Wilfred durft door Casa de Papel niet lang te poepen

Wilfred Genee durfde door een aflevering van de Netflix-hit La Casa de Papel niet meer lang te poepen op de wc. Hij vreesde poepdeeltjes achter te laten in de lucht. Dat gaf de Talpa-ster gisteren aan in zijn show op Radio Veronica. Genee zag in La Casa de Papel verontrustende beelden die hem tot op de dag van vandaag zijn bijgebleven. “Ik zat laatst een keer Casa de Papel te kijken of zoiets en toen ging er iemand heel boos worden op de ander, omdat die heel lang op het toilet had gezeten.”

Waarom was het personage zo boos? “Die beweerde dat je dan allemaal hele kleine poepdeeltjes verspreidt in de lucht als je zit te poepen. Is dat waar? Dat is me het meest bijgebleven van die serie. Ik schrok daar enorm van.”

Gelukkig had Genee in zijn programma dokter Ben Witteman aan de lijn en die ontkrachtte die bewering. “Nee, dat kan ik me niet voorstellen“, zei de professor.

Daardoor kan de presentator nu weer gerust poepen. Maar wat voor een poeper is Genee eigenlijk? Zijn sidekick Niels van Baarlen vroeg het hem. “Wilfred, ben jij van het zitten, gaan en klaar of heb je tijd nodig?“, vroeg hij. Een antwoord bleef echter uit.

Wel onthulde Van Baarlen iets over het poepgedrag van zijn medesidekick Rick Romijn. “Zoals Rick – hij is er nu niet, dus het is een beetje lullig – maar hij kan gewoon een hele krant van voor naar achteren uitlezen op de wc. Ik denk dan: je zit in je eigen stank en daar zit je helemaal niet op te wachten, maar hij heeft blijkbaar de tijd nodig.”

Lees ook: Wilfred Genee heeft schijterij, natte wind dreigt in VI (2 april)

Foto: Radio Veronica

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen