Sky Radio vanaf vandaag weer met kerstmuziek

Niemand minder dan Robbie Williams heeft zojuist, in het bijzijn van Sky Radio’s eigen kerstman, het officiële startsein gegeven voor het kerstseizoen bij de radiozender. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Met één druk op de knop doopte de zanger, die onlangs zijn eigen kerstalbum The Christmas Present lanceerde, het non-stop muziekstation om tot The Christmas Station. “Kerstfans kunnen vanaf nu weer genieten van enkele kerstsongs per uur“, aldus een woordvoerder.

Naarmate de feestdagen dichterbij komen, wordt het aantal kerstnummers opgebouwd tot op 6 december het muziekstation geheel overgaat op non-stop de beste kerstmuziek.

Robbie Williams: “I’m going to spent Christmas with my family, and my children are very excited to see Santa. It’s my pleasure to officially declare Sky Radio The Christmas Station to be open. Merry Christmas!

Uunco Cerfontaine, de zenderbaas van Sky Radio, laat weten: “Het is fantastisch dat Robbie Williams het kerstseizoen op Sky officieel heeft geopend. Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt er weer sneeuw uit je speakers met de beste kersthits non-stop op Sky Radio.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen