Beau woedend dat Job Gosschalk celstraf ontloopt

Geplaatst op vr 22 nov 2019 om 9:30

Beau van Erven Dorens ergert zich er dood aan dat Job Gosschalk enige vorm van strafvervolging lijkt te ontlopen. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in RTL Boulevard en zijn eigen talkshow Beau. De presentator heeft zelf ervaring gehad met het seksueel overschrijdende gedrag van de vieze casting director: Job verzocht hem tijdens een auditie ooit om met zichzelf te spelen, waarna hij wegliep. Nu ziet hij met lede ogen aan hoe het castingroofdier de dans lijkt te ontspringen.

De enige persoon die aangifte heeft gedaan tegen Gosschalk, heeft via mediation overeenstemming weten te vinden met de casting director. Ze hebben een overeenkomst gesloten, maar willen daarover geen verdere mededelingen doen. Het kan zijn dat er een schadevergoeding is betaald.

Onvoorstelbaar, vindt Beau het. “Het is bijna ridicuul dat er één persoon nu aangifte heeft gedaan en niet tientallen, want het gaat over meer dan honderd gevallen. Misschien gaat het nog wel over veel meer gevallen en dat is super pijnlijk.

De hele zaak loopt met een sisser af. “Er is gewoon een hele zee aan slachtoffers en dat is het frustrerende op dit moment. Dat komt allemaal niet nu echt naar buiten.”

De hele posse van Gosschalk gaat ook gewoon vrolijk door, aldus Beau. “Dat Kemna Casting heet nu Post Castelijn, maar daar zitten allemaal dezelfde poppetjes nog in. Al die mensen die er 25 jaar lang van hebben geweten zijn eigenlijk met de schrik vrij gekomen en die runnen nog steeds dat bedrijf.”

Ik ben zo woedend dat het eigenlijk nooit tot een echte veroordeling is gekomen.”

Foto: RTL
29 Reacties op “Beau woedend dat Job Gosschalk celstraf ontloopt”


 1. Misutoria

  Die Job heeft dus honderden harde staven zien groeien voor z’n neus van jonge knullen.
  Wat een figuur…

 2. Yvonne

  Zou-ie niet zijn geweest als Job een allochtoon zou zijn geweest.
  Samen met zijn billenmaatje Peter was hij ook nog woedend op Thierry Baudet die gewoon de waarheid zei.
  Lachwekkend!

 3. xandertje

  Beau maakt zich druk om Job Gosschalk maar bij het onderwerp over de in elkaar geslagen Nederlandse jongen door 40 Marokkanen kapte hij het af toen Baudet aankaartte dat we een probleem hebben met deze groep.

  De grote problemen in ons land staan vaak in relatie met deze groep. Dat is geen racisme, dat is een constatering! En daar moeten we wat aan doen!

 4. DAAN

  Alles hij het dan er vind moet RTL ook contact verbreken met Post Castelijn. En niet meer gaan samenwerken.

 5. Hoer

  Beau wil toch graag een afspiegeling van de maatschappij weergeven?
  Dan moet ie ook Thierry serieus nemen, anders wordt het meer zo’n Matthijs en daar hebben we er genoeg van

 6. Yvonne

  Waar zijn trouwens de aangiftes tegen Job??? Het zal allemaal wel niet zo’n vaart hebben gelopen.

 7. Mark2

  Beau heeft een zondebok waarvan hij weet dat het geoorloofd is om tegen te schoppen. De gosschalk heeft stomme dingen gedaan, maar uiteindelijk niet iets strafbaars gedaan… er zijn mensen die veeeeelergere dingen doen en er mooi mee weg komen

 8. Rene

  De mensen die het gedrag van Gosschalk cum suis ter discussie stellen zullen nooit meer aan de bak komen als acteur. Dus houden ze hun mond. Echt opvallend dat alle hoofdrolspelers van de Nederlandse film geen woord hebben gezegd over deze zaak.

 9. MediaPrak

  Tja, elk land heeft zijn eigen ‘Weinstein’. Gister bij Pauw werd het tekort aan politie en recherche weer eens duidelijk.

 10. Anouk

  vies mannetje die Job, spuug hem in de bek als ik hem zie

 11. Yvonne

  MediaPrak, er is overal een tekort aan! Behalve aan de invloed van de EU. We moeten er met spoed uit!

 12. o.p. lichter

  Misschien kan beau zelf aangifte doen als hij ook misbruikt is .

 13. Remi

  Beau: “Waar sta jij over vijf jaar?”
  Thierry: “Dan ben ik Minister President”.
  Peter R: “Dan ga ik emigreren!”

  Doen, Peter R !!!

  #Uitzwaaidag

 14. Flapdrol

  Ach gut, Beau is boos.

 15. Eric

  Beau gaat in zijn show zijn eigen ervaringen/mening uitventen. Laat dit vooral aan anderen over Beau. Anders gaat alles door elkaar heen lopen.

 16. Pauline

  Is Beau op het oneerbare voorstel van Job ingegaan ?
  Heeft hij met zichzelf gespeeld ?

 17. Caramba

  Lastig, lastig. Goed dat Beau zijn woede uitspreekt, maar maakt ie ook niet een beetje misbruik van zijn podium? Niet dat ik hem de mond wil snoeren, maar het gaat ook om proportionaliteit; ik bedoel, dit had hij ook in een kranteninterview kunnen zeggen.
  Hoe dan ook, ik geloof Beau op zijn woord; dat had Gosschalk ook bij niet moeten flikken. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat, zelfs als je sterk in je schoenen staat en wegloopt, je je besmeurd voelt – laat staan als je die weerstand niet kan bieden. Dus ja, per saldo geef ik Beau het voordeel van de twijfel; misschien is ie wel een held voor sommigen.

 18. bootje

  Tuurlijk heeft Beau gelijk en blijkbaar is in Nederland ook alles te koop als je maar voldoende schuift komt alles zoals jij het wilt, Job betekent in het russisch l.u.l. dat is geen toeval. Hopelijk komt deze man binnenkort een leuk groepje jongens tegen…

 19. echt nieuws

  Al weken geleden gemeld dat er geen vervolging door justitie komt. Maar er zijn veel ergere gevallen dan de zaak die nu geschikt is, dus misschien komen die naar voren als blijkt dat vervolging door justitie definitief niet gaat gebeuren.

 20. Ron

  Eens met Beau, dit is gewoon een lachertje hoe dit nu weer af gaat lopen.

 21. Simon

  @Yvonne

  Rot eens op met je scheve gedachten.

 22. jop

  Ja hoor, 100+ gevallen en 1 aangifte die het er verder bij wil laten.
  En hoe zit het ook alweer met het bedrijf dat van ervendorens paar jaar geleden met gosschalk heeft opgezet? Was van E. toen even niet kwaad? t zou toch niet zo zijn dat t van E. alleen maar om geld gaat?

 23. Supermuis

  Ik ga er vanuit dat Beau ook aangifte heeft gedaan? Waarschijnlijk niet. Ik denk dat Beau die bekende kat in het nauw is en nu rare sprongen aan het maken is. En allemaal omdat zijn show niet het gewenste resultaat brengt.

 24. bert

  Er was maar 1 aangifte. Dus die ‘100’en slachtoffers’ is ook een leugen. Slechte show, slecht mens.

 25. T

  Job heeft eieren voor z’n geld gekozen destijds, want met zo’n kop krijg je niemand uit de broek.

 26. Marianne

  Hilversum blijkt dus een grote zwijgwijk te zijn. Waar zijn die mensen die nu hun mond houden zo bang voor?
  Zou Anthonie Kamerling een nare ervaring op dat gebied meegemaakt hebben?

 27. Abel

  @Marianne, ik vrees niet alleen Kamerling, maar ook Youssef Idilbi die
  van de toneelschool sprong..

 28. Abel

  @Marianne, ze zijn bang dat het in de openbaarheid komt, sommige hebben gezinnen. Of hebben juist hun carriere mede te danken aan Job G.

 29. Remco Terhorst

  Beau heeft gewoon gelijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.