Jeroen Pauw tegen Thierry Baudet: ‘Hoezo ongehoord?’

Geplaatst op za 30 nov 2019 om 8:45

Jeroen Pauw vindt dat Thierry Baudet een beetje overdrijft als hij beweert dat het geluid van hem en de zijnen te weinig gehoord wordt op de publieke omroep. Dat liet hij vrijdagavond blijken in Pauw. Pauw liet Baudet een compilatie zien van zijn vele optredens bij de NPO. Ook was hij vaak te gast bij Pauw zelf. “Dit is de tiende keer vanaf 2016 dat u hier aan tafel zit, dus u hoort niet bij Ongehoord Nederland eigenlijk wat dat betreft, hè?“, zei de talkshowhost tegen de Forum voor Democratie-leider.

Baudet: “Ik kan wel meepraten denk ik over de framing die bestaat in de media en ik denk dat wij een aantal momenten heel succesvol hebben teruggevochten. Ik ben het absoluut eens met deze mensen dat de omroep te weinig diversiteit laat zien en veel te vooringenomen is.”

Is zelfs Baudet nu voor diversiteit bij de NPO? “Ik heb het over standpuntendiversiteit, dus niet de diversiteit die oppervlakkig is, dus geslacht, huidskleur en dat soort zaken. Maar over wat er in je hoofd gebeurt: standpunten.”

Pauw: “Hoe vaak bent u niet hier, ik zeg tien keer, en bij de hele publieke omroep. We hebben even een compilatie gemaakt.”

Baudet: “Eén zwaluw maakt nog geen zomer, hè?

Na de compilatie stelde Pauw: “Ik wou maar zeggen: dat valt wel mee dat ongehoord, toch?

Baudet: “Ja, kijk, het gaat niet over alleen maar één persoon. Als je kijkt naar een hele waaier aan standpunten, dan komt de hele visie die wordt uitgedragen door de omroepen niet overeen met waar het debat in de samenleving over gaat. Er is sprake van een discrepantie. Dat wordt bewezen door het succes van deze nieuwe omroep.”

Framing

Even later beschuldigde Baudet Pauw ook van framing, toen hij een tweetje oprakelde waarin Baudet opriep tot het ontslag van weerman Gerrit Hiemstra. “Op de dag dat ik die tweet uitstuurde, heb ik al tegen vijf reporters gezegd dat het een geintje was. Natuurlijk was het een geintje. Dit is twee jaar geleden! Nu weer! Dan ben je dus bezig precies met een soort framing waar heel veel mensen in Nederland genoeg van hebben.”

Pauw: “Ontspan! Ontspan gewoon! Fraaaaming!!!

Baudet: “Dat is wel wat gebeurd en wat ontzettend vermoeiend is.”

Pauw: “Iets meer zelfspot zou je echt sieren.”

Baudet: “Volgens mij heb ik nu al twee of drie keer hartelijk gelachen en ook aangegeven dat bij uitstek dit twitterbericht een geintje was. Dan kun je wel zeggen: ‘Iets meer zelfspot’, maar het gaat er dus juist om dat er een gespeeld onbegrip is, waarbij dan gezegd wordt: ‘U heeft dat dan gezegd!’ Dat is waar heel veel mensen genoeg van hebben.”

Foto: BNNVARA
66 Reacties op “Jeroen Pauw tegen Thierry Baudet: ‘Hoezo ongehoord?’”


 1. Sum Ting Wong

  Dit hele verhaal toont het gelijk van Baudet aan: als je niet meegaat in de NPO visie word je weggezet als drammer zonder humor. En dat is 100% framing.

 2. Remi

  Baudet aan tafel, die door het volledige tafelgezelschap met voorgekookte vragen en argumenten én verongelijkte blikken, de moeder wordt gesandwiched.

 3. Leugenaar

  De neus van Pinokkio Baudet werd steeds langer

 4. M

  Het was een gênante vertoning, een flinke afgang voor Baudet.

  Hij was ook behoorlijk onbeschoft dat hij na de uitzending niet eens het fatsoen had om afscheid te nemen.

  Gelukkig kan ie vandaag weer wat zelfvertrouwen tanken op z’n eigen congres, waar het ongetwijfeld vol zal zitten met kritiekloos klapvee dat zelfs nog zal juichen als Baudet beweert dat de aarde plat is.

 5. Bart

  Hoewel de framing bij Jeroen Pauw wel mee valt (anders dan bv bij Dwdd) speelde hij gisteren wel een beetje dat hij niet wist wat Baudet bedoelde. De framing is er wel degelijk. Die blikken ook van die linkse muts Nienke de Jong. Ze kon blijkbaar geen goede vraag verzinnen dus ging ze maar heel afkeurend kijken. Nienke vindt het ook een goede zaak om te praten over mensschappen i.p.v. manschappen. Wat een gezeur!

 6. Zomaar

  Het moet de trouwste Baudet fan toch ook opvallen dat hij grote problemen heeft met de realiteit en werkelijke feiten.

 7. Gezond verstand

  Vanaf 2016 10 keer Baudet.
  Vanaf 2019 30 keer Jetten,zit toch wel een verschilletje n meneer Pauw

 8. critikast

  Baudet bewees weer eens dat hij een grote zak vol gebakken lucht is. CO2 is niet schadelijk, er zijn nauwelijks problemen in het onderwijs en in de zorg is er ook weinig aan de hand. Wat een blaaskaak. Overigens had Pauw best wat meer tegengas mogen geven. Enkele gasten aan tafel probeerden zijn rol met kritische opmerkingen over te nemen, maar dat zag mijnheer Pauw totaal niet zitten. Hij is al net zo doortrapt als Baudet. Het is mij trouwens een raadsel waarom Baudet aan tafel zat, er was geen enkele journalistieke aanleiding toch?

 9. Zalmneusje

  Fantastisch en netjes gepareerd van Baudet. Pauw ‘vergat’ er ook bij te zeggen, dat áls mensen met een rechts geluid in programma’s worden uitgenodigd, er steevast 3 of 4 tegenstanders met een grote bek tegenover zitten. Of er zit een hoofddoek op de achtergrond in het publiek opzichtig haar non-verbale communicatie uit te dragen.

 10. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Thierry heeft gelijk!

 11. jan

  Je weet dat als je bij Pauw komt je in een een slangenkuil valt. Zelf heb ik Eurosport op 1 en de staatszenders op 81, 82 en 83. Zo loop ik niet het risico om tijdens het zappen erop te komen.

 12. Sender

  Terwijl de wereld enorm is veranderd en de kiezers van morgen nauwelijks meer liniaire tv kijken moet er toch zo nodig een aparte omroep (bij) komen voor alles wat zich ‘ongehoord’ voelt en dat wordt dan nog eens gesteund door een man als Baudet, intelligent weliswaar maar ook verheven, zeer hautain dus. Wellicht een pleonasme maar in zijn geval is het dubbel aanzetten hiervan wel op zijn plaats.
  Het verdeelde Nederland waarin iedere groepering van zichzelf vindt dat ze te weining gehoor vinden, de NPO te links is en ga zo maar door. Het is tenenkrommend en zielig. Onze buren in Duitsland bijvoorbeeld (ARD en ZDF) en nog een aantal commerciele omroepen laten toch echt een ander beeld zien. Ook daar is de bevolking verdeeld over bepaalde standpunten ( immigratie, milieu, inkomen enz) maar kan het schijnbaar wel. In werkelijkheid heeft het met opwinding te maken, persoonlijke g.eilheid van mensen die zichzelf graag op tv zien en zich nu verstoten voelen.

 13. Sender

  En schijnbaar staan er steeds weer nieuwe Melkertjes en Wittemannetjes op.
  Niet gehoord voelen en schuld aan de ondergang van een carriere.

 14. Kelly

  Sender
  Onzin. In de landen om ons heen speelt precies hetzelfde als bij ons: een groot deel van het publiek herkent zich absoluut niet in het geluid van de zenders die zij zelf moet bekostigen. Lees in Het UK bijvoorbeeld de commentaren over de BBC, die zijn vernietigend.

 15. Remi

  Er komt – mogelijk – een omroep(je) bij met een andere insteek en het Nederlandse commentariaat ontploft van ergernis en woede. Maar we zijn zo ‘divers’.

 16. Ome Cor

  Baudet is als ‘n keurig gekapte Amerikaanse (TV-)dominee die staat te preken op zondagochtend. De foutheid (kapsel, gebit, haartjes, pak en een fake-naïeve blik) druipt er van af, zijn familie op de eerste rij, met zijn ogen van barmhartigheid troggelt hij onnozele schaapjes geld af voor een project in Mededogistan. Een paar maanden later, de krantenkoppen buitelen over elkaar heen : ‘dominee B.’ besteedde alle giften aan dure vakanties, de verbouwing van zijn derde huis en hield er ‘n paar maîtresses op na’. Eerst spreekt hij nog van ‘n hetze en vindt hij het ONGEHOORD, enige tijd later volgen dan de excuses en tranen op prime-time op TV.

  Ben ik de enige die dit type kwasten zooooooo doorzichtig vind?

 17. roevka

  Veel nep reaguurders hier die de suggestie moeten wekken dat de burgers zich nog steeds door linksfascisten geregeerd willen worden.

 18. Sender

  Kelly
  Sat 30 Nov 2019 om 9:33,

  Klopt, maar oprichten van nog meer zendertjes is zo tyoisch voor dit land. Je ziet hetzelfde in de politiek. 50plus, of PVVD, ( FvD) het is zo’n versplintering en vertroebeld daarmee ook dat landschap meer en meer.

 19. #NPO Kijker#

  Remi
  Sat 30 Nov 2019 om 9:37

  Deze tekst is of gejat of van Wierd Duk, telegraf.

  Kom met iets eigen of heeft Wierd de tekst gejat. Je lijkt RTL wel. Die jat ook alles of geeft andere de schuld.

 20. Linda

  Stom gedoe.
  Mijn d ildo heeft ook een zendertje.
  Daarover hoor je niemand.

 21. freek

  Altijd dezelfde modus operandi: tweetjes van twee jaar geleden, maar je hebt dit wel eens gezegd. Als het te moeilijk wordt en blijkt dat Baudet zich meer heeft ingelezen in het CO2 vraagstuk wordt het Pauw te moeilijk en starten we een grappig filmpje in. Waarom kan een Jesse Klaver/Rob Jetten bijna ongestoord zijn verhaaltje doen in Pauw of DWDD en een Baudet niet?

 22. Weekend

  Die Pauw toch. Zeggen dat Baudet heel vaak is uitgenodigd!
  Misschien is dat wel zo, maar dan zit hij wel aan een volle tafel met van die voor ingenomen linkse typetjes.

  Framing is bij DWDD, Pauw en Nieuwsuur niet vreemd.

  @Gezond verstand 9:21,
  En vergeet die gevaarlijke eikeltjes pyjama drager Klaver niet!

 23. Weekend

  Hallo zuster, zou u die #NPO kijker# eens zijn pilletje willen geven en terug in z´n dwangbuis stoppen!

  Dank u zuster.

 24. Marko

  Weekend ,

  Je vergeet een ding Baudet kan niet tegen kritiek
  heeft veel te veel kapsone

  Gezond verstand 9.21 geef wat van je naam door aan Baudet.

 25. Jan

  Sommige mensen/politici denken dat hun mening het enige ´waarheid´ is en staan niet open voor andere meningen. Met zo´n arrogante, bekrompen houding zal je nooit ver komen in de politiek. Zijlijn politiek heet dat. Misschien is dat, wel de bedoeling. Lekker makkelijk en nooit verantwoording hoeven te nemen, dat laten ze aan anderen over..(?)

 26. Adam

  Politucus zijn eigenlijk acteurs.

 27. Maria

  Neemt niet weg dat je weinig hoort over bepaalde onderwerpen. En ja, dat schuurt natuurlijk als je onderdeel van het systeem bent.

 28. Jantje

  Wat een enorme Kul het gaat er niet om hoe vaan Baudet ZELF in de uitzending is (hoe minder hoe liever) maar om gebalanceerde mengingen en discussies. En daar is het progressief links wat de klok slaat bij de NPO.

  Een voorbeeld van de afgelopen weken. Er moeten de zwaarst mogelijke maatregelen tegen racistische spreekkoren worden getroffen en geen maatregel gaat verg genoeg. Gaat het over andere misdrijven dan is het allemaal, “Ja maar privacy” en “Het wordt alleen maar erger als je hard op treed”(Drugs) of “Ja maar er is geen capaciteit voor handhaving” (boerkaverbod) Neem een willekeurig ander onderwerp

 29. Curryworst

  Het programma Pauw is van de VARA.
  De VARA is de spreekbuis van de PvdA.

 30. Ron

  Die omroep gaat het helemaal niet worden en er zelfs ook niet eens komen. Gisteren alleen maar rechtse mensen aan tafel bij Pauw. En dat gebeurd wel vaker. Ongehoord kun je beter omvormen naar ‘Overbodig’…

 31. Nils Holgersson

  Op het moment van de tweet was het zeker geen geintje.

  Baudet wilde zelfs met hem in debat.

  Ach, over twee jaar noemt Baudet alles dat hij bij deze week Pauw heeft gezegd ook vast een geintje.

 32. Einde van NL

  Pauw begreep in het stikstof debat niet wat het “Duitse model” was en vroeg Baudet om uitleg, maar Pauw kwam later met vragen waaruit bleek dat hij het dus wel had begrepen. Dergelijke kinderachtige vooraf ingestudeerde toneelstukjes opvoeren maakt van Pauw een bewezen charlatan. Pauw probeert uitgekookt te zijn en begint op de softere en kromme variant van peukie Marcel van Dam te lijken.

  Baudet zou er verstandig aan doen vooral heldere grote lijnen uit te zetten en te volgen, zoals Fortuyn dat kon, en niet vreemd lachend mee te gaan in de meest stupide vragen van tafelgasten en opponenten die proberen hem onderuit te halen om zo nog wat extreemlinkse punten te kunnen. scoren van linkse punten.

  Het linkse gespuis blijft nu eenmaal vals en met argusogen te betrachten.

 33. Einde van NL

  Corr….Het typische scoren op linkse punten.

  Gevaarlijke lui, demonen in schaapskleren.

 34. Loes

  Thierry Baudet wordt de nieuwe premier van Nederland.
  Mijn vaderland.

 35. Loes

  @Einde van NL: LOL.

 36. aammehoela

  Er is altijd wel wat aan te merken. Maar Baudet met zijn zo overduidelijke negeren van feiten. Natuurlijk zijn er wetenschappers (2%) die niet echt geloven in “climate change”. Twee procent dus, de overige geloven er wel in. En natuurlijk hoor je nu weer dat het toch normaal weer is momenteel in Nederland………….
  In Djibouti is afgelopen maand net zoveel neerslag gevallen als normaal in 3 jaar.
  Veel overstromingen en doden daar. Maar daar hoor en lees je amper iets van. Wel afgelopen zomer met een reportage over de dodelijke droogte daar in Djibouti. Er zijn zoveel bewijzen over het veranderde klimaat in elk werelddeel maar enkel de populistische partijen negeren het. Het idee dat links zomaar een keer gelijk heeft. En trouwens iets anders nog. Trump en de republikeinen die altijd tegen een te grote staatsschuld zijn. Het is nog nooit zo groot geweest als juist nu. Het zijn nu juist de democraten en een enkele republikein die hierop wijzen. Maar Trump heeft zijn partij in een ijzeren wurggreep en zolang hij het goed doet in de peilingen kan hij zijn gang gaan. Mede omdat Amerikanen of enkel naar het niet objectieve rechtse Fox kijken of anderzijds het ook niet objectieve linkse MCNBC kijken. Een reden om blij te zijn met een objectieve publieke omroep. En natuurlijk valt er wel eens wat aan te merken maar wordt er wel eens te gemakkelijk vergeten dat overdrijven hierover ook te ver kan gaan. Wel vind ik dat bepaalde programma’s het iets te makkelijk opnemen voor onze zogenaamde Nederlanders, de Marokkanen en Turken die geen Nederlander willen worden maar wel willen profiteren van onze maatschappij.

 37. anoniemmm

  GASTEN NEEM EEN VOORBEELD VAN A D V O C A A T Roethof

  Gasten laat je niet pakken en laat niet voor je praten

  ga vooral niet niet mee met ja ja ja je hebt gelijk

  Jeroen Pauw

  kreeg geen voet aan de grond

  met advocaat

  Roethof

  Pauw

  ben je bang voor mr roethof of raak je in paniek van binnen

  Thierry baudet

  je bent slim flink mooi

  1 keer pauw wassen knippen en drogen

  dan kan pauw ook gaan plassen………

  gasten zijn niet kritisch /

  peter r de vries

  gaat wel

  eva heb je drugs gebruikt

  ze kon geen kant meer op

  ja ik heb drugs gebruikt

  laat die beelden ook zien

  bij drugs verhalen…..

  eva klein kinderen gaan die beelden ook zien

  ze neemt het ook mee in de hemel als ze daar komt

 38. r

  1 keer

  dief

  altijd

  dief

 39. Zo zit het

  De klimaatontkenners hebben weer wat verzonnen. De Braziliaanse president beweert dat Leonardo di Caprio de bosbranden in het Amazone-gebied financiert. En het wordt als serieus behandeld. Niet te geloven dit. En maar met fake-news komen en ondertussen worden de echte feiten door deze gasten als “fake” bestempeld. Zo doorzichtig maar een groot deel van de bevolking wil er niet aan. Denken alleen aan de korte termijn en willen niet dat het geld kost.

 40. robb

  Wat Baudet vergeet is dat zijn partij met de pvv maar 20 % van de bevolking is een kleine minderheid dus ,wilders wil niet maar naar verhouding zit hij wel heel vaak aan de tafels afgelopen 2 weken aan 3 tafels .

 41. Tim

  en D66 heeft maar 5% vd bevolking achter zich, maar D66ers zitten er veel vaker. Hoe verklaar je dat met jouw argumentatie, robb?

 42. Einde van NL

  Klimaatverandering is echt, het klimaat is al duizenden/miljoenen jaren aan het veranderen. Het is goed dat de rode Khmer haar geloof in opwarming heeft omgezet in klimaatverandering. Zelf zou ik het klimaatverschuiving noemen als gevolg van veranderingen in zonactiviteit, kantelen aardas, veranderen luchtstromingen, opschuiven magnetischveld, kosmische invloed enz. Alles natuurlijke invloeden waar niets tegen is te doen.

 43. Michiel

  Heel goed dat die Baudet eens flink de waarheid wordt verteld. Die politiek correcte wereldje waar Baudet zich in bevind hoort gewoon niet op tv. Het is toch vreselijk dat die man een Nederlands medialandschap eist waarin alleen zijn mening mag worden rondgetoeterd.

  Ook weer typisch alt-rechts dat gedoe dat zijn eis dat de weerman ontslagen moest worden opeens een grapje was. Komt uit het leerboek van de Trump, alles is tegelijkertijd bloedserieus en bedoeld als een grapje. ja, daaaag. Goed dat Pauw de leugens en kromme redeneringen van Baudet blootstelt.

 44. Baudet een asociale populist

  Baudet een narcistische asociale populist. Deze man verkoopt zijn ongenuanceerde populistische kreten zonder enig besef van de veranderingen in de wereld en denkt dat hij alles het zelfde kan laten blijven zoals het was in 60 jaren vorige eeuw.

  Natuurlijk is het voor de onnadenkenden een persoon waar je achter aan kan lopen omdat de holle retoriek aantrekkelijk lijkt.

  De geschiedenis heeft al duizenden jaren laten zien dat dit soort personages een gevaar zijn voor de maatschappelijke stabiliteit. Dus laat de wijze uil ons blijven waarschuwen en laten we deze man met zijn volgers en klapvee geen podium geven om zijn onzinnige retoriek in echte daden te laten om zetten.

 45. Enzo Voorthuijsen

  Als je het verkeerde geluid maakt, willen ze je bij de NPO niet horen. Alleen links (gedram) wordt uitgebreid aan het woord gelaten.

 46. Rob Willems

  Goede zaak dat de door ons allen fors gesubsidieerde publieke omroep niet alleen de volledig afgedane “linkse kerk” aan het woord laat. Laten we hopen dat het gezonde verstand uiteindelijk de doorslag geeft en de echte oorzaken van de huidige ellende aanpakt.
  Na de gigantische blunder met een belachelijk lage PFAS norm die op diverse locaties de broodnodige nieuwbouw met zeker een halfjaar heeft vertraagd, besluit ABN AMRO om tientallen geldautomaten te verwijderen en is er een te groot tekort aan politiemensen in Amsterdan waardoor er bezuinigd moet worden op speciale politieteams. De georganiseerde misdaad lacht in haar grijpgrage vuistje. Wat een gaaf landje toch.

 47. Johanj34

  @Einde van NL
  Als je alleen maar kan komen met termen als ‘links gespuis’ ben je een wel heel zielig en sneu ventje.

 48. Driek

  De rechtse kliek achter Wilders , Baudet en hun bekijken trekken met wat geluk een kwart van de kiezers. Maar ze krijgen zowat driekwart van de aandacht en willen meer, en vooral geen tegenspraak of kritische vragen.
  Omroepen oprichten is een makkie. Kijkers behouden veel lastiger. Ik een Ongehoord oprecht veel succes, maar waarom gaan ze eigenlijk niet gewoon commercieel als ze denken zo veel aanhang te hebben?

 49. Rob Willems

  Het zou de zakkenvuller Klaas Dijkhoff sieren indien hij zijn € 37.000,– “wachtgeld” alsnog aan de voedselbanken zou overmaken. Waar “wacht” je op Klaas? Tenslotte heeft jouw partij er voor gezorgd dat de BTW op levensmiddelen verhoogd is van 6 naar 9%.

 50. Papa

  Juist, het gaat niet over alleen maar één persoon. Baudet heeft gewoon gelijk.

 51. Einde van NL

  @Johanj34
  Sat 30 Nov 2019 om 13:05

  ….”@Einde van NL
  Als je alleen maar kan komen met termen als ‘links gespuis’ ben je een wel heel zielig en sneu ventje”….

  Dank voor je feedback en “links gespuis” is nog maar een understatement.

 52. Ome Cor

  Ophouden met verdere versnippering.
  Ontzuild zijn we al.
  Marktwerking op velerlei gebied werkt niet.
  Benoemen en oplossen van misstanden moet!
  Profiteurs aanpakken en de ongewenste en criminele asielzoekers het land uitzetten. Wil het land van herkomst niet meewerken, dan verdragen (en/of toegezegde bedragen in EU-verband) opschorten of die lui de leegstaande bajessen in. Stopt ook meteen de aanzuiging (alhoewel sommige ‘zoekers’ dat prefereren boven de vaak uitzichtloze situatie in hun eigen corrupte land).
  De ECHTE asielzoekers wel helpen.
  Dat is voor mij niet links of rechts.
  Toch zeg ik: geen ON maar OFF.

 53. Driek

  Als Thierry zo graag op TV wil kan hij natuurlijk ook gewoon een eigen commerciële zender beginnen.
  Met tien miljoen aanhangers is de financiering geen probleem en het vinden van adverteerders ook niet.
  Als het mislukt is hij toch niet zo populair als hij en zijn fans denken en kan hij zich weer met nuttige zaken gaan bezighouden.

 54. Bart

  @Driek Dat zou een mooie boel worden. Dat elke politieke partij zelf een eigen omroep of commerciële zender mag beginnen. Breng de zittende partijen niet op ideeën want dan krijgen we wel een heel gevaarlijk land. Nu mag het namelijk niet.

 55. iefkleinhertje

  Wat is die Nynke De Jong een uitgezakte linkse zeug zeg en dan zelf in zo’n dom schaats programma gaan zitten.

 56. Bedorven Aambeienspleet

  Pauw en zijn redactie waren weer uitermate kinderachtig met hun compilatie van Baudet en Pauw die net deed alsof hij niet wist wat het Duitse model was.

 57. Kersemus

  Wat een enge vrouw die Nynke!

  Je kan het eens zijn met Baudet of niet, maar ga er dan niet met een zure neerbuigende blik aan tafel zitten als hij aan het woord is, bah!

 58. henk

  En ik heb genoeg van die humorloze opgeblazen pauw, die Thierry Baudet heet. Grrrr.

 59. Rob Willems

  Lodewijk Asscher van de Partij van de Asielzoekers die zo begaan is met het lot van de allerarmsten maar wel tegen de verlaging van de BTW voor levensmiddelen stemt. Weer zo’n schitterend voorbeeld van een salon socialist. Echte socialisten stemmen SP….weg met dit partijkartel van zakkenvullers…Bah.

 60. Critcaster

  Een onbenul als Baudet is al die aandacht niet waard. Dit individu kletst zo verschrikkelijk uit zijn nek

 61. Sum

  Dat individu heeft 60 iq-punten meer dan jij. Een beetje respect voor iemand die zich inzet voor de publieke zaak lijkt me op z’n plaats. Wat jij ook van die ideeën vindt.

 62. Erwin

  Heel simpel: vergelijk verschillende standpunten van politieke partijen, geen politici maar partíjen, want dáár stem je op, zet ze af tegen je eigen situatie en dat van de mensen in je omgeving en breng bij de eerstevolgende verkiezingen doordacht en weloverwogen je stem uit op Baudet of wie dan ook. Maar níét stemmen omdat hij het hardste roept dat het allemaal kl*te is en je geen geld en opleiding hebt en denkt dat hij het wel even gaat oplossen. Dat is namelijk niet zo.

 63. Rob Willems

  Laten die geweldige leiders van het partijkartel eerst maar eens competente ministers en staatssecretarissen selecteren voor onze Ministeries.
  Partijprogramma’s beloven altijd leuke dingen voor de mensen maar als incompetente & arrogante kneuzen zoals Jodocus Kwiebus en Grietje van Leegboven als beloning voor het totaal mislukken als staatssecretaris door ons nationale “lachebekje” tot minister worden bevorderd dan geef ik geen ene moer meer om al die mooie beloften want zij draaien toch de boel in de soep.

  Meer dan € 700 miljoen was er nodig om de Belastingdienst af te laten slanken en nog liet staatssecretaris Jodocus Kwiebus toe dat de directie er een enorme puinhoop van maakte. Er waren zelfs nog vele tientallen miljoenen Euro’s extra nodig waren om alle missers weer een beetje recht te trekken.

  En Grietje van Leegboven laat nu als minister zien totaal geen haast te hebben met het los trekken van de door haar verziekte nieuwbouw van de broodnodige woningen. Weer een kneus zonder verstand van zaken die wel even op eigen houtje belachelijk lage PFAS normen afkondigt.
  Stond vast ook niet in het partijprogramma van Dilettanten 66 bij de verkiezingen net zoals de mooie dividendbelastingplannen voor Unilever & Shell in het partijprogramma van de partij voor VolksVerlakkerij & Demagogie! Bah….

 64. Mike

  Goed gesproken Thierry Baudet! Hij benoemt precies wat er mis is met de Publieke Omroep.

 65. Rob Willems

  En daar hebben we de volgende onbekwame kneus van Dilettanten 66, Menno niet zo Snel……wat laat kereltje Pechtold toch een hopeloze ploeg van losers achter. Oh neen toch niet achter… deze alles beter weter gaat de volgende bodemloze put verzorgen….verbouwing van de Tweede Kamer…nu al op zeker een half miljard Euro begroot maar let op mijn woorden…..daar kan de mislukte ex-wethouder uit Leiden dik overheen….bah.

 66. Hj

  Zag je Nynke de Jong dan… Wat zat zij zich kapot te ergeren aan Baudet. Ik genoot van haar ergenernis

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.