Jildou van der Bijl: ‘Linda belt mij altijd anoniem’

Wie een geintje uit wil halen met LINDA.-bobo Jildou van der Bijl moet haar anoniem bellen. Er is tot nu toe namelijk altijd maar één iemand die haar anoniem belt en dat is haar compagnon Linda de Mol. Dat laat ze weten aan BM Talk van Broadcast Magazine. Van der Bijl vindt het altijd geweldig als ze anoniem wordt gebeld. “Er is maar één iemand met een anoniem nummer, dus als er staat dat anoniem belt, dan weet ik dat het Linda is“, zegt de creatief directeur van LINDA. en Net5.

De dames hebben veel contact met elkaar. “We appen veel en we zien elkaar ook veel. Inmiddels werken we natuurlijk al zo lang samen dat het heel makkelijk gaat.”

Wat is hun rolverdeling? “Haar rol is natuurlijk dat zij veel meer op de voorgrond is en ik de dagelijkse gang van zaken doe. We denken samen veel na over welke kant we opgaan, wat wel en wat niet. We appen en de ene dag spreken we elkaar drie, vier keer per dag, van: hé, hoi, hier ben ik weer! En de volgende keer spreek je elkaar een week niet. We weten elkaar altijd heel snel te vinden.”

Knettert het wel eens tussen hen? “Nee, nee. We zijn het wel eens niet met elkaar eens, maar dan komen we er eigenlijk altijd wel op basis van argumenten of belangenafwegingen tot iets. Daar zijn we inmiddels zo door de wol geverfd door. We hoeven geen ruzie te maken ofzo over iets.”

BM Talk met Jildou van der Bijl kunt u hier bekijken.

Foto: Talpa Network

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen