‘Ziekelijke Emma Wortelboer wordt geen A-ster’

Tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf heeft goede hoop dat Emma Wortelboer nooit een A-ster wordt. Dat laat hij weten in zijn column in de krant. Goossens ergert zich aan beginnende tv-sterren die zich zo extreem gedragen. “Figuren die via de televisie beroemd willen worden, menen helaas ten onrechte dat ze coûte que coûte moeten opvallen. Denk aan Emma Wortelboer, het BnnVara-sterretje dat dacht dat de puntentelling op het Songfestival volledig om haar draaide.

Wortelboer gaf op geheel eigen wijze de punten door en deelde en passant een sneer uit aan de valszingende Madonna. “Ze ging even helemaal ’zichzelf’ zitten zijn“, schrijft Goossens cynisch.

De journaliste nam haar eigen Songfestival-optreden vorige week op de hak bij het Televizier-gala. “Wortelboer had daar een T-shirt aan met een opdruk van dat ándere bijzondere moment: zijzelf, krijsend, nadat Duncan Laurence tot winnaar was uitgeroepen.

Goddank groeien figuren die zó ziekelijk om aandacht verlegen zitten, zelden uit tot A-sterren.”

De column van Rob Goossens kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen