Show-Koos blijft geheimzinnig over nieuwe baan

Koos van Plateringen blijft nog even geheimzinnig over zijn nieuwe baan. Hij wil nog niet kwijt wat hij gaat doen nu hij uit onvrede is opgestapt bij SBS 6. Dat zei de voormalig Shownieuws-reporter zondagavond in Café Hendriks & Genee. Van Plateringen zei anderhalve week geleden in een interview met De Telegraaf dat hij ‘iets heel leuks’ gaat doen rondom het Eurovisie Songfestival. Hij wilde daarbij niet zeggen of het voor televisie zou zijn, maar wel dat hij pas in april of mei begint.

De verslaggever, bij intimi ook wel bekend als show-Koos, kon er gisteren nog niet veel aan toevoegen. “Ik heb altijd heel erg een hekel aan mensen die op tv zeggen: ‘Ik ga iets heel leuks doen, maar ik mag er nog niks over zeggen.’ Ik ben nu zo iemand die dat moet gaan zeggen, dus we kunnen het gesprek aangaan, maar ik kan er nog niks over zeggen.”

Gaat hij iets rondom het Songfestival presenteren? “Ik ga niet daar op tv bij AVROTROS… Nou ja, tenminste. Nee, dat ga ik niet doen. Ik ga niet het Songfestival presenteren.”

En de green room dan? “Nou, dat zou ik heel leuk vinden.”

Van Plateringen lijkt dus te hinten op een backstage-klus bij het Eurovisie Songfestival. Voor de podiumpresentatie worden namen als Doutzen Kroes en Michiel Huisman genoemd.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen