Duncan Laurence wil Jan Kooijman op Songfestival

Duncan Laurence denkt dat Jan Kooijman ook een hele goede optie zou zijn voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Dat heeft de zanger, aan wie we de Nederlandse editie van het liedjesfestijn te danken hebben, gezegd op Radio 538. De naam van Kooijman is nog niet vaak gevallen in dit verband en dat is natuurlijk niet voor niets. Laurence denkt wél dat het een goede keuze zou zijn. “Zulke types presentatoren zou ik vet vinden“, zo laat hij weten.

Laurence heeft niet een favoriete presentator. “Ik weet het eigenlijk niet zo goed, nee. Het is heel erg, maar ik heb niet iemand die er meteen uit springt van: die moet het echt, echt doen“, zegt hij.

Er komen twee namen in hem op. “Ik zou juist wel een Doutzen Kroes kiezen, omdat zij zich internationaal echt heeft bewezen en jong en fris is. Dat vind ik vet. En Jan Kooijman bijvoorbeeld. Zulke types presentatoren zou ik vet vinden. Maar ook out of the box met een Doutzen, die misschien niet meteen alles presenteert, maar zich wel op een andere manier presenteert.”

Heeft hij er wat over te zeggen? “Ik word betrokken bij mijn deel van het Songfestival.

Laurence gaat als Songfestival-winnaar uiteraard een  optreden verzorgen. “Ik ga in ieder geval hopelijk een heel vet optreden neerzetten. Dat is ook eigenlijk waar ik het voor doe.

Foto: Radio 538

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen