‘NPO moet Ellen Degeneres op Songfestival zetten’

De NPO moet Ellen DeGeneres benaderen voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze zou het programma internationale allure kunnen geven. Dat zegt RTL 4-ster Jamai Loman in gesprek met Telegraaf TV. Loman zou het een ijzersterke zet vinden om een grootheid als Ellen binnen te halen. “Ik zou het heel erg leuk vinden als ze het traditionele loslaten van dat ze per se een Nederlandse presentator moeten hebben. Je wil gewoon een goede show maken, toch?

Je moet iemand nemen die in heel Europa bekend is, vindt Loman. “Dat moet je dan misschien gewoon met een presentator doen die iedereen kent. Omdat we nu toch al Australië toelaten en Madonna laten optreden, waarom zet je niet Ellen DeGeneres er neer? Laat haar het presenteren!

DeGeneres zou het programma Amerikaanse glamour kunnen geven, aldus Loman. “Volgens mij is het best interessant. Niets ten nadele van de presentatoren die we in Nederland hebben, helemaal niet, maar als je echt een goede show wil waarin goede grappen worden gemaakt, dan heb je met haar iemand die iedereen kent en die ook de LHBQ-community vertegenwoordigt.”

Loman vindt het een goede tip. “Dan heb je ook het gezeik niet met RTL, NPO en wel of niet samenwerken.”

Het interview met Jamai Loman kunt u zien op de Telegraaf-site.

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen