Beste Zangers mogelijk verder zonder Jan Smit

Beste Zangers neemt mogelijk afscheid van zijn vaste presentator Jan Smit. De zanger heeft voor de rest van 2020 al zijn optredens geannuleerd vanwege acute laryngitis, een chique naam voor strottenhoofdontsteking, en dat heeft ook gevolgen voor de opnames van zijn NPO 1-programma Beste Zangers, die in december zouden plaatsvinden. “We zijn nu aan het bekijken of we zonder Jan gaan of eventueel later met Jan“, laat een woordvoerder van AvroTros weten in een verklaring.

De presentatie van Beste Zangers, dat volgend jaar zijn dertiende seizoen in gaat, is al sinds het vierde seizoen in handen van Smit. De eerste editie werd gepresenteerd door Edsilia Rombley, de tweede en derde editie door Victor Reinier.

Dat de opnames al in december plaatsvinden is volgens RTL Boulevard wel heel opmerkelijk. “Het kan zijn dat het te maken heeft met een eventuele rol bij het Songfestival, want normaal nemen ze het in april op“, aldus verslaggever Aran Bade.

Beste Zangers is een programma waarin bekende artiesten elkaars liedjes zingen, waarna ze elkaar huilend in de armen vallen.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen