Beau woedend dat Job Gosschalk celstraf ontloopt

Beau van Erven Dorens ergert zich er dood aan dat Job Gosschalk enige vorm van strafvervolging lijkt te ontlopen. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in RTL Boulevard en zijn eigen talkshow Beau. De presentator heeft zelf ervaring gehad met het seksueel overschrijdende gedrag van de vieze casting director: Job verzocht hem tijdens een auditie ooit om met zichzelf te spelen, waarna hij wegliep. Nu ziet hij met lede ogen aan hoe het castingroofdier de dans lijkt te ontspringen.

De enige persoon die aangifte heeft gedaan tegen Gosschalk, heeft via mediation overeenstemming weten te vinden met de casting director. Ze hebben een overeenkomst gesloten, maar willen daarover geen verdere mededelingen doen. Het kan zijn dat er een schadevergoeding is betaald.

Onvoorstelbaar, vindt Beau het. “Het is bijna ridicuul dat er één persoon nu aangifte heeft gedaan en niet tientallen, want het gaat over meer dan honderd gevallen. Misschien gaat het nog wel over veel meer gevallen en dat is super pijnlijk.

De hele zaak loopt met een sisser af. “Er is gewoon een hele zee aan slachtoffers en dat is het frustrerende op dit moment. Dat komt allemaal niet nu echt naar buiten.”

De hele posse van Gosschalk gaat ook gewoon vrolijk door, aldus Beau. “Dat Kemna Casting heet nu Post Castelijn, maar daar zitten allemaal dezelfde poppetjes nog in. Al die mensen die er 25 jaar lang van hebben geweten zijn eigenlijk met de schrik vrij gekomen en die runnen nog steeds dat bedrijf.”

Ik ben zo woedend dat het eigenlijk nooit tot een echte veroordeling is gekomen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen