Pow-Dennis investeert in tv-hoofd: haartransplantatie

Dennis Schouten is nog maar 24 jaar, maar investeert al op jonge leeftijd in zijn televisiehoofd. Hij heeft een haartransplantatie ondergaan. Dat laat het televisietalent weten op Instagram. Schouten toont op het sociale medium een foto waarop duidelijk te zien is dat hij wat extra haar heeft laten inplanten. Hij was namelijk onzeker over zijn flinke inhammen. “Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is… Gelukkig heb ik dit kunnen oplossen. Vaarwel inhammen! ❤️

Schouten is momenteel op zender met zijn programma Onrecht. Zowel het AD als Trouw hebben daarover een recensie geschreven. Papierdiva Angela de Jong noemt het haar ‘ultieme guilty pleasure’. “Een soort Breekijzer waarbij Pieter Storms is vervangen door de Peppi & Kokki van deze tijd, Bram Krikke en Dennis Schouten.

De Jong: “Samen maken ze een programma dat zich nog het best laat omschrijven als puberale tv vol onderbroekenlol, maar wel met een serieus randje: zo schieten ze mensen te hulp die beduveld zijn.

PowNed-ster Schouten vindt het heel erg leuk om te lezen. “Topkrant“, laat hij weten over het AD.

En Trouw dan? Tv-recensent Maaike Bos noemt het juist ‘rampzalig slecht’. “Dit is niet goed. Conflicten worden alleen maar opgepookt, er is geen hulp. Dit is een stelletje post-pubers dat zijn vrijblijvende YouTube-trucjes nu in het echte leven over de rug van echte mensen uitvoert.”

Wat vindt Schouten daar van? “Kutkrant.

Dennis Schouten heeft zijn haartransplantatie laten uitvoeren bij de Zantman kliniek.

 

View this post on Instagram

 

Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is.. Gelukkig heb ik dit kunnen oplossen. Vaarwel inhammen! ❤️

A post shared by Dennis Schouten (@dennis_schouten95) on

Noot: dit artikel bevat gesponsorde content.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen