Nieuwe zaterdagstrijd: Paul de Leeuw vs Wendy van Dijk

De zaterdagavond kent een week na het eindigen van Dancing with the Stars op RTL 4 en Ik Hou Van Holland op SBS 6 een nieuwe strijd. Vanavond gaan Paul de Leeuw en Wendy van Dijk de boksring in. Waar RTL 4 de gloednieuwe Pauls Nummer 1 Show in première laat gaan, haalt SBS 6 de zoveelste oude RTL 4-titel van stal: Superkids. Beide programma’s zijn op zender van 20.00 tot 21.30 uur en nemen het op tegen het populaire Mindf*ck van Victor Mids op NPO 1.

Pauls Nummer 1 Show is een programma dat door RTL zelf ontwikkeld is. De Leeuw nodigt wekelijks gasten uit die één ding gemeen hebben: ze zijn allemaal de nummer één in iets, hebben iets voor de eerste keer gedaan of willen graag iets voor de eerste keer gaan doen.

In de eerste aflevering spelen actrice Monique van de Ven, muzikant Alain Clark en rolstoelbasketballer Bo Kramer onder leiding van Paul een ‘prikkelende quiz met een twist’.

De beste speler is dé Nummer 1 van de avond en speelt in de finale om een prijs voor iemand uit de zaal. Loretta Schrijver is de videoscheidsrechter en heeft altijd antwoord op alle vragen.

Het recept van Superkids is ongewijzigd: kinderen laten hun talent zien aan een jury. Die jury bestaat ditmaal uit Maan, Wibi Soerjadi, Gordon en Juvat Westendorp.

RTL 4 en SBS 6 zetten gedurende de tweede helft van prime time de programma’s BankGiro Miljonairs en Wij Emigreren in.

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen