Marianne Zwagerman terug bij ‘oude liefde’ Telegraaf

Marianne Zwagerman haalde lange tijd veelvuldig het nieuws als opiniediva op het gebied van radio en televisie, maar plotseling werd ze overschaduwd door Angela de Jong van het AD. Net als La Jong krijgt nu ook Zwagerman een column, en wel bij haar ‘oude liefde’ De Telegraaf. “Je wilt niet terug, je wilt verder naar waar je nog niet was. Ik was heel veel dingen bij De Telegraaf, maar nog nooit columnist. En het is waar wat ze zeggen over oude liefde“, laat ze weten in een reactie.

Naast haar column voor BNR Nieuwsradio op dinsdag, zal Zwagerman nu elke vrijdag een column schrijven voor de website van De Telegraaf. “Het leuke van deze column is dat het online is, en dus zo actueel“, laat ze weten.

Ze vervolgt: “Ik mag duiden waar mensen het over hadden toen ze vanmorgen de eerste kop koffie uit de automaat haalde. En zal natuurlijk wel wat andere onderwerpen aansnijden dan Frits Huffnagel.

Zwagerman doelt op de andere nieuwe columnist van de krant. De Telegraaf presenteert namelijk vijf nieuwe columnisten. Van maandag tot en met vrijdag zullen Afshin Ellian, Kitty Herweijer, Frits Huffnagel, Eddy Terstall en Marianne Zwagerman van zich laten horen.

Zie ook het artikel hierover op de website van De Telegraaf.

Foto: WNL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen