Films blijven belangrijk op Net5, La La Land in december

Wat Linda de Mol ook allemaal uit de kast trekt op Net5 – van Marco Borsato’s afgewezen minnares die een nieuw vriendje zoekt tot het theekransje van Merel Westrik, het zijn uiteindelijk toch de films die de steunpilaren vormen van deze zender. In december presenteert Net5 voor de vijfde keer de Lovely December-filmmaand en één van de grote publiekstrekkers moet de première van de musicalfilm La La Land worden. Die staat op maandag 9 december op het menu.

In La La Land, de winnaar van zes Oscars, wordt het verhaal van Sebastian (Ryan Gosling) en Mia (Emma Stone) verteld. Mia is een serveerster die dolgraag actrice wil worden, maar het lukt haar maar niet deze droom te realiseren. Sebastian is jazzmuzikant en droomt van een eigen club.

Mia en Sebastian komen elkaar per toeval een aantal keer tegen en worden verliefd op elkaar. Ze stimuleren elkaar om hun dromen na te jagen. Het succes drijft hen echter ook verder uit elkaar en zet hun relatie onder druk.

De hele maand december zendt Net5 weer ‘de meest populaire en romantische films uit’. Er staan in totaal twee tv-premières op het menu. Naast La La Land gaat het om The Greatest Showman, die op maandag 2 december wordt uitgezonden.

Verder worden de volgende films uitgezonden bij Net5:

dinsdag 3 december om 21.30 uur Notting Hill
donderdag 5 december om 20.30 uur Bridget Jones Diary
dinsdag 10 december om 20.30 uur Nanny McPhee
donderdag 12 december om 20.30 uur Bridget Jones Baby
maandag 16 december om 20.30 uur The Santa Clause 1
dinsdag 17 december om 20.30 uur Paddington
donderdag 19 december om 20.30 uur The Holiday
maandag 23 december om 20.30 uur The Santa Clause 2
dinsdag 24 december om 20.30 uur The Witchess
woensdag 25 december om 20.30 uur Love actually
donderdag 26 december om 20.30 uur Four Christmases
maandag 30 december om 20.30 uur New year’s eve

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen