RTL-ster Jamai Loman is Erland en John dankbaar

Geplaatst op vr 08 nov 2019 om 10:30

Jamai Loman is tijdens de vechtscheiding van RTL en Talpa in de inboedel van RTL gebleven, maar toch heeft hij in de tv-wereld de meest warme gevoelens voor het Talpa-duo Erland Galjaard en John de Mol. Dat zegt de presentator bij Telegraaf TV. Loman voelt zich op zijn plek bij RTL. “Maar ik moet ook echt wel even bekennen dat Erland Galjaard en John de Mol twee mensen zijn die mij echt de kans hebben gegeven om überhaupt tv te maken helemaal in het begin.

Hij is de heren daar nog altijd dankbaar voor. “Daar ben ik ze nog steeds ongelooflijk dankbaar voor. Zij waren echt de enige twee die zeiden van: ‘Oké, jij gaat die red room van The Voice in of jij gaat dat programma doen en we gaan gewoon kijken wat er gebeurt.’

Erland en John stimuleerden Jamai om ervaring op te doen. “Ik weet nog heel goed dat ze beiden tegen mij hebben gezegd dat ik heel veel vlieguren moet maken. ‘Vlieguren, vlieguren, vlieguren en dan komen de programma’s wel vanzelf.’ Ik ben hen heel erg dankbaar. Nu is er het nieuwe managementteam bij RTL en de nieuwe leiding. We kennen elkaar al heel lang en werken al heel lang bij elkaar, dus het voelt als een familie.

De opvolger van Erland Galjaard bij RTL is Peter van der Vorst. “Peter van der Vorst is nu programmadirecteur, dus als hij vindt dat ik niet goed functioneer of het niet goed doe, dan zal hij me er waarschijnlijk wel van af halen, maar dat doet hij niet en hij geeft me die kansen wel.

Bovendien heeft Jamai promotie gemaakt van red room-presentator van The Voice naar de centrale presentator van The Voice Kids. “Toen ik vijf of zes jaar geleden bij RTL kwam om de Red Room over te nemen van Winston, was het natuurlijk wel een soort van droom, van: jeetje, als ik ooit de stap zou kunnen nemen van backstage naar de mainstage, maar het was helemaal geen optie. Wendy en Martijn zijn gewoon The Voice, daar komt niemand tussen, dacht ik. Ik had niet verwacht dat het deze wending zou krijgen.”

Is hij te porren om de shows Oh Wat Een Jaar of Weet Ik Veel over te nemen van Linda de Mol? “Nee. Ik heb Weet Ik Veel gedaan met Linda. Ik heb de liveverbinding gedaan, dat was hartstikke leuk. Vind maar iemand die dat aandurft, maar het zijn goede formats.

Het interview met Jamai Loman kunt u zien op de Telegraaf-site.

Foto: RTL
27 Reacties op “RTL-ster Jamai Loman is Erland en John dankbaar”


 1. sukkel

  Slijm slijjm ff een bakkie om te kots
  en weer een retelikker 2de Gordon…

 2. Kijker

  Wat een slijmbal gatver

 3. Max

  En weer een bericht om negatieve reacties uit te lokken en ja hoor… gelukt!

 4. Chazia Mourali

  Wat kan ie zingen he die meid

 5. Toti

  Goh Max, wat bij JIJ intelligent ! Geweldig wat een inzicht !…

 6. Gerard

  Ja, nou en. Is dit wereldnieuws of zo ?

 7. Zomaar een persoon

  Hij weet vast al dat hij er op termijn uit gegooid gaat worden. Aardig doen tegen de concurrentie, dus.

 8. Boris

  Fijn dat hij een mening heeft. Ik zie de waarde van dit stukje niet.

 9. Solomon

  Ondanks het bagger programma dat u van RTL Duitsland moet presenteren is het natuurlijk erg netjes van u dat u dit niet vergeten bent Meneer Loman !..
  Het getuigt tevens van een zeer goede opvoeding die u waarschijnlijk van huis uit heeft meegekregen !.. Uw warme gevoelens voor de Heren Galjaard en de Mol zullen ongetwijfeld zeer zéker op prijs gesteld worden bij Talpa Network !..

 10. K.C.T.

  BNer, weer zo’n talentloze aanstellerige verwijfde nicht, suikerzoet en tot aan z’n ellebogen in de reet van iedereen die een baantje in de aanbieding heeft,,,,, vakkenvuller, of poetsvrouw in cnateau meiland is het hoogst haalbare!!!
  Beetje rotzooien met Martien, heeeeeeeerlijk, nu wijijijijijnen br br br
  Zijn er nog MANNEN in dit land?!?!?!

 11. Sandertje

  Mooie man.

 12. anymousin

  Met @Max 10.44u eens.

  Vraag mij af wat er mis aan is, dat iemand dankbaar is voor de kansen die hij/zij krijgt of gekregen heeft en daarbij ook de namen benoemd.

 13. Solomon

  Mensen kom op ! Reageer nou even !..
  Ik als werkloze 65plusser wil aandacht !..

 14. Jamai

  @Sandertje: dank je! En van het interview neem ik geen woord terug; dit vind ik ook echt zo!

 15. Norvo

  Nou, op zich kan Jamai best wel wat… Maar hij wordt nog steeds teveel in de rol van vrolijke, gekke jongen geduwd. Neem nou die presentatieteksten van Hoe Zal Ik Het Zeggen? Vreselijk gekunstelde, gemaakt lollige filmpjes die al ergernis opwekten toen Irene Moors ze exact zo deed in Life4You (Oh ja? Wat leuk!).

  Dit past niet meer bij iemand die inmiddels ook al midden 30 is en heeft het nodige meegemaakt. Een serieuzere toon zou ‘m best passen.

 16. Piet de Witter

  @Solomon
  Fri 08 Nov 2019 om 10:59
  Jij bent dan ook de enige sukkel de daarop reageert.

 17. RaymondVL

  Lekker doorzichtige manier is dit van Jamai om zich alsnog in te likken in de poepgaatjes van John de Mol en Erland Galbak.

 18. Snake Charmer

  Deze had echt mee kunnen gaan naar SBS samen met de rest van het trash… Wendy Gordon etc.

 19. jesley

  Ga maar snel naar \Talpa, nietsnut

 20. Bep

  Jamai ziet de bui al hangen……

 21. Jac Zom

  Helemaal eens met de visie van sikkel hiervoor.

 22. slijmert Jamai Loman wat een hielenlikker

  Een van de slechtste zagers en presentatoren meneertje Jamai Loman heeft de zelfde hersenspoeling gehad als de snuivende Gorden.

  Wat een trieste figuur is het toch. Angsthaas die denkt dat Erland en Sjon hem een kans hebben gegeven. Lachwekkend. De heren hebben voor een klein prijsje een prutser de kans gegeven om aan droevige programma’s te kunnen mee werken.

  Wat is het toch een kliek die elkaar vasthoudt met wc eend verhalen.

 23. Dominee Bonk

  Jamai is een totale nul, een niks-kunner.Hij is de personificatie van het faillissement van de televisie
  Amen

 24. Suzy Wang

  Ik gun Jamai alle geluk die hij nodig heeft. Leuke vent.

 25. Bart

  Jamai kan heel goed zingen en dat moet hij gewoon lekker gaan doen. Hij is niet geschikt als tv presentator.

 26. Kayleigh

  Wat een rotkop heeft ie toch…nepper dan nep

 27. Ben

  Die jamai kruipt nueenmaal graag in de reet van anderen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.