Wendy vond DDD even wennen na The Voice of Holland

Wendy van Dijk moest echt even omschakelen toen ze van The Voice of Holland overstapte naar Dance Dance Dance, waarmee ze momenteel te zien is op SBS 6. Dat vertelt de presentatrice in Televizier. Waar ze The Voice altijd live presenteerde, staat Dance Dance Dance al lang op band. “Het grote verschil is dat The voice live is en dit niet. De eerste show hier rende ik me helemaal kapot. Ik dacht: ik vlieg van daar naar daar, want ik moet op tijd zijn voor de volgende aankondiging.

Dat hoefde helemaal niet. “Dan zei de productie tegen me: ‘Doe maar rustig aan, er moet toch nog wat omgebouwd worden.’ Dat was wel even wennen.”

De energieverdeling ligt heel anders, aldus Van Dijk. “Ik moet steeds op de rem trappen én mijn energie verdelen, want het is een lange avond met elkaar. Terwijl The Voice meer een sneltrein was die niet meer stopte.

Ze doet Dance Dance Dance samen met Jandino Asporaat. “We hebben absoluut een klik en ik geniet van zijn manier van presenteren. Hij improviseert erop los en haalt dingen uit mensen die anderen er niet uit krijgen.”

Dance Dance Dance is momenteel geen succes op de vrijdagavond van SBS 6. Er kijken ongeveer een half miljoen mensen naar, terwijl concurrent RTL 4 met The Masked Singer een miljoen kijkers méér weet te boeien.

Lees ook: Wendy zakt verder weg met Dance Dance Dance (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen