Foto’s ex-vrouw Peter R. de Vries op internet: ‘Aangifte’

Peter R. de Vries stapt naar de politie vanwege foto’s die op internet circuleren van zijn ex-vrouw Jacqueline. Het doorsturen van deze foto’s is strafbaar. Dat laat de misdaadjournalist weten op Twitter. De Vries twittert: “Op internet/WhatsApp wordt een setje foto’s rond gestuurd waarvan wordt gesteld dat het mijn ex-vrouw is. Voor wie zich aan die foto’s verlekkert: het gros is fake, gemaakt om te beschadigen. Wie ze stiekem doorstuurt: het is strafbaar. Er wordt aangifte gedaan.”

Het lijkt dus te gaan om compromitterende foto’s. De Vries stelt dat ‘het gros’ niet echt is, wat impliceert dat een aantal foto’s wel echt zijn. Om welke foto’s het gaat is voor veel mensen niet duidelijk. Eén ding is duidelijk: het is natuurlijk vrij ranzig om De Vries – om welke reden dan ook – te pakken via zijn ex-vrouw.

De Vries krijgt gemengde reacties. Een aantal mensen lijkt ervan te genieten dat hem dit overkomt, anderen steunen hem. Sommigen lijken de foto’s te hebben gezien. “Trouwens…….. leeeeeeelijkkkk“, zegt ene Petra bijvoorbeeld gemeen.

En een ander zegt: “Wel heel erg vermakelijk om te kijken 🤣🤣🤣🤣🤣

Gelukkig krijgt De Vries ook steunberichten. “Wat vervelend ook al zijn ze fake, veel sterkte samen.

Hopelijk voor alle betrokkenen worden de foto’s niet verder verspreid.

Het is niet de eerste keer dat De Vries last heeft van social media. Eerder verscheen een filmpje in de media waarin te zien was hoe zijn afspraakje met een dame bruut verstoord wordt, kennelijk door een boze ex-vriend. Lees daarover: Peter R. de Vries-rel uitgebreid aan bod in Boulevard (april 2017).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen