Derde persoon stuurt Wilfred sms’jes uit naam Peter R.

Een derde persoon heeft Wilfred Genee vrijdagavond tijdens de uitzending van Veronica Inside een sms’je gestuurd uit naam van Peter R. de Vries. Sterker nog: deze verscheen ook in hun al bestaande sms-conversatie. Dat vertelden ze zondagavond in Café Hendriks & Genee. Het was even schrikken voor Genee. “Ik zat afgelopen vrijdag in de uitzending van VI en dat ging over iets hoogstaands, namelijk clitorissen. Toen kreeg ik op een gegeven moment een berichtje binnen van Peter.

In dat berichtje stond: ‘Ik weet niet hoe groot de clitoris is, maar ik vind jou de grootste lul van Nederland.’ “Ik dacht: wat is dit nou? Dus ik stuurde een berichtje terug naar Peter van: ‘Ben je boos? Wat is er aan de hand?’ Peter zei heel verbaasd terug naar mij: ‘Waar heb je het over?’

De heren hebben vervolgens een tijdje heen en weer zitten sms’en naar elkaar. “En toen hebben we elkaar maar gebeld. Toen bleek Peter dat helemaal niet naar mij gestuurd te hebben.”

Wat is er gebeurd? “Er blijken dus websites te zijn waar je bijvoorbeeld het nummer van mij en Peter kan gebruiken om berichten naar elkaar te sturen. Er zijn gewoon sites in Nederland die dit kunnen. Ik dacht echt dat Peter heel kwaad werd, want ik wilde aankondigen dat hij kwam aanstaande zondag.

Hélène Hendriks: “Ik zit ook meteen te denken aan Wendy van Dijk. Dat zou ook nog kunnen, hè?

Dat die het is?“, wierp Frits Barend op, tot hilariteit van de studio.

Genee: “Jij had hetzelfde. We schrokken er allebei een beetje van.”

De Vries: “Ik was verbijsterd. Hij stuurde mij een berichtje van: ‘Meen je dit of is het een grap?’ Ik dacht: ‘Waar heeft hij het over?’ Want ik had helemaal niks gestuurd.”

Genee tegen Hendriks: “Het is wel raar, want stel dat ik uit jouw naam een flauw sms’je naar John de Mol stuur, dan heb jij gedonder.”

Foto: SBS, RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen