Britt tegen Wilfred: ‘We zijn nu net Carice en Halina!’

Britt Dekker en Wilfred Genee deelden elkaar gisteren zóveel complimenten uit in de seizoensopener van Café Hendriks & Genee, dat het haar enorm deed denken aan DWDD-achtige taferelen met Carice van Houten en Halina Reijn. “Het begint nu walgelijk te worden met elkaar allemaal complimenten geven, het klieken. Dit is Carice van Houten, Halina Reijn en Matthijs van Nieuwkerk. Gadverdamme!“, riep Dekker tot hilariteit van gastheer Genee en het aanwezige studiopubliek.

Dekker vertelde dat ze lange tijd vreesde voor Genee. “Al drie jaar lang vroegen ze me voor The Friday Move, maar ik dacht: ik heb gewoon geen zin om op een vrijdagmiddag, als ik kan borrelen met vriendinnen, afgezeken te worden door Wilfred, maar ik vond het echt fantastisch en sindsdien staat Wilfred wel in mijn top drie van beste presentatoren.”

Hoe ziet die top drie eruit? “Matthijs van Nieuwkerk staat op één, Wilfred op twee en Jeroen Pauw op drie. Ik hou ervan als je gewoon vraagt wat je wil weten en niet denkt: oh, laat ik vrienden worden met mijn gast! Ik vind hem gewoon een van de beste interviewers van Nederland.

Die Friday Move-uitzending van toen, in december 2018, was Genee goed bevallen: “Het was hartstikke gezellig en iedereen houdt van jou! Iedereen houdt toch van Britt?

Daarop kwam Dekker met haar opmerking over DWDD. Ook zei ze: “Hier moet je wel voor oppassen, ha ha. Het was net ook een beetje van: die mensen van Veronica gaan allemaal aardige dingen over John de Mol zeggen. Dat is ook al zo klef.”

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen