 48. kat

  Moet het weer met een Engelse titel?

 49. grea

  Wie verzint die namen eigenlijk, wat is dit nou voor een titel ?
  We want more wat dan? More kijkers zal het niet trekken denk ik.
  More flops voor Talpa waarschijnlijk

 50. Pro Du Cent

  Ik heb nog even met John gebeld…

  John vertelde mij….

  John heeft mij ook verteld…

  WIE IS DEZE IK die steeds aangehaald wordt?

 51. Ad Visser

  @ Teun-Arie. Ik ben onlangs reeds gebeld door John of ik weer wil starten met TopPop. Alleen ik doe het niet. Ik hou namelijk niet van kopiëren en uitmelken.

 52. Nils Holgersson

  Goh. Een talentenjacht.

  Lang niet gezien op de Nederlandse tv.

 53. Nachash

  https://www.ad.nl/show/sbs-heeft-de-kopieermachine-aangezet-zou-john-nu-trots-zijn~ad813f8a/

 54. Linda de Mol

  Geef ander talent ook eens de kans mensen, ik moet dat bedrijfje van mijn broer redden, maar ik trek het niet meer. Ik kan niet nog meer botox aan en ik weiger nog een seizoen aan het circus van “Ik hou van Holland” mee te doen. Ik ga nu Henny Huisman spelen voor ouderen binnenkort, surprise surprise hihihi!
  @John, als je dit leest, sorry, ik ben ook maar een mens en let op de eerste zin….ander talent….waarom is die er niet binnen Talpa!!

 55. John de Mol - Narcist

  @Nachash, bedankt voor al je oprispingen op deze site. Wil je nu stoppen met mijn naam te noemen, je haalt het hele imago van Talpa omlaag. Leuk dat je trots op me bent, maar ik ben zeker niet trots op jou!

 56. Daniel

  Moet het personeel eigenlijk buigen als John the Lord binnentreed in de Talpa-tempel?

 57. Tvkijker34

  # doeeenslief

 58. Suzy Wang

  Het is te wouws voir woorden. Ze gaan geld weggeven om kijkers te trekken?

 59. Pieter

  Ok, dus nadat John met zakken geld alle presentatoren (al dan niet (door middelengebruik zijn) vergaan) heeft proberen te verleiden om naar SBS te gaan, volgen nu de zakken geld in de programma’s zelf. Na dat nieuwe programma van Linda (zak geld voor een zielepiet – werktitel) nu dus dit. Zoals hierboven terecht opgemerkt: regelrechte herlancering van the winner is. Zelfs de kleurstelling van het logo is hetzelfde. Zakken met (weg te geven) geld of niet: creatieve armoe blijft het.

 60. Gob reus

  Die video, Jezus wat slecht. Ik dacht dat het niveau van Talpa Creatieve niet verder kon zakken, maar Chapeau het is ze toch gelukt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.