Britt Dekker hoopt op kwart kijkers Chateau Meiland

Maandagavond half negen is het tijdslot waarop SBS 6 de afgelopen weken zijn allersuccesvolste programma uitzond: Chateau Meiland. Een week na de seizoensfinale is het vanavond de beurt aan Britt Dekker om dit tijdslot te vullen met haar reallifesoap Opgezadeld met Britt. De verwachtingen zijn natuurlijk hooggespannen. “We komen op het tijdslot van Chateau Meiland. Dat wordt gewoon één groot vallend gat, want wij gaan paarden borstelen“, zei ze onlangs in RTL Boulevard.

Dekker is er best wel zenuwachtig over. “Ik vind het wel een dingetje dat ik denk: o, we komen in het slot van Chateau Meiland. Als wij een vierde overhouden, dan eet ik taart en dan sturen we een taart op.”

Luuk Ikink denkt dat het lastig wordt voor Dekker. “Net zo leuk en grappig als Chateau Meiland kan het niet snel worden.”

Het programma van Dekker neemt het onder meer op tegen Veronica Inside. “Wie is de baas over de afstandsbediening? Zijn het de paardenmeiden of de mannen?“, grapte ze gisteren in Café Hendriks & Genee. “Nee, als we een vierde over houden, ben ik tevreden, hoor.

Waarom moeten de mensen kijken? “Ik zou gewoon kijken en zelf bepalen wat je ervan vindt. Of je vindt het leuk of niet. Het is meer gewoon je eigen keuze. Als je heel erg van paarden houdt is het echt superleuk.

In Opgezadeld met Britt geeft Britt Dekker een kijkje in haar allesbehalve saaie en voorspelbare dagelijkse leven. De kijker maakt kennis met haar liefde voor paarden en haar droom om goed te presteren op het Nederlands Kampioenschap Dressuur.

Chateau Meiland scoorde vorige week ruim 1,4 miljoen kijkers. De uitzending van opvolger Opgezadeld met Britt is vanavond om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: Talpa, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen