Show-Koos blijft geheimzinnig over nieuwe baan

Geplaatst op ma 18 nov 2019 om 15:15

Koos van Plateringen blijft nog even geheimzinnig over zijn nieuwe baan. Hij wil nog niet kwijt wat hij gaat doen nu hij uit onvrede is opgestapt bij SBS 6. Dat zei de voormalig Shownieuws-reporter zondagavond in Café Hendriks & Genee. Van Plateringen zei anderhalve week geleden in een interview met De Telegraaf dat hij ‘iets heel leuks’ gaat doen rondom het Eurovisie Songfestival. Hij wilde daarbij niet zeggen of het voor televisie zou zijn, maar wel dat hij pas in april of mei begint.

De verslaggever, bij intimi ook wel bekend als show-Koos, kon er gisteren nog niet veel aan toevoegen. “Ik heb altijd heel erg een hekel aan mensen die op tv zeggen: ‘Ik ga iets heel leuks doen, maar ik mag er nog niks over zeggen.’ Ik ben nu zo iemand die dat moet gaan zeggen, dus we kunnen het gesprek aangaan, maar ik kan er nog niks over zeggen.”

Gaat hij iets rondom het Songfestival presenteren? “Ik ga niet daar op tv bij AVROTROS… Nou ja, tenminste. Nee, dat ga ik niet doen. Ik ga niet het Songfestival presenteren.”

En de green room dan? “Nou, dat zou ik heel leuk vinden.”

Van Plateringen lijkt dus te hinten op een backstage-klus bij het Eurovisie Songfestival. Voor de podiumpresentatie worden namen als Doutzen Kroes en Michiel Huisman genoemd.

Foto: SBS
23 Reacties op “Show-Koos blijft geheimzinnig over nieuwe baan”


 1. sukkel

  Koos is een slechte interviewer walgelijk mannetje

 2. Bram

  Waarschijnlijk de zwakbegaafden bij de ingang interviewen. leuk maar niet bepaald een wereldklus…

 3. Curryworst

  Koos Werkeloos

 4. Kijker

  Mediacourant vindt het niet erg om Cafe Hendriks en Genee volledig af te branden, maar vervolgens wel allerlei artikelen eraan te wijden. Lekker man.
  Je kan inmiddels een linkje naar de uitzending plaatsen.

 5. Bram

  Persconferenties zal hij gaan doen na de repetities samen met Roos Moggré, let maar op!

 6. Peter

  Waarschijnlijk barman in Ahoy?

 7. Flupke

  Waarschijnlijk als 1 van de 100 gezochte vrijwilligers…

 8. Ton van Dam

  Show Koos??????????????? Man wat zielig.

 9. Sum Ting Wong

  Geen gevoel voor humor, Ton?
  Geeft niets, jij hebt vast weer andere kwaliteiten.

 10. Hermann Boring

  Goed dat men werkelozen stimuleert vrijwilligerswerk te gaan doen. Zo blijft hij toch nog een beetje verbonden met zijn oude vak. En als hij de UWV-consulent lief aankijkt valt er vast iets te regelen qua reiskosten.

 11. Mediamaatje

  Vruchtbare uitzending, dat Café Hendriks en Genee, benieuwd hoeveel MC-items er nog uit te halen vallen ;-)

 12. FlyingLotus

  Wat een amoebe. Past prima bij de commerciëlen.

 13. dennis

  Koos zijn geld zal snel opraken zonder inkomen. Zelf ontslag genomen, geen enkel recht op een uitkering.

 14. Demi

  Lekker werk zoeken buiten de tv wereld, want je hoort niet op de buis, te beschamend

 15. Erwin 020

  Koos had ook een mening over de vrijwilligers :
  ” Wat een smet op het blazoen van de organisatie van het ESF. Als je teamleden gaat zoeken die 18 dagen de landenteams gaan begeleiden voor en tijdens het Eurovisie Songfestival, moet je zeker selecteren op talen, flexibiliteit, inzet en passie & goed gastheerschap. Als je echter deze klus gaat inzetten op vrijwillige basis is dat echt een regelrechte belediging voor deze vrijwilligers. – If you pay peanuts you get.. – .De reden zal echt wel de kosten zijn etc. De kosten van beveiliging en productie zijn torenhoog maar op deze teamleden moet je niet gaan bezuinigen. Zij zijn immers voor en tijdens het festivals de ware hosts. De vergelijking met Olympische spelen gaat dan ook totaal mank. Deze vrijwilligers hebben echt geen 18 dagen 10 uur per dag gewerkt.
  Ik ben zo benieuwd wat voor mensen dat zijn die zonder enige betaling of zelfs vergoeding- zelfs geen reiskosten of verblijfskosten – dit werk gaan doen want dat is het werk, leuk werk maar wel werk. Vrijwilligers voor het Damdiner, de Amsterdam Gay Pride etc. dat is inzet voor een goed doel of community, mensen die zich inzetten met passie & ziel maar het ESF is géén charity of goed doel maar is een Europees commercieel event.
  Op deze gastheren en gastvrouwen moet je vooral niet bezuinigen. Zij zijn immers – naast de inzending – de ware ambassadeurs van ons land.”

 16. Nils Holgersson

  Koos gaat het songfestival presenteren in de ‘rest room’.

  Als vrijwilliger, achter een tafeltje met schoteltje er op.

 17. Kusje

  Koos is nooit uit onvrede opgestapt dat maken jullie ervan sensatie site

 18. natte kut

  koos gaat de gayroom in

 19. bastiaan

  toch totaal niet boeiend wat show koos gaat doen…zo niet intresting

 20. Suzy Wang

  @ Niels Holgersson,
  Bedoel je niet Darkroom?

 21. Peanut

  Er worden namen genoemd. Spannend hoor. Koos zegt dat hij iets leuk zou vinden. Dus wie weet… Oftewel, wat zit ik net nou eigenlijk te lezen? Bag full of nothing.

 22. Annoniemus

  Het nieuws is dat hij geen baan heeft , dat is veel pijnlijker !

 23. EH

  Wat is ie eigenlijk knap hè :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.