Airen Mylene volgens SBS 6 slechts invaller bij Hart

De naam van Airen Mylene dook al snel op na de eerste ontslaggeruchten over Gallyon van Vessem en Selma van Dijk bij Hart van Nederland. Nu deze 50-jarige vrouwen eruit liggen, duikt de 34-jarige Airen steeds vaker op als presentatrice van het nieuwsprogramma. Heeft SBS 6 er dan inderdaad gekozen om twee oudere tv-vrouwen in te ruilen voor een jonger exemplaar? Vooralsnog ontkent de zender dat en stelt een woordvoerster dat zij slechts invaller is bij de late-avondrubriek.

Het is in elk geval niet de definitieve opvolger van Gallyon en Selma, beweert de zegsvrouw. “Airen presenteert al jaren verschillende programma’s op SBS 6. Sinds afgelopen zomer valt ze inderdaad ook in bij Hart van Nederland. Ze is daarnaast ook nog te zien bij Shownieuws.

Mylene is bij Hart van Nederland waarschijnlijk iets meer op haar plek dan bij Shownieuws, omdat het laatste programma iets losser is en je daarvoor iets meer personality nodig hebt.

Hart van Nederland is sec het oplezen van autocueteksten. Wie wél schittert achter de desk is Celine Huijsmans, een van de grotere aanstormend talenten van Talpa Network.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen