Wendy vond DDD even wennen na The Voice of Holland

Geplaatst op za 19 okt 2019 om 13:00

Wendy van Dijk moest echt even omschakelen toen ze van The Voice of Holland overstapte naar Dance Dance Dance, waarmee ze momenteel te zien is op SBS 6. Dat vertelt de presentatrice in Televizier. Waar ze The Voice altijd live presenteerde, staat Dance Dance Dance al lang op band. “Het grote verschil is dat The voice live is en dit niet. De eerste show hier rende ik me helemaal kapot. Ik dacht: ik vlieg van daar naar daar, want ik moet op tijd zijn voor de volgende aankondiging.

Dat hoefde helemaal niet. “Dan zei de productie tegen me: ‘Doe maar rustig aan, er moet toch nog wat omgebouwd worden.’ Dat was wel even wennen.”

De energieverdeling ligt heel anders, aldus Van Dijk. “Ik moet steeds op de rem trappen én mijn energie verdelen, want het is een lange avond met elkaar. Terwijl The Voice meer een sneltrein was die niet meer stopte.

Ze doet Dance Dance Dance samen met Jandino Asporaat. “We hebben absoluut een klik en ik geniet van zijn manier van presenteren. Hij improviseert erop los en haalt dingen uit mensen die anderen er niet uit krijgen.”

Dance Dance Dance is momenteel geen succes op de vrijdagavond van SBS 6. Er kijken ongeveer een half miljoen mensen naar, terwijl concurrent RTL 4 met The Masked Singer een miljoen kijkers méér weet te boeien.

Lees ook: Wendy zakt verder weg met Dance Dance Dance (vanochtend)

Foto: SBS
28 Reacties op “Wendy vond DDD even wennen na The Voice of Holland”


 1. ivan

  Snuifdoos Wendy stop er lekker mee, je zult nooit meer goed scoren bij het publiek.
  Pak je spulletjes en rot maar snel op en vergeet je snuifdoos niet.
  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 2. Pietje Puk

  ja

 3. FlyingLotus

  Geeft niet, wacht maar af hoe je moet wennen als je van de poedertjes af gaat.

 4. Zucht

  Wat een boeiend bericht weer.

 5. Nachas

  Met Wendy van Dijk komt het goed !…

 6. ano@niem.nl

  DDD doet het niet slechter dan bij RTL. De vrijdag wint SBS niet zo maar, dan moet men echt met een knaller van een programma gaan komen.
  Love Letters terug of Wedden Dat?! met Rolf Wouters.

 7. Didi

  Ik kijk met plezier naar Dance Dance Dance. Jury, kandidaten, Jandino en Wendy doen het uitstekend. Bevalt het je niet? Er zit een knop op de tv!!!!!!

 8. Eveline

  Haha die foto !! Hoezo gefotoshopt? Ze heeft mismaakte armen maar misschien heeft ze die al jaren hahaha

 9. sukkel

  Ben Verwendy spuugzat

 10. Sjors

  Hoe kunnen we Wendy kapotmaken. Goed bezig M.C

 11. Smulpaap

  Alsof ze alleen maar live show gedaan heeft de afgelopen jaren… zucht🙄

 12. Jan

  Ze hangt mij inmiddels ook de keel uit…

 13. Hol

  Spuug en spuug zat ben ik die Wendy. Nooit dat ik SBS zal gaan kijken.

 14. Roely

  Ben de elke keer dezelfde reacties over Wendy’s zogenaamde cokegebruik ook meer dan zat. Kinderachtig gedoe, net zoals de hetze van MC tegen Wendy. Zoals vandaag weer, Wendy zakt steeds verder met DDD, volgens mij doet Wendy dit programma niet alleen. Maar ja, MC doet er alles aan om Wendy af te zeiken.

 15. ano@niem.nl

  @Roely helemaal eens DDD haalde bij RTL dezelfde kijkcijfers. Dus niks wegzakken en voor SBS begrippen met behoorlijk concurrentie niet slecht.

 16. zorin

  Mc is duidelijk niet betrouwbaar, zoveel onzin berichten hier. De maker van deze site heeft niks anders te doen. Maar Wendy heeft het maar verwent gedrag het verpest bij het klootjesvolk en terecht. En op Jadino zit ook niemand meer op te wachten. Zeer foute keuzes van de Mol op deze mensen binnen te halen. Maar goed kijk geen commerciele prut, leve Netflix!

 17. Huismaker

  Schandalig. De bevolking van de UK heeft voor een brexit gestemd. En er wordt echt alles gedaan om dat referendum te negeren. Lijkt DDR66 of vvd wel. Als de uitkomst niet bevalt stop je je hoofd in het zand. Dat bleps mag toch niet gelijk krijgen ? Enige verschil is dat het referendum daarna hier ook direct is afgeschaft, omdat we niet de juiste antwoorden geven. En intussen janken dat geen sterveling meer in politici gelooft.

 18. John

  @Huismaker
  De EU is maffia: eenmaal erin, kom je er amper uit.
  Binnenkort mogen we onze Albaneze vrienden verwelkomen.
  Lang leve de EU!

 19. bastiaan

  zo niet interessant wat Wendy vind of denkt!

 20. Bertus

  @reageerder … Welnee dat kan hier ook gewoon… De brexit gaat uiteindelijk niet door… T kan gewoon niet…

 21. Lies

  De EU is een vuil maffia insituut waar alleen maar zakkenvullers zitten. Hoe sneller ter ziele hoe beter. Dus Nexit, Grexit, Itaexit, Spexit, Frexit, Bexit Portuexit etc kom maar op.

 22. Lies

  De EU is een vuil maffia insituut waar alleen maar zakkenvullers zitten. Hoe sneller ter ziele hoe beter. Dus Nexit, Grexit, Itaexit, Spexit, Frexit, Bexit Portuexit etc kom maar op..

 23. Robert

  Bertus, helaas voor lieden zoals jij, maar Brexit gaat gewoon door.
  En zeer terecht.

 24. Roely

  @ zorin
  Hoezo verwend gedrag van Wendy?

 25. PietjePuk

  Het VK moet gewoon lekker zo’n no-deal Brexit doen. De EU heeft maar al te graag een deal om het VK alsnog in een wurggreep te houden. Een succesvolle harde Brexit zou een domino-effect veroorzaken van landen die hun soevereiniteit terugnemen.

 26. Martijn

  Lekker bezig rob! Ik weet zeker dat alles en iedereen die foto’s op dat badoo profiel heeft opgeslagen. Hoe voelt dat nou?

  Ontopic: wat Wendy vindt of vond boeit niemand iets.

 27. Bertus

  Allemaal lekker pvv en SP stemmen hier…. En de gulden ook maar terug natuurlijk….net zo dom als 50 procent van de Engelsen! Tuurlijk! Sukkels!!

 28. Tv junkie xl

  Mensen die zeggen dat DDD nu net zo scoort als bij RTL horen niet op deze site thuis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.