RTL 5 door met Ranking: ‘Hopelijk keert Richard terug’

RTL 5 gaat door met Ranking the Stars, dat deze herfst een onverwacht groot succes bleek op de kwakkelende tv-zender. Dat heeft Paul de Leeuw gisteren gezegd in RTL Boulevard. Ranking the Stars was bij de NPO een beetje op z’n retour, maar doet het bij RTL beter dan ooit. Sterker nog: het is hét nieuwe succesnummer van RTL 5 nu Expeditie Robinson is verhuisd naar vlaggenschip RTL 4. Het is dan ook geen verrassing dat Peter van der Vorst ja zegt tegen een vervolg.

Op de vraag of er een vervolg komt, antwoordde De Leeuw gisteren in Boulevard: “Als ik RTL zou zijn, zou ik het toch wel gaan bestellen, ja. Nee, er komt een nieuwe. Er komt een nieuwe, ja. Ik ben er heel blij mee. Het was ook echt een leuk seizoen met Martien natuurlijk en met Anny Schilder, een oude vertrouwde. Ik hoop dat Richard weer mee gaat doen, want die heb ik wel een klein beetje gemist.

Richard Groenendijk was jarenlang, samen met Patty Brard, onderdeel van de vaste cast van Ranking the Stars, maar ditmaal waren ze er klaar mee. Voor Brard speelt mee dat ze nu exclusief onder contract staat bij concurrent Talpa.

Is Groenendijk te porren voor een comeback? Verslaggever Aran Bade denkt van wel. Groenendijk liet aan Bade weten: “Nou ja, ik ben er eigenlijk wel klaar mee, maar ik zat het te kijken en het is net of je verkering dan uit is. Ik ben om te kopen met Zaanse mayonaise en heel veel eten.”

Lees ook:
BNNVARA wil Richard Groenendijk op Ranking the Stars (11 oktober 2018)
Richard Groenendijk niet nieuwe host Ranking the Stars (16 oktober 2018)
Patty en Richard staken als Ranking the Stars-meubilair (9 juli 2019)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen