Job Gosschalk wil nog steeds niet in talkshow

Job Gosschalk heeft er nog steeds geen behoefte aan om een uitgebreid interview te geven in een talkshow op televisie. Dat laat zijn advocaat Gerard Spong weten aan het AD. Hoewel het OM heeft besloten om hem niet te vervolgen voor seksueel overschrijdend gedrag, heeft Gosschalk ‘volstrekt geen behoefte’ om naar buiten te treden. “Ik heb geen glazen bol en weet niet hoe hij er over twee maanden over denkt, maar op dit moment is het antwoord duidelijk nee“, aldus Spong.

Keert Gosschalk terug naar de castingwereld nu zijn zaak is geseponeerd? “Hij beraadt zich op zijn toekomst, dat kan variëren van het bestieren van een eenvoudig theehuisje ergens aan de Middellandse Zee tot zijn oude werk.

Spong is in elk geval blij dat een rechtszaak nu van de baan is. “Eind goed, al goed. Al is mijn cliënt persoonlijk heel zwaar beschadigd in deze zaak. Hij is vier bedrijven en zijn baan kwijt, heeft zijn huis moeten verkopen en heeft een storm aan publiciteit over zich heen gekregen.

Gosschalk raakte eind 2017 in opspraak. Door deze rel heeft castingbureau Kemna Casting zijn naam veranderd in Post Castelijn Casting. Daar werken nog precies dezelfde mensen die het Gosschalk-leed jarenlang hebben verzwegen, merkte Beau van Erven Dorens onlangs nog op.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen