Britt Dekker: ‘Weekend verzint heel interview met mij’

Geplaatst op di 05 nov 2019 om 11:45

Britt Dekker heeft het blad Weekend van hoofdredacteur Bart Ettekoven zondagavond flink voor schut gezet in de talkshow Café Hendriks & Genee. Ze beweerde dat het tijdschrift een heel interview met haar heeft verzonnen. Dat was te zien op Veronica. Het duo Wilfred Genee en Hélène Hendriks rakelde een Weekend-interview met Dekker uit 2013 op, waarin ze onder meer zegt dat ze een hekel heeft aan Paul de Leeuw en graag een programma over heftige seks wil maken.

De uitspraken die Dekker deed in Weekend zijn nog altijd online terug te vinden. Over De Leeuw zei ze: “Als er een iemand is die ik stom vind, is hij het wel. Hij vind zichzelf helemaal geweldig en ik hou niet van dat soort mensen. Paul de Leeuw vind ik gewoon niet leuk.

Dekker ontkent nu dat ze die uitspraak heeft gedaan in Weekend. “Die lullen toch allemaal? Ik heb daar nog nooit mee gesproken!

Vindt ze De Leeuw dan wél leuk? “Ik vind hem zeg maar gewoon heel goed in zijn werk en verder ken ik hem niet zo goed.”

Dan: “Ik weet niet of ik dat gezegd heb, maar misschien… Je hebt toch een tijd dat je getrouwd bent met iemand die je heel leuk vindt en niet meer of andersom. Het kan veranderen. Een foutje kan gebeuren, toch?

Seks

Verder zei Dekker in het interview dus een seksshow te willen presenteren, maar niet zoals Spuiten & Slikken. “Nee, het moet extremer. Zoals mensen die elkaar aan het plafond hangen en SM, want dat vind ik echt heel interessant. Zelf zou ik dat soort dingen trouwens nooit doen. Doe mij maar gewoon de huis-tuin-en-keuken-seks.

Dit komt uit hetzelfde interview met de Weekend!“, merkte Genee zondag op.

Dekker toen: “Hou eens op! Misschien moet je Weekend Online niet als bron nemen in een talkshow. Neem Het Parool of de Volkskrant, dan weet je gewoon dat het waarheid is. Wie print dit soort blaadjes voor je uit? Ik heb het echt nooit over een seksprogramma gehad. Ik weet niet wat het is.”

Genee: “Ik weet in elk geval dat toen we net de uitzending begonnen, je niet eens meer wist dat je een lijstje voor jezelf had opgesteld over drie dingen die je niet meer wilde bespreken. Ik weet niet hoe lang jouw langetermijngeheugen is.”

Dekker: “Mijn sterrenbeeld is een vis, maar mijn geheugen is wel iets beter dan dat, hoor.”

Cocaïne

Maar is het nou de Weekend die onbetrouwbaar is of Dekker zelf? Onlangs haalde ze het nieuws met de bewering dat ze juryleden van Superstar Chef zou hebben zien snuiven op het toilet. Al snel trok ze die bewering weer in.

Misschien was het bakpoeder of poedersuiker, zei ze. “Natuurlijk sloeg dat helemaal nergens op. Ik probeer toch ook een poging tot rectificatie te maken, maar nu verpest ik mijn eigen rectificatie.”

Genee: “Het was gewoon cocaïne dus?

Dekker: “Laat me met rust! Er stonden al allemaal rechtszaken op de stoep, dus... Daar heb ik wel echt spijt van.”

Foto: SBS
20 Reacties op “Britt Dekker: ‘Weekend verzint heel interview met mij’”


 1. ghfh

  Natuurlijk waren die chef’s wel aan het snuiven, daar staat het topkok wereldje bovendien bekend om. Daarnaast, wie neemt er nou bakpoeder of poedersuiker mee naar de wc of steekt zn neus daarin. Precies niemand. Ze was gewoon weer eens te eerlijk en is daar direct op aangesproken door hogere hand of onder dwang van lastige rechtszaken hebben ze het haar laten terugtrekken.

 2. Remi

  Britt was gewéldig zondagavond.

  … Hier ook, trouwens … luistert en geniet !

  https://www.bnr.nl/podcast/the-friday-move/10364605/britt-dekker-tino-martin-jan-versteegh

 3. iefkleinhertje

  Dat iemand een hekel heeft aan Paul de Leeuw is toch normaal ?

 4. Niels777

  zet dit programma maar gewoon op de zaterdag middag, kunnen de paardenmeisjes kijken, ze hadden beter gewoon dat nieuwe programma van Martien op dit tijdslot kunnen zetten.

 5. Je dikke moeder

  Het is onderhand al D I N S D A G !!!

 6. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  Britt is geweldig

 7. Erwin

  Ze doet het dus in huis, in de tuin en in de keuken. Wat weer in huis is. Dit wijf is gespeeld dom.

 8. Bart

  Dat van die die cocaïne heeft vast wel goed gezien.

 9. Martien Meiland

  Britt kan koken

  Water koken en thee zetten. Dat is mijn kookkunst.
  Over de ballen van haar paard was top amusement.

  Mijn kinderen vonden het prachtig

 10. pip

  Als dit kabinet zo doorgaat komen we in een crisis terecht zoals voor de tweede wereldoorlog.

 11. Britt

  Ordinaire opvul tv

 12. Bo

  Altijd fijn dat MC het interview nog eens integraal helemaal uittypt. Toch blijf ik haar stem horen als ik het lees en blijf ik ook die haakneus voor me zien.

 13. K.C.T.

  BNers, zij die geen hekel aan de Leeuw hebben zijn van de pot gerukt!
  zelden zo’n vies zweterig, ranzig gedrocht gezien,, onze nationale fricandel!

 14. Bert

  @K.C.T, Paul en Linda zijn anders goed met elkaar bevriend.

 15. Pauline

  Dir mens heeft nèt zoveel intelligentie als het geslachtsdeel van een viervoetig zoogdiet…

 16. Piet

  Ze was ooit op Tv begonnen als domme gans die niets van aardrijkskunde en geschiedenis wist. Om maar niet over rekenen te spreken. Riooltelevisie dus.

 17. Pißwasser

  Britt oogst bewondering. Gewoon met haar theezakjes in de pleeboy gaan staan. Petje af, heur!

 18. Gaby

  Wanneer komt er nou een youtuber die undercover van een heleboel BNers een haartest laat doen ?

 19. E..

  @pauline wat is een viervoetig zoogdiet (controleer eerst je berichten voor dat je ze plaats je zet alleen zo je zelf voor schut.)

 20. @E..

  GEFELICITEERD
  U bent de MC-mongooI van de dag!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.