Geraldine Kemper maakt soort Familiediner voor RTL

Geraldine Kemper, die afgelopen juni de overstap maakte van BNNVARA naar RTL, gaat een soort Familiediner presenteren voor de commerciële zender. De focus komt te liggen op verbroken banden tussen kinderen en hun ouders. Dat blijkt uit een kandidatenoproep. Bij haar overstap naar RTL werd al bekend dat Kemper de nieuwe backstage-presentator wordt van The Voice of Holland en Expeditie Robinson Videoland gaat presenteren, en daar komt nu deze titel bij.

Kemper heeft een kandidatenoproep opgenomen. “Een op de vijf kinderen heeft geen contact meer met zijn of haar ouders. Ik kan uit eigen ervaring spreken dat dat echt wel een impact op je kan hebben“, begint ze.

De presentatrice wijst erop dat haar vader het gezin al verliet toen ze vijf jaar was. Daarna is er nooit meer contact geweest. “Het kan bijna niet anders dan dat hij me wel eens langs ziet komen op tv en ik hoop dat hij dan trots is“, zei ze twee jaar geleden in Van der Vorst ziet sterren.

Dat ze nu een programma mag gaan maken over dit onderwerp past bij het streven van Peter van der Vorst om presentatoren echt als makers te zien, die televisie maken vanuit hun persoonlijke ervaringen en interesses.

In de oproep zegt Kemper: “Voor een niet programma ben ik op zoek naar mensen met een slechte of zelfs verbroken familierelatie. Dus zie jij één van je ouders niet meer sinds de scheiding of is sinds de coming-out van je broer de familie uit elkaar gevallen? Kunnen je zussen niet meer door één deur? Laat het mij weten.”

De productie is in handen van Vincent TV Producties. Daar kunnen dan ook de aanmeldingen naartoe: [email protected].

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen