RTL 4 viert jubileumseizoen met Voice-winkeltje Utrecht

Het tiende seizoen van RTL 4’s grootste tv-hit The Voice of Holland begint al op vrijdag en dat viert de zender met een winkeltje in Utrecht. Deze zogenoemde pop-up store opent op woensdag zijn deuren in Hoog Catharijne. Dat heeft de zender laten weten. In deze tijdelijke The Voice-winkel in het Utrechtse treinstation kunnen mensen twee weken lang niet alleen op de foto in de draaiende rode coach-stoel, maar zichzelf ook van hun meest muzikale kant laten horen en auditie doen.

Verder kunnen passanten in het rijke verleden van The Voice duiken middels een ‘indrukwekkende trip down memory lane’ langs de meest memorabele momenten van de afgelopen negen jaar The Voice of Holland.

Het jubileumseizoen van The Voice wordt gepresenteerd door het nieuwe presentatieduo Chantal Janzen en Martijn Krabbé. De vier coaches zijn precies hetzelfde als vorig jaar: Anouk, Ali B, Lil Kleine en Waylon.

RTL 4 heeft vandaag een humoristisch bedoeld filmpje verspreid van hoe Janzen haar eerste dag bij The Voice beleefd heeft. Die ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen