Paparazzi wachten uren voor foto André en Bridget

Geplaatst op do 14 nov 2019 om 9:00

André Hazes jr. en Bridget Maasland domineren de showmedia met het nieuws over hun prille relatie. De roddelbladen zitten er bovenop en hebben maandag urenlang gepost voor de deur van restaurant Ceconni’s in Amsterdam om de eerste foto van het liefdespaar te maken. De Weekend publiceerde hem als allereerste; dat blad had Reni van Maren op pad gestuurd. Hij stond ’s avonds te posten bij het huis van Bridget, nadat ze ’s ochtends op de radio een diner met André aankondigde.

Van Maren stond met zijn auto voor het huis van Bridget, maar was helaas niet alleen: Edwin Smulders van Story en Mark Vuurens van Party waren ook van de partij. “En ze kwamen naar buiten. Dus hoe werkt dat, wij rijden er gewoon achteraan“, legt de fotograaf van Weekend uit in het AD.

Hij vervolgt: “Het was rotweer, gelukkig hoefden ze niet ver, restaurant Ceconni’s in Amsterdam, paar kilometer verderop. Ja, ik dénk wel dat ze weten dat er fotografen in de buurt waren. Als dit nieuws naar buiten komt en er komt geen fotograaf op af, zou ook gek zijn, hè.

Een foto van het naar binnen gaan leverde geen spannend beeld op; daar stonden ze met hun rug op. “Je wil ze van voren hebben, na het etentje, dan hebben ze wat gedronken, misschien geven ze elkaar een kusje. We hebben drie uur staan wachten, in de portiek er tegenover.

Aan de andere kant van het restaurant kon je ze van buiten zien zitten, maar van buiten naar binnen fotograferen mag niet. Dus wachten, scherp blijven, gelukkig zijn die deuren van glas dus je zag ze wel aankomen. Na drie uur kwamen ze naar buiten, vlak na middernacht, naar de taxi. Nee, geen kusje, wél arm in arm.

De foto van Weekend vindt u hier, die van de Story hier.

Foto: William Rutten/Talpa, RTL
28 Reacties op “Paparazzi wachten uren voor foto André en Bridget”


 1. Bo

  Wat een ongelooflijke kutbaan heb je dan.

 2. Wyatt

  Dan had je gewoon een vak moeten leren.

 3. Pietpiet

  Bridget ziet er ongelukkig uit. En André met z’n maffe sjaal is net als z’n vader verslaafd, hij aan z’n smartphone. Op een eerste date je telefoon belangrijker vinden dan je vriendin… Laag, er zullen er vast nog velen volgen. Goed voorbeeld doet goed volgen…

 4. Esmeralda van Laaren

  Laat die mensen toch met rust, waarom is het fotowaardig als 2 mensen een relatie krijgen, als Mien uit Assen een relatie begint met Hans uit Zeewolde is dat toch ook niet fotowaardig.

  Get a life!

 5. Local Hero

  Onderkruipsels.

 6. Geert

  Met zo’n baan kun je je beter voor je kop schieten.

 7. Suzy Wang

  Dan ben je zielig. Ik heb er nog nooit ene stuiver aan uitgegeven en zal dat ook nooit doen!

 8. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  Angela: Ik geniet van deze roddels

  Wat een laag niveau van RTL en AD om daar aandacht aan te besteden.

 9. Dennis

  wat een zielig baantje zeg…

 10. Erwin

  Maar IEDEREEN kent iemand die de Story of Privé (of Telegraaf) leest. Stóp die mensen dan eens, vraag ze eens of ze weten waar ze mee bezig zijn! Breng die oplagen terug tot het punt dat ze er gewoon mee kappen.

 11. Robert

  Iedereen reageert dan wel wat voor baan heb je dan, is allemaal waar, maar top 3 meest gelezen artikelen van o.a. Telegraaf gaat over deze 2.
  Dus de hang naar sensatie is er gewoon bij vele mensen.
  Verder zoeken ze het maar lekker uit.

 12. Nova

  Het zijn allebei aandachtsgeile mensen maar nu komt het ff niet uit. Maar wel van de daken schreeuwen. Hoe verknipt kun je zijn.

 13. MediaPrak

  Het walgelijke is dat de ‘fotograven’ allemaal freelancers zijn. Dus hun ‘werkgevers’ kunnen nooit worden aangesproken op hun gedrag. Oplossing (helaas, wegens tekort aan zelfreinigend vermogen) aanscherping portretrecht. Ofwel verbod op publiceren van foto’s in pers, zonder toestemming.

 14. Mickey77

  Is Andre/Bridget-moeheid al een woord? De foto is zo gewild dat deze zelfs al in de dagbladen staat. Laat ze lekker met rust joh.

 15. Corrie

  @ Pietpiet: Bridget kijkt gewoon of er verkeer aan komt en Andre heeft een Uber besteld dus kijkt of ie er al aan komt.
  Een foto kun je op allerlei manieren interpreteren.

 16. Dirkje

  De mensen die dit soort bladen lezen zijn net zo erg , groter uitschot bestaat niet .

 17. Solomon

  Het nieuws dat naar buiten is gebracht over hun etentje is doelbewust alleen maar om extra kijkers te genereren voor RTL Bertelsmann’s roddel rubriek dat de laatste tijd flink kijkers is kwijtgeraakt, …alles voor de kijkcijfers hé !..
  Al zal dit niet veel gaan uitmaken nu de kijkers de slinkse streken van de bebrilde RTL-knaap van dat programma langzaam beginnen te doorzien !..
  Vader Abraham kijkt u uit, …voordat u het weet wordt u door uw collega daarmee besmet !..

 18. Bram

  paupers gonna pauper….

 19. Vera Storm

  Met die ingezakte kijkcijfers van RTL Boulevard valt het wel mee hoor, scoren inclusief uitgesteld kijken dagelijks nog altijd tussen de 700.000/900.000 en soms tikken ze het miljoen zelfs nog aan. Pas na een week (als die uitgestelde kijkcijfers er dus bij zijn opgeteld) kun je pas echt zien hoe een programma het heeft gedaan. Bovendien zijn zij online een heel sterk merk, dus dat het uurtje rond half 7 niet altijd even hoog scoort zegt weinig.

 20. Rotterdammer

  Leven en laten leven…laat die proleetjes lekker hun gang gaan…..een blind paard kan nog zien dat die relatie niks zal worden.

 21. sukkel

  Andre op Tv de media heeft zn gezin kapotgemaakt echt een alcoholist die geeft ook altijd de schud aan een ander met zn gelakte nageltjes lijkt het wel een latente homo …..

 22. robb

  Dan heb je Peter R die boulevard op de vingers tikt ze lieten het zoontje een paar keer groot in beeld zien ,zij zijn de aanstichters van alle commotie die er is ontstaan.

 23. Henk

  Wat doet jouw papa voor werk? Mijn papa maakt foto’s en dan moet hij wel 3 uur in een portiek wachten.Dat is een spannende baan!!!

  Morgen een foto dat André en Bridget uit de supermarkt komen.Ik kan niet wachten.

 24. Enzo Voorthuijsen

  Paparazzi is super laag bij de gronds volk, abonnees die hun troep lezen moeten welhaast een “amused to death” leven hebben, zo leeg.

 25. Jacob

  Als je alles laat zien in een reallife soap, op je instagram, etc, etc en je bent zelf presentatrice bij een entertainmentprogramma gericht op nieuwtjes van de sterren, dan kan je toch verwachten dat je iedereen achter je aan krijgt.
  #teammonique

 26. Nils Holgersson

  Toch goed dat mensen die niets kunnen, toch aan de bak kunnen als rioolfotograaf.

 27. Tante Sien

  In Amerika noemen ze de paparazzi kakkerlakken.

 28. E de Graaf

  Kijk niet meer naar RTL boulevard, kan dat mens niet meer zien ba, moet je hersens gebruiken die heeft ze niet ouwe taart zit vol met verbouwingen lelijk mens hersens halen bij de slager

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.