‘DWDD-gesprek Carice en Halina ronduit bizar’

Het gesprek dat Halina Reijn en Carice van Houten vorige week donderdag voerden in De Wereld Draait Door over hun nieuwe film Instinct blijft op Twitter maar voor ongeloof zorgen. Het gedweep van gastheer Matthijs van Nieuwkerk met Halina, Carice en hun acteursvriendengroepje kent geen grenzen. Twintig minuten lang kregen ze de ruimte om elkaar de hemel in te prijzen. De één vond de ander geweldig, maar omgekeerd vonden ze elkaar allemaal nóg geweldiger.

Renske Holwerda, regisseur van RTL Nieuws, zegt: “Dit interview is op het interview met ‘De Verleiders’ na, het meeste bizarre gesprek in DWDD dat ik ooit zag.

SBS 6-ster Leonie ter Braak daarop: “Waarom?

Elsevier-bekendheid Nikki Sterkenburg daarop: “Elkaar bewieroken, benadrukken dat het Hele Grote Sterren zijn maar dat deze film écht anders is, oja en het is wel een hele spannende film mensen! En Matthijs roept bij elke vraag zo ongeveer dat ze Heel Veel Tijd hebben. Maar eigenlijk wordt er 16 minuten lang NIKS gezegd.

Holwerda: “Verder werd er niet één kritische vraag gesteld. Werd er gesproken over juichende recensies (die er zeker óók waren, maar ook flink wat kritische). En hoe men vervolgens sprak over genomineerden Televizierring was met een minachting, zeer onsympathiek.

Sterkenburg: “Al hadden ze maar de vraag gesteld: ‘Jullie zijn al heel lang beste vriendinnen. Hoe is het ineens om aanwijzingen van je beste vriendin te moeten aannemen?’ Maar het was vooral: ‘Nee, jij bent goed. nee, jij bent goed’.

En oninteressant geneuzel.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen