Johnny tegen Thierry: ‘Marokkanen ook Nederlanders!’

Geplaatst op ma 25 nov 2019 om 10:00

Het eerste tv-optreden waarbij Thierry Baudet niet van alle kanten aangevallen wordt moet nog komen. Ook gisteren in Café Hendriks & Genee was het weer zo ver: de voorspelbare tegenreactie kwam ditmaal vooral van VVD-prominent Erica Terpstra en Johnny de Mol. Van Johnny is bekend dat hij het predikaat gutmensch met trots draagt, maar er was geen moment waarop hij lelijk uitviel tegen de leider van Forum voor Democratie. Erica daarentegen probeerde Baudet continu gemeen neer te halen.

Aan het begin van de uitzending ging het over het geweld van een grote groep allochtone jongeren in Gorinchem tegen blanke jongeren. Baudet vindt dat je het geweldprobleem van allochtone jongeren moet benoemen.

Daar was Johnny het niet mee eens. “Misschien ben ik een beetje naïef erin of een romanticus, maar we hebben het nu over Marokkanen of Turken, maar dat zijn toch ook gewoon Nederlanders? Ik bedoel: die spreken Nederlands. Of die cijfers zo zijn, weet ik niet. Of het de ene keer meer de ene groep is en de andere keer meer de andere groep.”

Wilfred Genee: “Uit onderzoek blijkt wel echt dat met name Antilliaanse en Marokkaanse jongens hoger scoren op het gebied van criminaliteit. Dat is wel een feit.”

Johnny daarop: “Dat zijn toch ook Nederlanders?

Baudet: “Wat wil je daarmee zeggen dan met die opmerking: ‘dat zijn toch ook Nederlanders’? Wat bedoel je daarmee?

Johnny: “Ehhhhh. We hebben het specifiek over Marokkaanse jongeren of Turkse jongeren. Die wonen toch in Nederland? Ik bedoel…”

Baudet: “Ja, maar ik vroeg me af wat je daarmee wil zeggen met die opmerking?

Johnny: “Dat als je gaat generaliseren… En nogmaals: ik ken die cijfers niet.”

Baudet: “We hebben een immigratie- en integratieprobleem dat zo ongelooflijk groot is dat we ten eerste moeten stoppen om 100.000 niet-westerse mensen per jaar naar Nederland te halen. Dat is wat Rutte al tien jaar doet: 100.000 mensen per jaar. Dat moet echt stoppen.”

Johnny: “Maar dat heeft toch niks te maken met die jongeren die hier al heel lang wonen?

Baudet: “We maken het probleem dus groter. We zijn bezig om het alsmaar groter te maken. Wat Johnny zegt is op zich terecht: daarmee los je het probleem dat we nú hebben niet op, maar we moeten het benoemen voordat we het gaan oplossen. Als we continu wegkijken en zeggen: het waren ‘jongeren’, dan ben je bezig om het probleem te bedekken en toe te dekken.”

Erica Terpstra: “Door juist deze jongeren zo te generaliseren zet jij ze apart en maak je de kloof alleen maar groter. Dat moet je niet doen!”

Justin Bieber

Even verderop in de uitzending vertelde Johnny een anekdote over zijn vluchtelingenwerk op Lesbos. Vier jaar geleden organiseerde hij op oudejaarsavond een warm welkom voor vluchtelingen.

Johnny: “Ik dacht: het is Oud en Nieuw, ook voor die mensen die aankomen. Wij hebben tafels neergezet met eten en een dj-tafel. Toen kwam er een bootje aan, we hielpen ze veilig eraf en Achmed uit Aleppo liep het strand op, zag het eten en die muziek. Ik had net Justin Bieber opgezet. Hij zei: ‘What an amazing warm welcome, but can you please turn off this fucking music?’

Baudet: “Waarmee dus ook gewoon weer helemaal wordt bewezen dat zo iemand natuurlijk niet als vluchteling daar aan zou moeten komen. Dit klinkt als iemand die buitengewoon relaxed is en nog gewoon als luxeprobleem de muziek van Justin Bieber kan gaan aankaarten. Dat lijkt me niet iemand die met kleerscheuren en hongersnood aankomt.”

Johnny: “Dat zijn ze toch ook niet allemaal? Ze komen uit grote steden! Aleppo, Damascus! Het zijn gewoon hele moderne…”

Baudet: “Dat is toch precies het punt?

Foto: SBS
95 Reacties op “Johnny tegen Thierry: ‘Marokkanen ook Nederlanders!’”


 1. pip

  Laten ze zich er dan ook zo naar gedragen.

 2. Albert Verlinken

  Deugen is leven in een leugen!

 3. HalloJumbo

  Nederlanders zijn niet besneden.

 4. Michiel

  Goh, onpopulaire man met ouderwets racistische opvattingen en elitaire houding wordt niet hartelijk ontvangen met knuffels en cadeaus? #surprisedpikachu

 5. N

  De discussie gaat inmiddels beter.
  De tegenpartij doet inmiddels niet meer aan dehumanisatie zoals “Eichman”, “Je bent een minderwaardig mens”, diverse aantijgingen.

  En dan vervolgens verontwaardigd doen als said persoon wordt doodgeschoten in het mediapark.

  Gelukkig heeft de rechtstaat dat ook door en vervolgt iedereen die aan dehumanisatie doet.

  Overigens mag ik Thierry zijn politieke meningen niet. Als persoon is hij best prettig.

 6. aldus

  Baudet liegt weer eens over 100.000 mensen per jaar.

 7. Micky77

  Wij mogen ze geen Marokkanen noemen, maar zelf noemen ze zich wel zo. Daarnaast ligt hun hart en ziel in Marokko, dus waarom zouden we dit dan ook niet zo benoemen. Het is potvolblommen de 3e en 4e generatie joh en er is nog niets écht Nederlands aan deze jongeren.

 8. K.C.T.

  BNers Sjonnie is gewoon een simpele ziel, probeert de deugemensch uit te hangen, dankzij de poen van OPPERSJON heeft hij TV bestaansrecht, zonder Sjon zou vakkenvuller zowat het hoogst haalbare zijn geweest!!!
  Terpstra ken ik, ooit een goede zwemster, sinds haar onnozel geneuzel op TV een vreselijk aanstellerig slecht presenterend gedrocht,,,, over die zogenaamde reinigende sessies in andere landen kan ik kort zijn, heb vaker met haar samengewerkt in de zwemwereld, haar lichaamsgeur was niet te harden!!!
  Ze is een vervelend links draaiend VVD gedrocht, deugend gutmensch, duldt geen andere mening, ze is intens gemeen!!!!waarom moet dit wijf op reis voor haar nietszeggende ontmoetingen en die vervelende scheve kop die nietszeggende nonsens verkoopt, het ziet er ook nog eens niet uit!!!

 9. Remi

  … We zagen vier mensjes die er werkelijk álles aan deden
  om Thierry neer te halen, maar niet met argumenten.

  … Ze gooiden het weer over de “Henk Otten” boeg … ontzettend trieste tv.

 10. Jos

  Ja hoor Thierry is zo zielig, volgens de schrijver van dit artikel. Hij wordt zo gemeen behandeld.
  Hou eens op, zeg!

 11. OoknamensMohamed

  Als die Johnny niet zo een rijke
  vader had zou hij bij de Jumbo werken
  met zijn domme hoofd..😵

 12. Curryworst

  Dat verwende miljardairszoontje zit daar alleen maar aan tafel om zijn papa, de grote baas van TALPA, te behagen.
  Komt dus niets zinnigs uit dat volgevreten hoofd. Een beetje feitenvrij politiek correct gewauwel en dat is het dan weer.
  Next.

 13. Bramderammer

  Wat een teef zeg die Terpstra…

 14. Telegraaf roddelkrant

  Populisme…..Telegraaf, Geert, Baudet….

  Die gevaarlijke mensen spreken zoveel dingen als feiten uit dat je er bijna in gaat geloven. Waarom is het toch zo moeilijk om echte feiten te presenteren. Er is echt zat aan de hand in dit land en in de kern van de discussie hebben ze echt een punt. Maar zo lang ze met verkeerde cijfers aankomen en dat gemakkelijke gelul zal er in dit land niets gebeuren. Die linkse rakkers walsen er dan gewoon overheen. En het is de schuld van die domme rechtse partijen. Dat moet echt beter!

 15. Pauline

  Johnny is maar is zeer matig presentatortje van c-kwaliteit.
  Is alleen in staat op programma’s met minderbedeelden of mensen met geestelijke beperkingen te maken…dan valt het niet op dat je eigen niveau niet veel hoger ligt…
  Links kwalletje….

 16. Sven L.

  Terpstra wordt als Joker ingezet door de VVD, omdat ze op veel sympathie kan rekenen bij de kijker/stemmer. VVD heeft te maken met veel overstappers naar rechts. Dan maar een voormalig VVD-corifee het toneel op sturen….

 17. Grace321

  Goed zo Baudet

 18. Huismaker

  Toen Tjerrie vroeg of een aanslag van 40 Marokkanen tegen een Nederlands jongetje ook aandacht moet krijgen van het mediakartel werd aangegeven dat alleen blanken racistisch zijn. Het waren geen Marokkanen (ze hebben dat paspoort weggegooid en willen uitsluitend Nederland zijn. Toch ?) maar nu “Jongeren”. Tuurlijk. Alsof we gek zijn.

 19. Telegraaf roddelkrant

  Even leek het dat Thierry niet voor die knakworstvretende tokkies als achterban zou gaan. Ik dacht echt dat hij de inhoud beter zou gaan raken en een slimmere doelgroep zou bereiken. Hij kon zo maar eens volwaardige rechtse partij kunnen worden, maar helaas is hij drukker met zijn eigen overkomen dan met de discussie zelf. Hij gebruikt net als Geert en vele andere leiders in de wereld populisme als lokmiddel. Maar hij zou het juist beter moeten kunnen. Zo jammer….voer voor links wederom.. Ik had er veel meer van verwacht…

 20. Einde van NL

  Begrijp Sjonnie allemansvriend zijn en het vooroverbuigen wel, niet iedereen heeft namelijk goede bedoelingen met ongelovige miljardairskinderen. En wie weet zijn andere culturen reeds onder dwang van “bepaalde kennis” aan het infiltreren in medialand. Het zal niet zo heel lang meer duren dan gaan RTL/NPO uitzendingen en oproep tot Islamitische gebed de huiskamer verrijken?

  Uiteindelijk is het al te laat en Nederland verloren, dus is collaboratie heel wijs en verstandig, het is nog de enige mogelijkheid om nog wat te maken van het laatste beetje Nederland/Europa.

  Bij deze feliciteer ik de islam met de overwinning.

 21. A.M.

  Ik heb de uitzending niet gezien, maar ik heb een flauw vermoeden dat mevrouw Terpstra daar zat om haar boek te promoten. Ik heb haar letterlijk in alle programma’s gezien en steeds met hetzelfde verhaal. Ja, ik weet dat dat zo gaat als je een boek wil verkopen!

 22. Henk

  Baudet wordt uitgenodigd om herrie in de tent te doen onstaan. Genee is een relnicht.

 23. Sjakie

  Er kijkt geen hond naar dat programma.. dus laten we ons niet druk maken

 24. Janus

  Johnny heeft met maatje winston alle media meisjes op zijn stok gehad en beiden met geld van hun papas. Los van dat ze nu zelf geld hebben opgebouwd denken ze vanuit hun glazen paleis in blaricum. Wacht maar tot een “nederlander” heeft ingebroken in de miljoenenpaleisjes, dan piepen ze wel anders.

 25. Henk

  Baudet veroorzaakt overal puberale herrie; in de Tweede Kamer, Bij Genee, enzovoorts. Zot zijn zij die fan zijn van Baudet.
  Omdat Genee een relnicht is nodigt hij B uit. Graag minder ophef en meer vertier!

 26. gerdien

  Dus als iemand het inhoudelijk oneens is met Baudet heet het dat hij ‘van alle kanten wordt aangevallen’? Hou toch eens op het dat slachtofferige gedoe. Iemand als Baudet die zelf flinke uitspraken doet moet niet zeuren als hij weerwoord krijgt. Zo gaat dat in een democratie.

 27. Henk

  Overigens: https://www.mediacourant.nl/2019/11/thierry-baudet-helpt-cafe-wilfred-genee-niet-omhoog/

 28. Paulus

  WAAROM STAAT DEZE AFLEVERING NOG NIET OP KIJK.NL WAAROM IS SBS ZO SLOOM MET UPLOADEN GVD!

 29. pieter baan

  Terpstra had zulke mooie ervaringen gehad met allerlei culturen in het buitenland dat ze zich niet kon voorstellen dat die mensen voor overlast zorgen in dit land. aldus het verweer van Erica. Mens, lul niet zo dom.

 30. Einde van NL

  @gerdien
  Mon 25 Nov 2019 om 10:55

  U is getrouwd of leeft met een verwarde man?

 31. Jur

  @Paulus
  Kijk.nl loopt voortdurend achter met uploaden. Vaak duurt het twee of zelfs drie dagen.

 32. Marko

  Johnny zegt wel dat ’t ook Nederlanders zijn dan moeten
  zich ook naar gedragen alleen vergeten ze dat gemakshalve.

 33. Ron

  Johnny is ok, maar zit wat te vaak in talkshows de laatste tijd. Overigens alle gasten bij Genee en Hendriks heb ik vorige week al in allerlei talkshows gezien om al dan niet hun nieuwe boek te promoten. Hopeloos.

 34. Paulus

  @Jur Schandalig!

 35. sukkel

  Johnny de Mol kan niks zelf niet acteren zingen niks niks als hij niet de Mol had als achternaam zat hij nu vakken te vullen bij AH..en dat ouwe fossiel lult shit die is al aan het dementeren en maar de gutmensch uithangen je ziet haar weer iedere xop TV als ze een reisje mag maken van onze centen dat lijk……

 36. StefanV

  Johnny de Mol wilde graag deugpunten scoren. Opmerkingen als ‘dat zijn toch ook Nederlanders’ zijn een complete miskenning van de realiteit, die Baudet terecht aankaart. Het betreft hier namelijk grote groepen jongeren die weliswaar in Nederland zijn geboren en hier opgroeien, maar die zich niet of nauwelijks Nederlands voelen. Hun loyaliteit ligt elders, bijvoorbeeld in Marokko. Ze voelen zich in de eerste plaats moslim, in de tweede plaats Marokkaan en soms – lang niet altijd – in de derde plaats nog Nederlander.

 37. Keesje

  Johnny doet goed werk zet zich in voor mensen in nood.

 38. Narrek

  Marokkanen worden in Nederland als buitenlander gezien maar in Marokko ook.

 39. vanenburg

  Het waren geen Nederlanders, het zijn geen Nederlanders en het worden geen Nederlanders. Hoe simpel kan het zijn.

 40. sukkel

  Lult die domme Johnny ook zo als er bij hem wordt ingebroken wat een stumperd is dat zeg !!

 41. M.H.

  Johnny, die toevallig een rijke papa heeft en zelf ook niet arm is (maar daar gaat dit natuurlijk helemaal niet om. Zat als klein jongetje al in de tv studio’s en woonde de repetities bij. Daar waar de meeste kinderen van zijn leeftijd verstoppertje speelden op straat. Hij woonde repetieitie’s bij van onder anderen tv programma waar Lucia Martha’s de choreografie van deed. Deze dansers/ danseressen waren multi cultureel, de meesten geboren in Nederland. En dan spreek ik over twintig jaar geleden. Toen al zag hij dat, welke huidskleur of achtergrond iemand heeft, geboren in Nederland of niet, iedereen gelijk is. Hij was toen al op zijn leeftijd meer volwassen als de meeste volwassen mensen die nu hier reageren. En daarbij maakt hij genoeg programma’s en maakt hij zelf zijn keuzes zonder hulp van zijn papa, mama of zus. Als je je wat meer zou verdiepen in ander mensen, door bijvoorbeeld interviews te lezen of kijken, door eens verder te gaan dan de media die mensen op het verkeerde spoor te zetten en zelf onderzoek te doen naar achtergronden, zou er een veel mooiere wereld zijn. Dus zeik maar lekker op Johnny, en op al die “buitenlanders” die gewoon in Nederland zijn geboren en waar merendeel echt wat van zijn leven maakt en zelfs hoger opgeleid en beter ABN spreken als de gemiddelde Nederlander die in Nederland is geboren. Ze ik maar lekker want dat is veel makkelijker…

 42. Lisa

  Fatty en deugmens Johnny de Mol wordt niet gehinderd door enige kennis van zaken. Deze sukkel zou niemand zien staan als hij geen vader had als John senior.

  Het is genoegzaam bekend dat zowel Turken als Marokkanen zich vooral Marokkaan en Turk voelen en een sterke binding lijken te hebben met hun vaderland en dat is zeker niet Nederland. Ze zijn hier geboren maar dat zegt dus weinig.

  Fatty Johnny de Mol vind ik een misselijkmakende s*kkel.

 43. Frits

  Johnny is te druk bezig zijn imago neer te zetten als weldoener en deuger. In dat licht erg benieuwd of Mark Koster met zijn boek over de familie de Mol doorzet. De tuchtklacht van de ex van Johnny richting advocaat Teurlings is daarin interessant.

  Komt het nieuws naar buiten of weten ze het binnenskamers te houden.

 44. OPSPORING VERZOCHT

   

 45. GASKAMER

   

 46. TWEEDE PASPOORT INNEMEN EN WEGSTUREN

   

 47. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  M.H. = Marokkaanse Ho.er……?

 48. Kro

  “de voorspelbare tegenreactie kwam ditmaal vooral van” enz.
  Gelukkig is het gebalk van Baudet niet voorspelbaar.

 49. HBaz

  Ik hou ook niet van de muziek van Justin Bieber.

 50. Bart

  Mevrouw Terpstra hangt altijd de leuke, vrolijke en enthousiaste tante uit maar is in werkelijkheid een wolf in schaapskleren. Erica Terpstra is het vlees geworden links lullen en rechts vullen. Wist in haar jaren als politicus en daarna tot op de dag van vandaag overal een slaatje uit te slaan. Een slecht mens!

 51. Niels

  Zolang de groepen die al vele generaties als Nederlander (met dubbele paspoorten) te boek staan. Hier zijn geboren en getogen en zichzelf nog betitelen als Turk, Marokkaan, Antilliaan etc ipv als Nederlander kan je gerust stellen dat inburgering niet is geslaagd. De leef omgeving van deze jeugd werkt de integratie welhaast tegen zou je kunnen stellen.
  Een gezin waarbij de kinderen al 4e of 5e generatie Nederlands is, en slechts enke keren per jaar in de school vakanties naar het “vaderland” gaan, voor familie bezoek. Hoe ver verwijderd is die familie wel niet in de stamboom als de overgrootouders al Nederlanders waren en hier hun leven hebben doorgebracht?
  Die groepen werken integratie tegen, zetten zich zelf apart (zelf discriminatie) door zich voornamelijk bij de niet Nederlandse komaf te scharen. Ze zijn nooit Nederlands, maar zodra je ze als zodanig wil registreren in diverse tabellen en databases zijn ze spontaan Nederlanders en willen ze niet onder een andere noemer te boek staan. Hypocrisie!

 52. RaymondVL

  Hoor het verwende volgevreten rijkeluiszoontje Johnny de Mol eens deugend blaten vanuit zijn veilige ivoren torentje. Hypocriet stuk vreten! Willeke Alberti had je moeten doorslikken destijds.

 53. Momo

  Hilarisch! Alsof die lui zichzelf als Nederlanders zien!

 54. Hansz Pint

  Achter welhaast elke Marokkaanse of Turkse etc. voordeur heerst de Islam… het islamitische gedachtengoed, achter die voordeuren houdt Nederland op… En als die ‘ ‘Nederlanders’ die voordeur weer verlaten nemen ze de eigen overtuiging mee de straten van Nederland in… Waar voorheen bijna alle verwelkomde culturen wél integreerden, doet de islamitische dat m.i. niet.

 55. 123

  Goh, de verkiezingsstrijd is al vroeg losgebarsten bij FvD en PVV.

 56. Jaap

  Deze marrokaanse jongens die in een groep witte jongeren aanvallen zijn Nederlanders maar daarom mag je wel stellen dat het jongeren zijn van Marokkaanse afkomst. Stel Marokkaanse jongeren die alleen over straat lopen worden systematisch door witte jongeren aangevallen dan wordt dat toch ook vermeld. Stel dat Marokkaanse jongeren systematisch Mollukse jongeren aanvallen dan wordt dat toch voor de duiding ook genoemd.

 57. Pauline

  Je hebt Nederlanders en je hebt Nederlandse paspoorthouders..
  En dat is toch een heel wezenlijk verschil….

 58. Jordao

  Een Marokkaan Nederlander benoemen daar lachen zij om. Zij zijn op papier en volgens de wet inderdaad Nederlander, mits zij een Nederlands paspoort hebben. Het punt is , zij voelen zich 100% Marokkaan en zullen zich altijd zo uiten. Het is goed als de feiten kloppen als het gaat om die groep deze te benoemen bij gewelddadigheden als dit. Dat is transparant en wordt er niks achter gehouden.

 59. Thomas

  Baudet praat te veel en is te netjes, hij zou er harder en scherper in moeten gaan met korte one-liners zoals Wilders en zelf de agenda bepalen en het gesprek met een sneer verlaten, Genee is een zuiger van de bovenste plank en die moet je met zijn eigen wapen bestrijden dus met gestrekt been erin zoals de huidige hoofd bewoner van het “ Witte Huis “.

 60. @Thomas

  @Thomas, jij bent het voorbeeld van alles wat er mis is. Op zoek naar korte one-liners, zonder enige toetsing op waarheden. Jij bent de perfecte aanhanger van het populisme. Alles met gestrekt been erin gaan en NOOIT iets oplossen.

 61. Delan

  Wie betaalt, die bepaalt. Zo voert deze Thiery zijn politiek. Denkt dat alleen (raszuivere) Nederlanders betalen en dus deze alleen mogen bepalen. Generaliseren is in Nederland geen talent, wordt er met de paplepel ingegoten.
  Laat die aardappeleter zijn zoals hij is. Veel mensen herkennen zich in hem en dat is niet voor niets. Hey aardappeleter, rustig maar ik weet het… ik generaliseer natuurlijk nu ook! Er zijn ook Nederlanders die geen aardappel lusten toch? Of zijn er ook Turken en Marokkanen die Nederlander zijn, die studeren, werken en belasting betalen?
  Waarom zou iemand die een niet-Nederlandse achtergrond heeft zich Nederlander moeten willen voelen? Alsof Thiery zoooo geweldig is. (zijn aanhang idem)

 62. Mark

  Ik vraag mij alleen af hoe Nederland zou reageren als 20 blanke jongens een Marokkaanse jongen in elkaar slaan en ook net zo hard toetakelen zoals ze dat bij die blanke jochie hebben gedaan. Waarom trekken die groepen dan als 1 cultuur op? Het was tenslotte geen gemengde groep dat het blanke jochie het ziekenhuis in sloeg.

 63. Mick

  Baudet wordt steeds sterker in het om de tafel lullen van deze morele vingerwijzende gutmenschen.

 64. Jan

  De toekomst zal het uitmaken ,de problemen zijn groot, China overheerst straks alles, bouw en invoer electriciteitsnet auto’ s enz. In Dld 100.000 mensen ontslag ivm deze omwenteling. Een wet uit 1949 hand haven kan niet meer ,mensen die gebombardeerd worden moeten niet de dumpen worden, maar in de regio’ s geplaatst worden.
  Hier gaat ons sociaal stelsel leiden ,aan asiel zoekers etc. Ze zijn hier veilig maar hun minder gratis doen toekomen , moet toch mogelijk zijn. Besnijden en meisjes besnijden moet hier toch nietmogelijk zijn . Eerwraak ook niet ,Turken of Marokkanen die leven van kinderbijslag erin hun geboorte land onroerend goed bezitten is toch van de gekken . Nogmaals dit is reeds fout en het wordt erger.

 65. Mick

  @Mark Ik hoop hetzelfde als nu, net zo walgelijk namelijk.

 66. Khalid

  Hahahahhahahahha

 67. Wim

  @Delan, jij toont weer eens aan met je debiele reactie dat de grootste racisten in Nederland de allochtonen zelf zijn met hun achterhaalde aardappelcultuur- vooroordelen over autochtone Nederlanders.
  Bovendien bewijs je hiermee nog dommer te zijn dan Johnny de Mol, die tenminste nog vind dat iedereen met een Nederlands paspoort zich Nederlander zou kunnen en moeten voelen.
  Alleen snapt onze Johnny helaas niet dat de meeste Marokkanen en/of Turken zich juist bewust afkeren van de Nederlandse normen en waarden.Alle criminaliteit die zij plegen plegen zij ook juist tegen de autochtone Nederlanders, nooit tegen hun eigen allochtone bevolking
  Het eerste Marokkaantje dat een Marokkaanse bejaarde van haar laatste centjes berooft moet nog geboren worden.
  Dat ze ons beroven, soit, dat is nog tot daaraan toe, maar ze moeten wel met hun poten van onze jeugd afblijven, wat Thierry Baudet terecht aankaart.Niet alleen hij overigens, de PVV verdient hier ook de credits voor.

 68. VanB

  @delan. Oververtegenwoordiging van bepaalde etnische groepen in criminaliteitscijfers is geen generalisatie. Want feiten.
  Aardappeleter of kartoffelkopf is de denigrerende benaming voor Duitsers. Nederlanders worden in deze context kaaskoppen genoemd.

  Ik vind het wel een beetje jammer dat deze discussie wordt gevoerd door mensen die kapitaalkrachtig genoeg zijn om zich aan de gevolgen ervan te onttrekken. Een weekje Molenbeek zou Johnny goed doen, me dunkt

 69. Donald Dumb

  Misschien helpt het ook om de slechte voorbeelden voor de jeugd te boycotten in de media. Een verbod voor types als rapper Boef, Ronnie Flex, Lil Kleine of hoe al die prutsers ook heten…

 70. Bart

  @Donald Dumb Helemaal mee eens!

 71. Donald Dumb

  Bart. Ja toch?
  Dat soort types hebben m.i. zeker invloed op de beïnvloedbare jeugd.
  Noemt Boef vrouwen ‘kechs’gaat de jeugd, allochtoon én autochtoon, dat ook doen…

 72. Flexi

  Zo kennen we linkse types als Dumb weer: verbieden wat niet in hun straatje past.
  Het liefst zouden ze alles verbieden en een politiestaat beginnen.

 73. Donald Dumb

  Flexi. Nee dat is meer jouw ding he.
  Alles wat niet rechts is maar elimineren.
  Rechts dictatuurtje beginnen…

 74. Flexi

  Lees je reactie van 19:20 even terug, papegaai.
  Jij wil bepaalde muziek verbieden, ik niet.

 75. Donald Dumb

  Lezen en teksten interpreteren is duidelijk niet je sterkste punt, Flexi
  Ik heb nergens gezegd een muzieksoort te verbieden….
  Doe doe eens poging goed te lezen

 76. Flexi

  ‘Een verbod voor types als rapper Boef, Ronnie Flex, Lil Kleine of hoe al die prutsers ook heten…’
  Lijkt me duidelijk. Media omvat alle uitingen.

 77. Donald Dumb

  ‘Voor types als’
  Heel goed, nu kom je ergens…

 78. Flexi

  Als je in de USSR had geleefd was je een fanatiek communist geweest, die waren ook van de verboden en van de haat tegen het Christendom.

 79. Flexi

  Het staat gewoon zwart op wit in je comment Dumb, het heeft geen enkele zin om te proberen je eruit te lu llen.

 80. Donald Dumb

  Ik haat alle vormen van religie, Flexi.
  Religie brengt niks anders dan onheil…

 81. Flexi

  Je haat vooral jezelf.

 82. Donald Dumb

  Flexi, zieltje toch.
  Laat mij dan maar eens teruglezen waar ik rap/hiphop wil verbieden…

 83. Flexi

  Ik ga niet discuszeuren met iemand die teksten die zwart op wit staan glashard ontkent. Dat heeft geen zin.

 84. Donald Dumb

  Ik niet met iemand die teksten toch niet begrijpt…heeft inderdaad geen zin. Kansloze missie.
  Net als jouw leven denk ik…

 85. Bibi

  Twee nitwits die zelf nul moslims in hun vriendenkring hebben en in geen honderd jaar in een achterstandswijk zijn geweest.

 86. Papa

  @Dumb

  Flexi zei dat jij “bepaalde muziek” wilde verbieden. De muziek van “types als…”, neem ik aan. Wat voor verbod bedoel je anders?

 87. iefkleinhertje

  Als types als Marco Borsato ,Ronnie (loser) Flex of Boef verboden zouden worden lijkt mij uitermate verfrissend .

 88. Androiddevil

  Tot dat ze zelf te maken krijgen met gewelddadig gedrag van Buitenlanders. Dan denk ik wel dat hun mening veranderd.

 89. Nederland is duur

  Beste ,allen jullie maken zorgen over rassen,jullie moeten
  Druk maken over de maandelijkse betalingen dure zorgverzekering
  Wat je maandelijkse moet betalen de overheid maakt misbruik
  Aan jullie knechten slaven van Nederland daar moeten
  Jullie druk om maken om dit land meer aantrekkelijk te
  Maken,meer bezuinigingen op vaste lasten.
  De gemiddelde Hollander kan amper rond komen.
  Autobelastingen autoverzekering zorgverzekering
  Elk jaar huur verhogingen.
  Succes in dit bloedzuigers land.

 90. Jaja

  Jaja, weer die standaardreacties over rijke verwende Johnny en daarom zou hij zo’n “deugmens” kunnen zijn. Laten we wel wezen, het is niet dat Thierry uit de goot komt! Verrot of goed zijn heeft duidelijk niets met geld te maken, maar alles met je karakter, of het gebrek eraan.

 91. Huib

  De opmerking Marokkanen zijn ook Nederlanders, dat is prima maar dan wel alleen als het hun uitkomt, wel de rechten maar niet de plichten, zoals voor je land uitkomen als je voetballer bent. Nee dan kiezen ze ineens voor Marokko, wel vreemd als Nederland je land is, en als er dan toch een Marokkaan kiest voor Nederland, wordt hij door Marokkanen uitgescholden voor Landverrader.
  Prik mij maar lek.

 92. Derek

  Ach die Johnny, kind van bekende ouders, met alle gevolgen van dien. U kunt het zelf wel invullen. Die jongen leeft toch niet in de realiteit joh.

 93. Bob

  Hou toch op man johnny ff sirieus over 10 jaar zijn we allemaal de lul. Geen actie nu is gewoon kiezen voor een verandering in ons leve. Domme lul ben jaloers ofzo of blind dit gaat fout elke dag stapje meer.. Bos en lommer moskee zang op straat? Ga maar door met je samenleving we gaan er allemaal aan wat een tering zooi hebben we ervan gemaakt met ze alle kalverstraat niewedijk alles is na de klote.. Oost noord.. Zuid.. West VAn galen.. Ijburg alles is anders fucinkg do dombo ben je blind unsal warme bakker telecom Tarik overal en fucking alles veranderd… Bauhdet is onze enigste hoop op ’n normale samenleving als jij dat al, niet ziet is de wereld naar de tering.. Tv carierre? Done bekende Nederlander? Done het is op Thierry baudet is onze laatste red middel kijk uit je doppe. Man en praat niet met de wind mee ff sirieus vond je een stappie.. Toen ineens cool met je films enzo. Maar dit? Come on Nederland voorop rijke stinkerd of ben je jaloers ofzo? Fvd de rest maakt ons kapot en jou ook

 94. Paul

  Johnny de Mol en Erica Terpstra zeggen tegen Baudet dat ‘onze Marokkanen’ ook Nederlanders zijn. Nu, Ziyech komt aan in Lille en wordt verwelkomt door Franse Marokkanen. En denkt men nu werkelijk dat zij ook een autochtoon Franse ajacied hadden verwelkomd?

 95. Paul

  Het is heel eenvoudig: Klaver gaat de aanstormende milieu-ramp niet voorkomen, en Baudet en Wilders de dito multiculti-ramp niet. Applaus!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.