RTL 5 zet Bram Krikke aan het werk als voice-over

Bram Krikke krijgt het steeds drukker in Hilversum. Naast zijn huidige programma bij PowNed en zijn recente optreden als prijsuitreiker op het Televizier-gala, gaat hij nu ook aan de slag als voice-over. Dat heeft RTL laten weten. RTL 5 heeft hem ingehuurd om de teksten van het realityprogramma De Villa, dat volgende week woensdag van start gaat op het tijdslot van Ranking the Stars, in te spreken. “Hij maakt in De Villa zijn debuut als voice-over“, laat de zender weten in een persbericht.

In De Villa gaan wekelijks acht vrijgezellen een datingexperiment aan. Nadat ze door een computer gematcht zijn, brengen ze een week door in een luxe villa onder de Spaanse zon. “Wat volgt, is een week vol passie, teasen, feesten en flirten, maar ook intriges, jaloezie en flinke ruzies.”

Aan het eind van de aflevering zien we in een ontknoping wie de computer aan elkaar gematcht heeft. “Gaan deze stelletjes ook écht samen de deur uit?

Al met al dus weer een typische RTL 5-verleidingsshow. Is Krikke zelf een beetje van het verleiden? In elk geval niet met dick pics, gaf hij onlangs toe. “Ik denk niet dat ik mijn piem op een sexy manier kan vastleggen. Het lijkt dan een soort monster“, zei hij in de Viva.

Zou hij zelf met een ontbloot bovenlijf rondlopen op tv? “Ik heb een wandelende-takken-lichaam, een soort sprinkhaan ben ik. Ik ben skinny en heb geen vormen. Mijn kont is een verlengstuk van mijn rug. Over mijn lichaam ben ik niet onzeker. Het kan me niks schelen.

De Villa is volgende week woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen