Cornald wil verbod op popcorn in Pathé-bioscopen

Cornald Maas wil dat bioscoopketen Pathé, en alle andere bioscopen, stoppen met de verkoop van popcorn. Hij stoort zich aan popcorn etende mensen. Dat zegt de ietwat zure tv-presentator op Twitter. Maas, die de ambitie had om het Songfestival te gaan presenteren maar dat niet mag gaan doen, ergert zich er dood aan. “Verbied popcorn, m&m’s, etcetera in de bioscoopzaal. Het geknisper, gegraai en geknaag is – vooral op verstilde filmmomenten – oorverdovend.

Volger Mandy laat weten Maas een enorme zeiksnor te vinden. “Ik ben dol op je, Cornald, maar dit is gewoon een ouderwetse oude mannentweet. Een oude man die zich stoort aan het (jonge?) grut dat popcorn eet in de bios. Tip van mij: Kijk Up eens, van Pixar. Ik zie wel wat gelijkenissen. En nog beter: gewoon thuis te zien 👍😉“, zegt ze bij een gifje van een oude brompot uit Up.

Maas daarop: “A) het was oud grut en B) die film(s) zijn thuis niet te zien. Verder is leeftijdframing de makkelijkste en meest onbenullige optie. Fijn weekend verder, in all your wisdom.

Ook Mary vindt dat Maas aan het zeuren is. “Ga lekker thuis kijken dan“, zegt ze.

De presentator vervolgens: “Hey Mary, als je een beetje nadenkt (maar dat doe je kennelijk niet): die films zijn niet thuis te zien.

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen