Johan Derksen weigert deelname Dit Was Het Nieuws

Johan Derksen is gevraagd om te gast te zijn in het satirische programma Dit Was Het Nieuws, maar heeft deelname geweigerd. Dat heeft de voetbalanalist gezegd in zijn programma Veronica Inside. Derksen vindt Dit Was Het Nieuws een vreselijk programma, net als teamcaptain Peter Pannekoek. “Peter Pannekoek vind ik helemaal geen grappige man, nee, maar ik vind dat hele programma van Dit Is Het Nieuws niet leuk. Ze hebben me een keer gebeld of ik daar wil zitten.”

De Veronica-ster hoefde er niet eens over na te denken. “Ik zeg: ‘Joh, aan mij heb je niks, want ik kan om jullie niet eens glimlachen. Ik vind het niets.‘”

Derksen is sowieso niet zo’n fan van cabaretiers. “95 procent van de Nederlandse cabaretiers vind ik niet leuk. Die twee uit het zuiden, Theo Maassen en Jochem Myjer, vind ik wel leuk en dan af en toe die uit Groningen, Bert Visscher.”

Alle andere cabaretiers kan hij wel schieten. “Ik zie ze allemaal langskomen op tv en dan denk ik: wie is dat nou weer? Ze zijn of stand-up comedian of cabaretier, maar ik vind het niks.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen