Frank en Rogier: ‘Geen moeite met leeftijdskloof Brazes’

Frank Jansen (73) en Rogier Smit (44) hebben absoluut geen moeite met het leeftijdsverschil van Bridget Maasland (45) en André Hazes jr (25). Dat hebben ze laten weten in Shownieuws. Waar ‘Brazes’ 20 jaar met elkaar scheelt, is het leeftijdsverschil van het populaire SBS 6-duo 29 jaar. “Maar daar voel je echt helemaal niets van hoor, echt niet!“, zegt Rogier (foto: links), met een knipoog wijzend op hun seksleven. Daarna: “We denken daar niet over na, het overkomt je gewoon.

Frank: “We denken daar niet meer over na, want als je daarover gaat denken, dan wordt het heel vervelend. Je moet het meteen vergeten. In het begin speelde het wel een rol, want ik was er heel bang voor. Ik dacht: verdorie.”

Rogier: “Maar dat was meer omdat hij dacht over wat er over oudere mannen met een jong meisje gezegd wordt. Zo van: dan hebben ze zo’n lekker jong, blond ding aan de haak geslagen. En aangezien ik ook enigszins blond ben, dacht hij…”

Frank: “Ik kreeg wel commentaar van mijn clubvriendjes, waar ik altijd wat tegen zei als ze toevallig met een jong, blond ding doorkwamen. Ik dacht: ooooh. Ik kreeg wel op m’n kop hoor hier en daar.”

Ze zijn hartstikke blij voor Brazes. Frank: “Ik vind het hartstikke leuk, ja tuurlijk.”

Rogier: “Het leeftijdsverschil is niet ter sprake. Het gaat toch om het gevoel? Het zit goed of het zit niet goed.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen